האם מניסיון איש

• פותח הנושא dnl9
  • פורסם בתאריך

dnl9

New member
האם מניסיון איש

משהו החליף תרופה דפלפט לאחרת או בשבילו או לילד אבקש לדעת אך נעשה התהליך כמה זמן ומה היו תופעות לוואי מהתרופה החדשה איך הגוף מקבל 2 תרופות יחד ואם היתה נשירת שער מהדפלפט אך היא הופסקה אחרי כמה זמן . השאלות מטרידות אותי מאוד מאוד מאחר ואני הולכת להפסיק לילדה עם הדפלפט אחרי חצי שנה של כאבי ראש בטן סחרחורות ונשירה ומקווה שהתרופה החדשה לא תעשה בעיות והכול יעבור בשלום . הרבה בריאות לכולם

אניגמה27

New member
אני בתהליך גמילה......

מכיוון שגם אני סובלת וסבלתי מתופעות לוואי קשות מהדפלפט הרופא החליט יחד איתי לנסות להחליף את התרופה. אז ככה אנחנו מנסים: התחלנו עם כדורים שנקראים למיקטל או בשם הגנרי למוטרג'ין. מינון הכדור הוא 25 מ"ג, והתחלתי עם חצי כדור במקביל לכדור של 500 מ"ג בבוקר של דפלפט. כל שבוע אני מעלה בחצי כדור של למיקטל ואז יוצא שבחודש אני מגיעה לרמה של 1 כדור של 25 מ"ג בבוקר ואחד כדור למיקטל 25 מ"ג בערב. הרציונאל הוא להגיע לרמה טיפולית לפחות של 250 מ"ג למיקטל ואז להתחיל לנסות להוריד את הדפלפט. בעקרון אני היום מקבלת בבוקר 500 מ"ג דפלפט ובערב 2 כדורים של דפלפט 500 מ"ג,כלומר 1500 ביממה. אז בינתיים אני בתהליך של הוספה או חפיפה של שני סוגי כדורים כך שאני לא יכולה לומר אם זה תורם לי או לא. הרופא אמר לי שכדי להגיע לרמה הטיפולית המדוברת של למיקטל , כלומר בין 200-250 מ"ג ייקח כמה חודשים, אז אין לי ברירה אלא לחכות בסבלנות, למרות שזה מעצבן וכל יום אני פוחדת שלא יישארו לי שערות...והידיים רועדות וכל מה שעובר עלייך. כל כך מבינה אותך וצר לי שאין לי בשורות טובות בשבילך. איתך בלב
אניגמה

irish4

New member
דפלאפט - למיקטל

לבתי בת ה-7 וחצי מטופלת בדפלאפט מזה שנתיים. היה ניסיון להוסיף לה למיקטל במטרה לעזוב את הדפאלפט. התחלנו עם מינון קטן של 5 מ"ג למיקטל אך לצערי הרב התרופה עשתה לבתי תופעות לוואי איומות כגון סחרחורות, התקפים נוספים והרבה. הפסקנו לאחר שבוע ואנו ממשיכים עם דפאלפט במינון גבוה. הלמיקטל זו תרופה חזקה מאוד שמעתי. רק בריאות איריס

dnl9 ../images/Emo24.gif

את אמורה לקבל טבלה שבה רשום איזה כדורים לתת לבת בוקר/צהריים/ערב , לפי החלטת הרופאה מתה"ש. וגם המינון צריך להיות כתוב בטבלה, תאריכים באיזה יום לשנות ובכמה. בשינוי תרופתי שאני עברתי לפני כשנה, כך זה נעשה, הטבלה נשלחה אל הרופא המטפל שלי בפקס(כדי שישנה את המרשם) וגם ניתנה לי ביד כדי שתהיה תלויה אצלי במקום בולט מאוד. בתקופת השינוי התרופתי אני הייתי עייפה מאוד, הסיכוי להתקף לא היה קיים מפני שרמת התרופה היתה מאוד מאוד גבוהה, אומנם של הדפלפט ירדה אך של הלמיקטל עלתה בהדרגה ולגוף יש מאגרים של דפלפט... לנשירת שיער לא שמתי לב,אך לעודף תאבון כן והוא הופסק מיד עם תחילת השינוי התרופתי, הייתי עייפה מכדי לאכול. למיקטל תרופה מאוד מומלצת לילדים ואני מקווה שהיא תצליח גם עבור הבת שלך, אצלנו במרפאה כבר לפני שנתיים בערך שינו לכל מי שהיה אפשרי את הטיפול התרופתי ללמיקטל. לי יש אלרגיה ללמיקטל, כך שאני עברתי כמה נסיונות עד שהגעתי לטופמקס , אבל אני מאמינה שאצל הבת שלך הכל יעבור חלק והדברים יסתדרו במהרה ועל הצד הטוב ביותר, מקווה שגם ד"ר היימן יוסיף דברים מעניינים,

dnl9

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

והלוואי שהכול יעבור בשלום

למעלה