האם מישהו כבר דיבר על איחוד רשויות?

עדיין לא הבנתי אם אתה.. ../images/Emo175.gif

בעד האיחוד הזה.. או נגד..

Mooa-Numi

New member
הרצליה זו עיר.

אני לא גרה בהרצליה. בכפר יונה יש 11,000 איש, עם תוכניות להגדיל אותה להרבה יותר. פלוס ה6,000 שלנו זו אוטוטו וכבר יש לנו עיר.

keren14

New member
אז ככה-

אני קרן מכיתה ט(1) מבית ספר דרור.... אני מצטערת אם ה"נאום" שלי יצא סנובי, פשוט אמרתי את דעתי.... תסכים איתי שאם נהיה (לא יודעת כמה צריך בשביל להפוך לעיר.. נגיד 35000- לא הגיוני אבל נגיד...) 35000 לא ממש ישאלו את פרדסיה "בא לכם להיות עיר?" ושוב, ונגיד וישאלו והרוב יגיד כן- זה מה שיהיה---> פרדסיה לא רוצה להיות עיר, אז פרדסיה תגיד לא, אם כפר יונה רוצה- הם הרוב לכן זה מה שיהיה וזה דוגמה מעולה למה שרשמתי קודם- פרדסיה תשלם- כפר יונה תחליט!

היי זאת את ../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif

שבאת פעם לפורום בנות גילמור ואמרת עלינו דברים טובים
|מסמיקה|

טוב, הבנתי

מה שחשוב זה לא התיעלות+חסכון בקופה הציבורית, אלא העצמאות של פרדסיה. אכן, מצב סנובי למדי. נראה איפה תהיה פרדסיה בעוד 15 שנה, כשלא יהיה לה איפה לבנות וילות (כי הקרקע תיגמר).

אני מקווה שהם יבנו לעצמם... ../images/Emo175.gif

חטיבת ביניים ותיכון. כי קצת נמאס לי מהם.. קצת הרבה.

Sivush

New member
אסור!!! ../images/Emo128.gif

אם פרדסיה תתאחד עם כפר-יונה העיר שתצא תהייה עיר פשע כמו נתניה!!! ויש לנו מספיק ערי פשע בארץ!!!! לכן- אני נגד!!!

yidan

New member
חתול אתה מתנהג כמו ילד קטן!

תקשיב אתה באמת חושב שאם יאחדו ישובים זה יעזו למדינה??? אם כן אתה מאד אופטימי ודיי עיוור! מה שיעזור למדינה הזאת אולי זה רק אם: אם כל אחד מ120 השרים יקבל פנסיה אחת ולא 3. ואם לכל שר אחד יהיה רק עוזר אחד ולא 3. ואם את כל מסע הפירסום בבחירות היו מוצאים על דברים אחרים. ואם לא היו מחליפים ממשלה כל שנה(הוצאות של הבחירות). ואם ועדות של הממשלה לא היו לוקחות כסף מהתקציב לכיס. ואם החרדים היו עובדים ולא אוכלים מהמיסים שההורים שלך משלמים. אז היה נחמד לחיות פה!!! כרגע זאת ארץ מחורבנת ואני מת לעבור מפה בהזדמנות הראשונה! שירן אל תגיבי בכלל!!!

NiKi†a

New member
אוייש../images/Emo3.gif

אני חייבת. @#$@#$@#%#$^&%*^%^#@$
שמרית עומדת לחסום אותי, מצטערת.

כל עוד את מצנזרת ואנשים יכולים

לחשוב שכתוב שם "אני אוהבת אותך מאוד מאוד" שם, זה בסדר.

NiKi†a

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

באמת מצחיק
אם מי שאני רוצה,יהיה פה, אני כל הזמן יצנזר
בינתיים....לא

למעלה