האם משהו יודע מי הוריד את השלטים ברחוב השיקמה

האם משהו יודע מי הוריד את השלטים ברחוב השיקמה

הלילה, מישהו מתושבי צורן החליט להיות "צדיק", וללא כל הבנה ובדיקה מול גורמי המועצה הוריד בהפגנתיות את השלטים/פלריגים שכל המתמודיים תלו ברחוב השיקמה פינת ההדרים בצורן. המיקום נמסר לי ע"י המועצה, כאשר ראש המועצה ונציג שלו הכינו והגדירו את המקומות בהם מותר לתלות שלטים. אני לא בה להתווכח האם המקום הזה או אחר, הם המקומות הנכונים. אני פועל ע"פ החוק ומינהל תקין, ואני מצפה שתושבים יקבלו זאת בהבנה. יש לנו פחות מחודשיים ימים. לגבי הדבקת מודעות על לוחות מודעות בישוב, בדקנו בחוק, ומה שמותר זה גליון A4 או A3 ולא יותר גדול. גם בקטע הזה, מישהו מתושבי קדימה-צורן, החליט לקרוע ולהוריד בהפגנתיות. אני מאחל לנו, שהחודשיים יעברו מהר ובכבוד הדדי. שלכם מיקי אקרמן מתמודד לראשות מועצת קדימה-צורן 4782960 - 052

Master Stav

New member
אולי כדאי ש..המועצה

תשים בכל אחת מהנקודות המאושרות שלט קטן שאומר כאן מותר !!! לחילופין פרסום בשבשבת או אפילו באתר המועצה יכול לעזור .

gillb

New member
חבל מאוד

פלריגים הם חלק מנוף הבחירות. לפלריגים יש תפקיד בחשיפת המועמדים שאינם מוכרים לציבור, בהעברת מסרים כאלה ואחרים לציבור ותפקידים נוספים. חבל מאוד, שתושבים לא משכילים להבין זאת. בנוסף, הפלריגים יוצרים אווירת בחירות. מבחינתי יום הבחירות הוא יום חג ואווירת הבחירות הינו אווירה של חג. מי שפעל והחליט לקרוע את וולהוריד את הפלריגים פעל באלימות. חבל שכך. בברכה גיל ברקאי תומך ביצחק גולברי מספר 5 ברשימת "יחד בתנופה"

חבל שלא ראיתם מה שקורה

ביישובים בסביבה. עזאני - קרעו לו את הצורה, כל הפרליגים שלו קורעים גם בתל מונד וגם פדרסיה. חבל על הזמן. חני

למעלה