האם מישהו נתקל ב...

האדרים

New member
האם מישהו נתקל ב...

פאזלים כאלה? ראינו אותם לפני מספר ימים בחנות צעצועים קרובה. המבחר היה מאוד מצומצם וכל אחד עולה 100 ש"ח. תלחצו על תמונה ותראו מה קורה. אחותי הרכיבה אחד מהסדרה והבנתי שבפועל זה לא בדיוק מה שחושבים (אמרה שזה מזכיר "גלויות עם שכבות "....) אמא אדר.

coocoola

New member
לפי מה שאני מבינה

מהשרשור שצירפת זה ממש נראה כמו התמונות הישנות שנראות כמו "תלת מימד" כזה. מהסוג שאתה רואה משני הכיוונים דברים שונים... יש לזה שם רק שאני לא זוכרת. אבל נשמע מעניין בהחלט

מצאתי עוד כמה כאלו

בטעות ניתקלתי בעוד פאזלים כאלו באתר בגרמנית |לינק|http://www.puzzle.de/index.php?sid=adfbf33f5adb98680f6cb8409758b195&cl=alist&cnid=ce144ffe03d5facb8.74837775&fnc=executefilter|סלינק| חשבתי שיעניין אותכם לדעת... עדי

מממאיה35

New member
ראיתי כזה בבוסטון! (+נצלש על מצב הפזלים פה)

הסופש הזה (שבת-ראשון) הייתי בבוסטון. בין השאר הייתי ב(מוזיאון) אקווריום (3 קומות!) שעל שפת הים. משהו מדהים! בכל מקרה בחנות המזכרות היה משהו כזה של דגים בים, 64 חלקים (כל חלק הוא ריבוע) שמסתדרים יחד לריבוע שלם. הפאזל היה מורכב (בא מורכב במסגרת מברזל ומנויילן), ולא ממש הבנתי איך ומה עושים איתו אז לא קנתי. ואגב בוסטון - כמובן ששוטטתי בחנויות לבדוק מה מצב הפזלים שם.. אז חנויות צעצועים לא ממש מצאתי, אבל בחנויות המזכרות לתיירים היו כמה פאזלים של 500 ו1000 חלקים, רובם של דמויות של נשיאי ארה"ב, ההיסטוריה של בוסטון, של מסצוסט וכו'. לאקניתי כי לא ענין לי התמונה וגם כי אין כבר מקום במזוודה.

123נעמי

New member
ראיתם וגם קניתם?../images/Emo13.gif

תנסו..... מישהו חייב להיות הראשון ואנחנו מנדבים אותכם ורוצים לשמוע חויות. אז מהר חזרה לחנות - אם לא קניתם ודווחו

למעלה