האם משינה מתאחדת?

alpha80

New member
האם משינה מתאחדת?

להלן מה שהיה כתוב בוואלה הבוקר, למי שלא מטייל שם. הבוקר הונחה על שולחן המערכת הזמנה מפתיעה למסיבת עיתונאים "בנושא להקת משינה", כפי שנוסח בה. במשרד יחסי הציבור סירבו, כצפוי, לשחרר הודעה רשמית באשר לסיבת ההתכנסות, אולם הסכימו לאשר כי "כל ספקולציה תהיה נכונה והגיונית". תקדימים דומים אינם מותירים כמעט מקום לספק, ומותר להניח כי במסיבת העיתונאים, שתתכנס ביום רביעי הקרוב, יוכרז סוג של קאמבק ללהקה המפורקת, שהתפזרה בשנת 1995, אחרי שמונה אלבומים ועשר שנים של פעילות. לא ברור בשלב זה אם יובל בנאי, שלומי ברכה, איגי דיין, אבנר חודרוב ומייקל בנסון מתכננים לעלות שוב יחד על במה או להקליט חומרים חדשים. לתיסלם הפתרונים. @ - כולי תקווה שזה יהיה משהו רענן קופצני ושמח סטייל מה שעשו בשמונים, גם אם זה היה יותר מידי מאדנס - ספשלז - פיקסיז - וכו', ולא עצוב ודכאוני כמו בסוף דרכם. @

turrican

New member
../images/Emo140.gifלכיסוף

היי
מי את בדיוק?? אנלא מכיר אותך מאיזשו מקום?? מה כ"כ נורא במשינאים??

turrican

New member
משינה מתאחדת???? ../images/Emo9.gif

ג-דווווווווווולל..
אני מת עליהם וסופסוף נשמע להקה גדולה באמת בארצנו הקטנטונת.. עד כמה זה נכון??? כולם ביחד: היא הגיע אל הארץ בדרכים הכלכלות..

tofit

New member
עקלעלות

הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות גם אני שמחה שהם חוזרים

Ice machinE

New member
סוף סוף ידיעה משמחת ../images/Emo163.gif

אני אהיה הראשון (או אולי אפילו השני) לקנות כרטיסים להופעה שלהם אם תהיה אחת כזו

Ice machinE

New member
מה סיפרתי לך? ../images/Emo163.gif

שהייתי חבר במועדון מעריצים ואפילו נפגשתי איתם? אני באמת צריך לחפש את התמונות מהמפגש

turrican

New member
ואללה..אם אתה מעלה תמונות

הללו לפורום אתה ענק ואני צורב לך איזה דיסק שאתה רוצה... זה יכול להיות ממש גדול.. אתה והמשינאים.. 2 אגדות חיות.

Ice machinE

New member
התמונות נמצאו ../images/Emo163.gif

וכל מי שיבוא היום בערב יוכל לראות אותם כי אין לי סורק

turrican

New member
אני מודה ומתוודה! ראיתי את התמונות

ראיתי את התמונות של אייס של משינה לפני מיליון שנה.. מה אומר ומה אגיד..החברה היו אז בשיאם. שיחקת אותה אייס, אחלה תמונות. היום זה מציאה לא קטנה..

turrican

New member
היי Dj Dawn ../images/Emo13.gif

לא סיפרת לי איך היום בהשקה של האלבום של מרטין גור. הצלחת לתפוס צ'ינגל(ה)?

DJ Dawn

New member
דווקא כן סיפרתי...

כאן. ולא, בדיוק הייתי בחוץ כשזרקו אותם וגם מי שהיה בפנים ואין לו שרירים לא תפס.

Ice machinE

New member
ולציון האירוע ../images/Emo163.gif

אחד השירים היותר אהובים שלהם, אניגודין: אין לי כוח למילים ועצוב כל כך בפנים אוה מין חיידק כה אנוכי מתרוצץ בתוך מוחי אוה כמו תמיד מאחר מסרב להתבגר מאחר כמו תמיד מי יגיד לי מי יגיד או או או מחפש לי צליל מוזר מתכתי ומשוחרר אוה שיחדור לכל אדם דרך כל מחזור הדם אוה כמו תמיד מאחר מסרב להתבגר מאחר כמו תמיד מי יגיד לי מי יגיד או או או מבחוץ אני עדין מבפנים אניגודין אוה

oril123

New member
לפי ידיעות של יום ו'

אז כן, כנראה שגם להם אזלו המזומנים והם רוצים לעשות קופה קטנה בקיץ

כל הכבוד

לחברים, שלקחו פסק זמן מהקריירות המשגשגות שלהם על מנת להתפנות ליצירת אומנות חדשנית והרפתקנית. כן ירבו. מה עם חדווה ודוד?

turrican

New member
מה עם להקת איזולירבנד?? ../images/Emo8.gif

יוחזר עמי "השיניים של המדינה" פרנקל ומוטי דיכנה לאלתר!!

למעלה