האם מי שהוא יכול...

loli2

New member
האם מי שהוא יכול...

ליעץ לי איזה firewall עדיף ולמה:zonealarm או kerio? תודה

navotvolk

New member
zonealarm

zonealarm אבל רק ה pro הגירסא הרגילה טובה רק למשתמשים ביתים פשוטים וכל hacker בן חודשיים יכול להסתדר איתה ה pro יותר רצינית ואני אישית ממליץ עליה בחום בגלל שהיא חוסנת denail of service ועוד כל מיני שטויות

גילמון

New member
יש לי את גרסת ה-pro והשאלה...

אם היא טובה גם לחיבור קבוע לאינטרנט,דרך הכבלים למשל?

Yellow Hacker

New member
לא זה ולא זה . . .

אני אישית ממליץ לך על ה- Sygate הגירסא הכי טובה שאני מכיר מכל הגירסאות החינמיות. הפייר וול הזה "מעלים" אותך מהרשת וכך אין לך עקבות באינטרנט שהאקר יכול לעלות עליהן ולנסות לפרוץ לך.

jito2

New member
Sygate בהחלט מומלץ אבל לא למי...

שיש לו רשת , הגירסה החינמית לא מתאימה לרשת מכיון שמחשבי הלקוח לא יזהו את המחשב השרת ברשת למי שזה מפריע לו אז לא מומלץ אבל למי שאין רשת או לא מפריעה לו הבעיה הזאת אז SYGATE בהחלט מומלץ!

jito2

New member
כל זה כאמור כאשר Sgate מותקן על...

המחשב עם השרת ICS , עד כמה שאני יודע חברת sygate מודעת לבעיה ולכן היא "מציעה" לרכוש את התוכנה של ניהול רשתות שלה!!! עוד מישהו אולי ניתקל בבעיה ואולי פתר אותה?

loli2

New member
קראתי בתשומת לב רבה...

את הדיון כאן בפורום בשאלה איזה firewall עדיף.האם מישהו מכיר אתר רציני שאם מתחברים אליו הוא יכול לבדוק את מידת החדירות של המחשב שלך? כל תוכנת firewall נותנת באתר הבית שלה בדיקה שכזו שמוכיחה (איך לא...) שהתוכנה שלה היא הכי טובה. השאלה אם ישנו אתר אובייקטיבי ואמין שאפשר לסמוך עליו בענין זה? דבר נוסף ואולי קצת "מוזר":יש לי win xp עם פיירוול מובנה בתוכו.בכל האתרים שבדקתי עד כה הוא דווקא עמד במבחן. לאור הרקורד העגום של מיקרוסופט בנושאי אבטחה-האם זהו חלום בהקיץ? האם ימי המשיח הגיעו למיקרוסופט מבחינה זו? הרי אף אחד כאן לא הזכיר בכלל את הפיירוול של מיקרוסופט! תודה

למעלה