האם מישהי/ו מכיר/ה?.

קורלה1

New member
האם מישהי/ו מכיר/ה?.

שלום לכם.. לבעלי יש בעיית זרע 8 מליון האם אתם מכירים/ות אורולוג או כל רופא שיכול לתת לי חוות דעת התייעצות (אבל רופא מומחה).(אנחנו אחרי הפריה שניה) יש לי עוד שלושה חודשים לתחילת הטיפול הבא, אז חשבתי שבזמן הזה אני יכולה לבדוק ולהתייעץ עם עוד רופא מה לעשות. בתחילת דרכנו היינו אצל 2 אורולוגים ואחד אמר מיידית ניתוח, והשני אמר תמתינו עד שיהיה הריון ראשון ואז תחשבו על ניתוח... מה עושים? אנא עזרתכם. תודה קורל.

קורלה1

New member
אולה אשמח לקבל פרטים נוספים...

כתובת, טלפון וכו´. אנחנו חברי קופת חולים מכבי, וגרים בבאר שבע. כל מקום יהיה בסדר!! תודה קורל

venus13

New member
ד"ר גת וצוקרמן - בבלינסון

תתקשרי למזכירה שלהם - ליסה בבלינסון - 9377602 - 03 - במידה ויימצא שיש לבעלך וריקוצלה - התרחבות ורידים - ניתן לבצע שם (ורק שם) אמבוליזציה (צביעת ורידים) ולא ניתוח שהוא יותר קשה ולדעתם פחות יעיל הבעיה היא שבלינסון מבצע את הפעולה בחינם לחברי קופ"ח כללית - לא יודעת איך זה הולך עם מכבי. הטיפולים האלה לא תמיד עוזרים וכדאי במקביל להמשיך גם בדברים אחרים - תלוי בכמה זמן וסבלנות יש לכם. דרך אגב לבעיות זרע יש גם פתרונות אלטרנטיביים - צמחי מרפא ותוספי תזונה, רפלקסולוגיה, תזונה מסוימת מאוד - ולעיתים הם מאוד יעילים שיהיה בהצלחה

batcheni

New member
ד"ר מג´אר

ד"ר מג´אר הוא אורולוג, ומומחה גדול, ראש מחלקת פוריות הגבר בבית החולים תל השומר. לא יודעת איך להגיע אליו, מצטערת. בהצלחה

אולה *

New member
ע"מ להגיע לד"ר מגא´ר בתל-השומר

יש להתקשר ל-03-5302787 למרפאה לפריון הגבר ולקבוע תור לאחד מימי ראשון (בימים אחרים רופאים אחרים יקבלו אתכם). המזכירה ישלח אליכם הזמנה ואיתה תקבלו טופס 17 בקופת חולים. בהצלחה.

3אריק

New member
וונוס

כפי שהציעו לך ,גם אני הייתי מציע לבעלך במקביל לנסות כמה טיפולי רפלקסולוגיה ,מניסיוני זה מאד עוזר ובדרך כלל מעלה את כמות ואיכות הזרע אשמח לתת לך פרטים הדרכה והכוונה איך עושים את זה . בהצלחה אריק

למעלה