האם מצופה ממני להכריז שאני הומו כשאני נכנס כשותף לדירה?

מורפין

New member
האם מצופה ממני להכריז שאני הומו כשאני נכנס כשותף לדירה?

הגיעה העת שלי לעזוב את בית הוריי, הכל חדש ורובו לא ידוע,
להכנס לבית עם אנשים שאני לא מכיר זה מלחיץ, ישנם אנשים שלא מוכנים לחלוק את המרחב שלהם עם הומו, ואני מאידך לא רוצה עם הומופוב. איך ניתן לוודא שאני ירגיש נוח עם שותפיי? האם אני צריך לציין את זה מיד? ישנה דרך למצוא רק להטב"ים כשותפים?
עזרה ועצות יתקבלו בברכה,

Acoustic 3

New member
גם אני עזבתי את בית הורי ותהיתי לגבי הנושא.

אם אתה ארוניסט שלא מתכוון לקיים אורח חיים הומוסקסואלי, אז באמת, לא מצופה ממך כלום. תמצא דירה ושותפים נחמדים ותחיה את חייך.
&nbsp
אבל - אם אתה כן מתכוון לנהל אורח חיים הומוסקסואלי, אז כמובן שמצופה ממך להגיד את זה.
אתה הרי לא תרצה ללכת על ביצים בבית שלך, נכון?
מתישהו, אתה תרצה להפגש עם גברים, לדבר בטלפון עם חברים על נושאים שקשורים בנושא, תרצה להביא הביתה חברים בלי לפחד ממה שהם בטעות יגידו כשתשבו ביחד בסלון, אולי אפילו תרצה להביא הביתה בן זוג, שישאר לישון איתך עד הבוקר.
אז מה?
כן, אני חושב שמצופה ממך להגיד.
אתה לא צריך לקבל אישור על היותך הומו - אבל מתוקף החלטתך לגור עם אנשים זרים, אתה כן צריך לוודא שאתה נכנס לסביבה שהיא ידידותית לאורח החיים שלך ושאורח החיים שלך לא פוגע בשלהם.
&nbsp
במידה ותמצא דירה שלא דרך הקבוצה והדיירים הנוכחיים בדירה יהיו סטרייטים, במצבך הייתי מגיע לדירה ומתרשם, ואומר בסוף שאני הומו ושואל אם יש בעיה עם זה.
המצב לא אידאלי, אני יכול להבין את זה.
בדיוק בגלל זה נוצרה בפייסבוק קבוצה בשם: "דירות בן הומונים".
זו קבוצה סגורה ושם הומואים מחפשים שותפים לדירות, בעיקר בתל אביב.
תוכל לשלוח בקשת אישור להצטרפות לקבוצה ואני מניח שיאשרו בכיף.
&nbsp
אני אישית בחרתי לעבור לגור לבד, מטעמים שונים לגמרי.
בשעה טובה ובהצלחה.

aשרון

New member
היי מורפין, ברוך הבא לפורום

תמיד עדיף להיכנס לדירת שותפים עם אנשים שאתה כבר מכיר והם מכירים אותך ואתם חברים טובים, אבל לרוב האידיאל הזה לא בנמצא. לדעתי, אם אתה נכנס לדירה עם אנשים זרים יש לציין את העובדה שאתה גיי, כדי שלא יהיו הפתעות בהמשך, כי תרצה מתישהוא להביא בחורים למשך הלילה, לא?

יש סטרייטים שלא מזיז להם ויש כאלה שזו בעיה אצלם, אי אפשר לדעת אלא רק אם שואלים, ציין את העובדה שחשוב לך להכנס לדירה עם אנשים גיי פרנדלי. כל אחד יגיב אחרת לשאלה שלך וזה בסדר, אתה רק צריך לזכור להכין את עצמך לתגובות שונות.

נסה לחפש להכנס לדירה עם שותפים להט"ב, זה יקל עליך את הלחץ בעניין.
ישנן הרבה קבוצות להט"ב בפייסבוק, אתה יכול לפרסם שם הודעות לחיפוש שותפים לדירה.

חוץ מזה, יש גם את הנושא של להסתדר עם השותפים שלך לדירה, זה חשוב להכנס לדירה עם אנשים שאתה יכול להסתדר איתם. אם אין לך חברים או מכרים קרובים שמחפשים להכנס כשותפים לדירה, אז נשארה לך האפשרות להכנס לדירה עם שותפים שאינך מכיר.

ItsikH

Member
בתלות באורח חייך ובתוכניות שלך
אם אתה מתכוון לממש את המיניות שלך בביתך החדש, רצוי לשתף ולו רק מפני שגם אתה וגם השותפים עלולים להיות מופתעים לרעה - הם מזהותך ואתה מזהותם
אם לעומת זאת אתה מתכוון להקדיש את זמנך הקרוב למטרות אישיות כמו לימודים או קריירה, וזוגיות או סקס לא כל כך בתמונה - לפחות לא בבית שלך - זה הופך משני למדי.

למעלה