האם מישהו מכאן...

Anna Karenina

New member
האם מישהו מכאן...

עושה בגרות בתולדות האומנות? (חלק א'- מהעת העתיקה עד האימפרסיוניזם...)?? זה ממש יעזור לי, אם יש כאן מישהו כזה...תודה! יום טוב...

IdanGT

New member
את חושבת?

למה שמישהו יעשה פה בגרות בתולדות האומנות , תודי שאת מתבאסת מזה עכשיו

Anna Karenina

New member
עידן,

תקרא טוב טוב את השרשור שמתחתיך, ותראה שכן עושים בחינה בתולדות האומנות. זה מקצוע ככל המקצועות, ותתפלא- אפילו יש בו בגרות! וואו! נכון אתה מתבאס מזה עכשיו?! אני מציעה לך לקרוא, ואז להגיב.

super-cat

New member
אני עושה..

זה בשלישי ביולי.. בעעעע... מלאאאאאאאאא חומר, אבל יהיה בסדר! בהצלחה! נטלי

Anna Karenina

New member
נטלי..!!

על איזה חומר את נבחנת? ולמה ב-3 ביולי ולא ב-30 ליוני, כמוני? כמה בחינות יש למקצוע הזה?!?!?
צרי איתי קשר במסרים בבקשה...

super-cat

New member
אצלנו זה

תקופת העמקה (העת העתיקה) המאה ה19-20 מאמרים: "אין פה כלום" ועוד אחד שאני לא וזכרת את השם שלו עכשיו... תערוכות, יש המון! משהו כמו 6, אם אני לא טועה.. ואומנות ישראלית בין היתר..

יש שתיים

יחידה א'-יחידת לימוד אחת ויחידה ב'- שתי יחידות לימוד זה ממש קל. אם אני לא טועה באתר של הביה"ס שלי יש יצירות באינטרנט. כנסו: www.herzog.holon.k12.il

אני כבר עשיתי...

שנה שעברה שתי יחידות וזה ממש קל רק שהמורה שלנו בחרה את המאה העשרים שזה הרבה יותר מעניין מהעת העתיקה

IdanGT

New member
תולדות האומנות

מה כבר יש ללממוד בזה? זה נראה משעמם מצטער לאכזב אותך , אבל מי אני שיגיד לך

Anna Karenina

New member
יש הרבה ללמוד בזה....

וזה לא בהכרח משעמם, תלוי מה לומדים. וחוץ מזה...אני חושבת שכדאי שקודם תדע קצת על המקצוע, ואח"כ תדבר. בעצם, לא ממש אכפת לי מה אתה חושב.

נא לא לזלזל עידן היקר!

זה אחד המקצועות היותר מעניינים שביהס יכול להציע! ובשביל חלקנוזה גם אחת הבגרויות הכי קלות. אז האנשים שיש להם ראש לזה, לא רואים בתולדות האומנות דבר משעמם אלא להיפך קל, מעניין ומוסיף המון ידע כללי מעניין ומיוחד. אלא שלא...הם פשוט לא במגמה הכי יצירתית שיש!

MafistoCat

New member
תולדות האמנות

כן, אני נבנחנת יום חמישי 30.6. דרך אגב, באיזו שעה מתחילה הבגרות? במה את צריכה עזרה?

neta18

New member
גם אני עושה בזה בגרות ב-30

אני נבחנת על ה-2 יחידות של המאה ה-19 וה-20 מהניאו קלאסיקה ועד אמנות ישראלית... במה את צריכה עזרה?

למעלה