האם מישהו מכיר ...

מצב
הנושא נעול.

פקאנית

New member
האם מישהו מכיר ...

האם מישהו מכיר ...
זוג שעברו תרומת ביצית....האם אכן הילד יצא דומה קצת או מזכיר את האמא?(במידה ולא יצא כמו האבא...)או שיש פה מישהו שכבר יש לו ילד מתרומה ויכול לשתף אותי בעניין המראה של הילד מתרומה....האם אכן המכונים והרופאים דואגים למצוא תורמת העונה לקריטריונים הנדרשים?

אדוינה

New member
בוקר טוב פקאנית!

האם מישהו מכיר ...
זוג שעברו תרומת ביצית....האם אכן הילד יצא דומה קצת או מזכיר את האמא?(במידה ולא יצא כמו האבא...)או שיש פה מישהו שכבר יש לו ילד מתרומה ויכול לשתף אותי בעניין המראה של הילד מתרומה....האם אכן המכונים והרופאים דואגים למצוא תורמת העונה לקריטריונים הנדרשים?
בוקר טוב פקאנית!
נטאשה כותבת מדי שבוע "ספירת מלאי" .יש שם שמות של אימהות מתרומת ביצית,את יכולה לפנות אליהן במסר ולשאול. אני מכירה אישית רק ילד אחד מתרומה,והוא חמוד ומזכיר ממש מעט את ההורים. אבל כשאני מתבוננת בילדים והוריהם שמסביבי אני לא ממש רואה את הדמיון בניהם. אפילו במשפחתי בגלל נישואים בין עדות(אשכנזי וספרדי),יצאו ילדים שהם שעטנז מוחלט. כך שעניין הדמיון הוא בעניים של המתבונן. המכונים כולם,נותנים רשימה של העדפות לגבי המראה של התורמת,כמה הם מיחסים לזה חשיבות,אני מעט מסופקת,אבל לך תדע. בהצלחה פקאנית!

שרון123

New member
אני מכירה

האם מישהו מכיר ...
אני מכירה
את עצמי
אנחנו לא ביקשנו תורמת שתהיה דומה לי חיצונית. היה יותר חשוב לי שהיא תהיה אינטיליגנטית ומשכילה. אין לי מושג אם בכלל התחשבו במה שביקשתי, אבל אני מאד מרוצה מהתוצאה
מה שכן, הם מאד מאד מאד דומים לבעלי. במיוחד שקדי.

אריאלה22

New member
אני....

האם מישהו מכיר ...
אני....
ה
שלי כבר בן 9.5 חודשים, ולמרבה הפלא (או שלא...) הוא שילוב של שנינו למרות שהוא נולד מתרומת ביצית. לפי הידוע לי, המכון בו אנחנו עברנו את התרומה (פדיוס בקפריסין) מנסה להתאים מעט את המראה של התורמת לקריטריונים הנדרשים, אבל לא הייתי סומכת על זה לגמרי. מאחר שקיים מבחר של מכונים ממדינות שונות, הייתי ממליצה לך לבחור במכון שעובד עם מדינה שקרובה למוצא שלך, דבר שמגדיל מעט את ההסתברות לדמיון (לפחות מבחינת פרמטרים מסויימים, כגון: צבע, מבנה פנים וכו).

ayoosh

New member
אני יכולה להעיד על ה../images/Emo85.gif שלך

אני....
ה
שלי כבר בן 9.5 חודשים, ולמרבה הפלא (או שלא...) הוא שילוב של שנינו למרות שהוא נולד מתרומת ביצית. לפי הידוע לי, המכון בו אנחנו עברנו את התרומה (פדיוס בקפריסין) מנסה להתאים מעט את המראה של התורמת לקריטריונים הנדרשים, אבל לא הייתי סומכת על זה לגמרי. מאחר שקיים מבחר של מכונים ממדינות שונות, הייתי ממליצה לך לבחור במכון שעובד עם מדינה שקרובה למוצא שלך, דבר שמגדיל מעט את ההסתברות לדמיון (לפחות מבחינת פרמטרים מסויימים, כגון: צבע, מבנה פנים וכו).
אני יכולה להעיד על ה
שלך
שהוא בהחלט בצבעים שלך. בטח לא משהו שמעורר תמיהות (לא שאני חושבת שזה היה מאוד מטריד אותך...) אני גרועה בלהגיד למי דומים (ואני אומרת את זה כי אני יודעת שכולם אומרים שהוא דומה לאבא שלו)... חוץ מזה- טוב לראות אותך איתנו

שרון991

New member
אני יכולה להעיד שראיתי במציאות שני

אני יכולה להעיד על ה
שלך
שהוא בהחלט בצבעים שלך. בטח לא משהו שמעורר תמיהות (לא שאני חושבת שזה היה מאוד מטריד אותך...) אני גרועה בלהגיד למי דומים (ואני אומרת את זה כי אני יודעת שכולם אומרים שהוא דומה לאבא שלו)... חוץ מזה- טוב לראות אותך איתנו
אני יכולה להעיד שראיתי במציאות שני
ילדים מתרומת ביצית (של אריאלה ושל ילדי) ושניהם מאוד דומים לאמא שלהם...

נועם@בת

New member
אני הכרתי ילד כזה

האם מישהו מכיר ...
אני הכרתי ילד כזה
הוא היה דומה מאוד לאבא שלו, אבל כאשר אמא שלו חיבקה אותו והחזיקה אותו קרוב, יכולת לראות קווי דמיון. אני מניחה שאם היו מציבים קבוצת ילדים בצד אחד של החדר וקבוצת אמהות בצד השני, לא היתה בעיה לשייך אותו לאמא שלו. מה שבטוח, אף אחד בעולם לא היה יכול להיות מוטרד מכך שאין שום דמיון בינו לבין אימו. נועם

מצב
הנושא נעול.
למעלה