האם משהי ניסתה

gui1

New member
האם משהי ניסתה

בכל הבדיקות שהייתי בהן הרופאים החדירו אצבעות מישששו את הרחם והנהנו בראשן ואמרו כן מרגישים את ההדבקויות האם משהי ניסתה להרגיש בעצמה ? אחרי הבדיקות מאד מסקרן אותי לנסות או אפילו לתלוש אותן במיוחד אצלי שהרחם דבוק לשלפוחית וכל רופא מרגיש זאת ישר בא להכניס את היד ולעקור את כולן כמובן שלא אעשה זאת אבל במחשבה הכל מותר ... אבל בפועל לא החדרתי אצבעות בכלל כל התעסקות פיזית שם היא טאבו מצידי זה קיים ואין לי כוח להתעסק בזה פיזית די לי בהתעסקות הנפשית .

נעמי 17

New member
זה נתון השוואתי../images/Emo3.gif

אז אם את לא נוהגת להחדיר אצבעות ולמשש נרתיק ורחם של נשים אחרות, אין לך ממש בסיס להשוואה, שלך מלא הדבקויות , הזוית שאת מגיע לשם לא ממש מאפשרת להגיע רחוק , ומכוון שאין לך בסיס להשוואה הדיאגנוזה שלך אפס טיפה לקוייה
מה שכן, אני בהחלט יכולה לומר לך איפה ההדבקויות החמורות שלי, אני מרגישה אותן מבפנים. פעם רופא נשים די טיפש מצד אחד < שלח אותי לפסיכולוג> תוך כדי בדיקה גניקולוגית לימד אותי: את מרגישה? זו השלפוחית, ואת זה את מרגישה? זו השחלה. הוא פשוט לימד אותי איך מרגישים האברים הפנימיים שלי. ואי זה מזכיר לי נשכחות, אפילו הצגתי תערוכת פיסול על התחושה הפנימית של הרחם שלי....

gui1

New member
מעניין

תערוכת פיסול על תחושות הרחם האם יש לך תמונות מהתערוכה האם אפשר לראות אותה ? זה נכון שאין לי תחושה לא מודבקת אבל אי משערת שיש לי כמה חברות רופאות שאם אבקש נוכל לעשות נסיונות ולהרגיש אגב את ההדבקות . בבדיקות שנעשו לי ראית איך הרופא "משטח" את הבטן ומוריד את האברים כמה שיותר קרוב לפתח זה לא נראה לי בעיה . פנימית אני לא ככ מרגישה את ההדבקויות אני יכולה לדמיין אותן לפי הניתוח או תמונות שראיתי אבל את ההרגשה זה יהיה פרי דמיוני

אני ניסיתי ../images/Emo2.gif

במסגרת טיפולי הפוריות - כשמחדירים תמיכה מרגישים בדיוק מה ואיך ולמה, המצב היה כל כך עגום בטיפול האחרון שאפילו תמיכה לא הצלחתי להכניס מרוב כאב אחרי שאיבה נוראית (עוד שאיבה נוראית) אז עברתי לגסטון - וחטפתי אלרגיה וגירוד בכל הגוף שלא עבר לי עד היום.

למעלה