האם מישהו מכיר תרגילים

adigreen

New member
האם מישהו מכיר תרגילים

לעיניים המתאימים למי שיושב הרבה שעות מול המסך?? תודה אלעד

עטרה בט

New member
הדבר הכי חשוב בעיניים זה למצמץ

וכמה שיותר !!! ככה העיניים הכי נחות ונרגעות ! חוצמיזה יש תרגילים שצריך לראות בהם שחור אבל אני לא מומחית בזה. אם אתה מתעניין שלח לי מייל.

תרגילים..

אלעד היי ישיבה מול המחשב זמן רב גורמת לנזקים ולא רק לעיניים . גם למחזור הדם, לשרירי הגב העליון והעורף, ותאמין או לא גם לפרקי הידיים ( הקלדה לא נכונה). אם בחרת במקצוע המחייב אותך לשבת זמן רב מול המחשב הייתי ממליצה בחום לקבל הדרכה ממטפל בשיטת פאולה - שיטה זו העובדת על השרירים הטבעתיים ויכולה לעזור מאוד בחיי היום יום בכלל ובבעיות הנוצרות מעבודה מול מחשב בפרט. להלן מס´ תרגילים מומלצים: לקום כל חצי שעה ולהסתובב 2-3 דקות לנער רגליים ידיים לסובב את הראש 360 מעלות לאט (!) למתוח את הראש כלפי מטה ואח"כ לאט כלפי מעלה. לגבי העיניים: יש לעצום את העיניים וכשהם עצומות לבצע מיצמוצים חזקים וחלשים לסרוגין ( כ דקה עד 2 דק´ ) ואח"כ להניח את הידים על העינים למשך 30 שניות נוספות.(עיניים כל הזמן עצומות ורפויות). כו כן ישנם כריות כוסמת נעימות לשים על העיניים להרגעה. הרבה בריאות

Cassiopeia

New member
תרגיל אחד - שלי הוא די עוזר

שים את קבוצת אצבעות כף יד שמאל על קבוצת אצבעות כף יד ימין. כסה את העיניים עם הידיים (בדומה למסיכת עיניים בטיסה/נסיעה). כעת פקח את עיניך בתוך החשיכה , והסתכל מעלה מטה ימינה ושמאלה במשך כדקה , כל זאת בחושך מוחלט (עליך לודא זאת על ידי כיסוי נאות של העיניים עם הידיים). לאחר דקה כזו , שחרר מצב ותרגיש טוב יותר.

adigreen

New member
חברה , תודה עבור העצות

יועבר לשחר הבן שלנו שזקוק לזה אלעד

תירגול לעיניים

קדאי לך לקנות ספר שיטת ביתס. יש לו תרגילים מעולים לעיניים

לשים מושבת אמטיסט קטנה למעלה כדי

לשנות כיוון קרינה ממך כלפי מעלה. להשתמש בפומנדר הויולט של האורה סומא כדי למנוע קרינה ולהגן על מרחב הראיה, סינוסים וכו (הפומנדר הוא שילוב של 49 צמחי מרפא לפי רפואת הצמחים של הרמב"ם, ידע מהמזרח ומהאנדיאנים - לשימוש חיצוני) ברכות אסתיה

למעלה