האם מישהו מכיר את ד"ר ניצה צוקרמן מרמב"ם חיפה

bella45

New member
האם מישהו מכיר את ד"ר ניצה צוקרמן מרמב"ם חיפה

זקוקה להמלצות על הרופאה..מטפלת באבי בלימפומה נון הודג'קינס ואני צריכה לוודא שהוא בידיים טובות.... עזרתכם!

א ו ר 19

New member
לא מכירה את הרופאה הזו אבל..

בגדול..בית חולים רמב״ם הוא לא המקום האידאלי במחלה הזו. יש רופאה מצויינת ברוטשילד גם בי״ח כרמל יותר טוב. אם יש לך אפשרות להעביר אותו לאיכילוב זה ברכבת ממש כלום. ממליצה לך בחום לטפל בבית חולים במרכז. המומחה בין הכי טובים בלימפומות בארץ (אם לא הכי טוב) הוא פרו׳ אהרון פוליאק במיוחד לנון הודגקינס. איזה סוג לימפומה נון הודגקינס יש לו?? איטית או אגרסיבית? תשאלי לגבי הטיפולים החדשים ושישקלו את כל הטיפולים הקיימים. תהיי שותפה להחלטה בטיפול בו זה מה שאני מייעצת לך הכי טוב. אם תרצי להתייעץ בכל דבר תפני אליי במסר או כאן. תתעודדי זו מחלה עם אחוזי ריפוי גבוהים! יש טיפולים מצויינים!! תלוי בסוג הספציפי של המחלה דרגה ושלב וכמובן גילו ומצבו הכללי. בהצלחה ורפואה שלמה

bella45

New member
נון הודג'קינס

היי אור, תודה על תשובתך! אני חושבת שרשמתי לך הודעה למייל מלפני שבוע בערך אבל לא היתה תשובה..אולי זה לא מעביר?! בכל מקרה - יש לאבי נון הודג'קין מנטל (תאי מעטפת) - אני לא יודעת אם זה נחשב איטי או אגרסיבי. מחר יש לו שיחה עם הרופאה לפני התחלת הטיפולים.. כנראה שהוא יקבל R-chop ומבטרה..הבנתי שזה הטיפול השכיח... קיבלנו המלצה על פרופסור עמוס כהן מבלינסון בתחום של לימפומות. מכירה? אנחנו מחיפה פשוט לכן הלכנו לרמב"ם והרופאה הזו היא מנהלת מחלקה להשתלות מח עצם והיא מאוד מומלצת..השאלה אם יש רופאים יותר טובים בתחום...כל אחד אומר לי שם אחר...זה מבלבל אם אני זוכרת נכון ממה שקראתי כאן, גם את החלמת מליפומה, אני צודקת? תוכלי לספר לי קצת מה היה לך, איפה טופלת ואיך? אנחנו ממש זקוקים לכל פיסת אינפורמציה, זה מאוד יעזור! תודה

הנה כוון לבדיקה נוספת

לפעמים המרחק מבית חולים המטפל הוא משמעותי , אם החולה לא יכול לנסוע רחוק לקבל את הטיפול , אז עדיף לקבל את הטיפול במרכז הקרוב אליכם ולשמוע חוות דעת שניה מרופא שמקובל עליכם , להתייעץ איתו אני הייתי חושבת ששוה להתיצץ עם פרופסור דינה בן יהודה מביח הדסה עין כרם , שהיא ההמטואנקולוגית בכירה וחוקרת סרטן מקובלת מאד על כולם שיש לה אתר שבו היא עונה על שאלות, לבקש ממנה המלצה על רופא באיזור חיפה היא מכירה את המרכזים של הטיפול האנקולוגי בלימפומות בכל הארץ או לשאול את הרב פירר באגודת עזר למרפא על רופא שהוא ממליץ עליו באיזור חיפה שהוא איש בעל ידע נרחב ברפואה שהמון מתיעצים בו והוא קבל פרס ישראל על הפעילות שלו בתחום

א ו ר 19

New member
היי

לא קיבלתי ממך מייל הנה לך המייל הפרטי שלי [email protected] קודם כל שיהיה לך לכל שאלה. נכון אני כבר 6 שנים אחרי לימפומה נון הודגקינס פוליקולרית. טופלתי בr chop. בן דוד שלי סיים לא מזמן טיפול בלימפומה נון הודגקינס מנטל שאובחנה בזמן מוקדם. בדיקת הפט סי טי שלו היתה נקיה עוד לפני הטיפול. הוא טופל ברמב״ם ב r cvp שזה דרגת טיפול קלה יותר. הוא התעקש לקבל את הטיפול כאן כי הוא גר בקריות אני ממש לא המלצתי. לצערי גם צדקתי כי המח׳ ברמב״ם לא ערוכה לכמות כזו של חולים וזה בא לידי ביטוי בהרבה דברים. יש באיזור שלנו שכיחות גבוהה של לימפומות אולי בגלל בתי זיקוק. המח׳ קטנה והוא הגיע כמה פעמים לאישפוז ולא היה מקום במח׳ אז אישפזו בפנימית והוא נדבק וכו׳... בצפון המומחה הכי גדול הוא פרו׳ יעקב רואו אליו גם לקחתי את בן דודי הוא שלח אותו מידי לרמב"ם עם המלצה לטיפול ומי שטיפל בו היה רופא די אדיש וקר. אני אישית הייתי ממליצה לך לבדוק אפשרות לאיכילוב. עם הרכבת שעוצרת ממש דקה משם זה שווה. הלימפומה הזו שאביך חלה בה היא לימפומה לא שכיחה כל כך בנון הודגקינס היא יותר מתקרבת לסוג האיטי. הטיפול שהומלץ לו הוא נחשב לטיפול קשה אבל היו איתי גברים שקיבלו את הטיפול הזה והלכו לעבודה. זה מאוד תלוי במצבו הכללי. הסיכון היחיד בטיפול הוא הירידה בספירות הדם. יש כמובן נשירת שיער ועוד תופעות נסבלות לחלוטין. אם הרופאה שאת שואלת עליה היא מומחית להשתלות מח עצם אז אין לך מה לדאוג. ההמטולוגים הכי טובים בתחום הלימפומה הם- פרו׳ אהרון פוליאק פרו׳ ראובן אור מהדסה יאמרו לך גם פרו׳ דינה בן יהודה מהדסה היא מדהימה אבל יותר חזקה בלוקמיות והשתלות. בתל השומר אביגדור כמובן. לשם לא הייתי ממליצה לך ללכת גם בגלל המרחק וגם הרופא שמקבל לימופומות מנטל הוא צא מומלץ. תראי, לעכשיו הייתי ממליצה לך להתקשר לפרו׳ פוליאק לבדוק אפשרות לביקור פרטי אפילו דרך שר״פ הדסה. הוא עובד צמוד עם המטולוגית מצויינת ברוטשילד הוא סיפר לי עליה דברים מדהימים! למקרה שאני אצטרך חלילה שוב. שווה ביקור אצלו אפילו למען ההרגעה. הוא מקסים ומאוד מרגיע ומעודד. אם החלטת בכל זאת ללכת על רמב״ם זה הטיפול המקובל בעולם. תשאלי למה דווקא זה ולא הקל יותר. תנסי להבין. אולי יש מעורבות גבוהה וזה השיקול. תאספי ותתייקי כל פיסת נייר ובדיקה. תלוי בגילו אבל תבדקי את האפשרות לאיסוף תאי אב לאחר הטיפול. תדאגי שיחתמו לך שבמקרה של אישפוז הוא יהיה בבידוד במחלקה ולא יטייל ברמב״ם. תהיי אסרטיבית ונחרצת. ואני כאן לכל שאלה כמובן..

אור- איך את מסתדרת בלי ה

היום הם עוד פעם פישלו ונוסעים נתקעו בתחנות בלי יכולות לנוע קדימה נשבעת לכם יש מחלה ב
ישראל , ואני אהבתי מאד לנסוע איתה ת"א חיפה וחזרה מחיפה לת"א ארבל כמות התקלות לאחרונה שצריך להגיחע לתור והרכבת מאחרת שעה אז איך מתארגנים

א ו ר 19

New member
נסיכה אני לא ידעתי בכלל

שיש בעיה ברכבת. רק לאיכילוב לביקורות או סתם שופינג בתל אביב אני נוסעת ברכבת ככה בנהריה אני עם רכב. תודה על הדאגה.

המרחקים שאת נוסעת

כל כבוד לך על האומץ לנסוע מרחקים כאילו שאני נוסעת מראשון לפ"ת עד בלינסון אני מגיעה חצי מעולפת אני כל כך גרועה בנסיעות , מגיעה עם בחילות קשות והפעם האחרונה עם האמבולנס חשבתי שאני נגמרת בדרך היה ארוך מאד ועוד הוא הפעיל את האור האדום והצפירה מיללת פחדו שההתקף יתפתח בדרך , למזלי הלעיסה של האספרין עבדה היטב

למעלה