האם מישהו כבר דיבר על איחוד רשויות?

האם מישהו כבר דיבר על איחוד רשויות?

שלום. אני תושב כפר-יונה. שמתי לב שיש איזושהי חגיגה תקשורתית פראית בזמן האחרון סביב הנושא של איחוד רשויות. רוצים לאחד אותנו עם פרדסיה ותושבי פרדסיה עולים על הבאריקדות. השאלה שלי היא - למה? מה הבעיה עם זה?

Tapuhi

New member
זה עולה הרבה כסף לממן הרבה מועצות

באיזור אחד- תחשוב, מנהל מועצה, סגן מנהל מועצה, הסגן של הסגן, גזבר, ועדה, מזכירה וכו'.. כפול 2 זה לשלם הרבה כסף!

Mooa-Numi

New member
כתושבת פרדסיה גאה (או משו בסגנון)

אני אנסה להסביר את הצד שלי בעניין. מה היה קורה אם יום אחד היו מודיעים לך שמהיום כפר יונה לא קיימת, והיא בסך הכל רק עוד נספח לנתניה או משהו? לא היה מרגיז? בכל זאת-אתה בא, מתאמץ בשביל הישוב שלך, וכאילו כלום-באים ומאחדים אותו עם ישוב אחר. אנשים מפרדסיה עברו לפרדסיה (לא, זה לא סותר), כדי להתנתק מנתניה ודומותיה, כדי לבוא לעיר. כמובן, זה לא מסביר למה בנו לנו מקדונלד'ס, אבל ניחא. נכון, זה חוסך המון כסף מבחינת הרשויות והממשלה, אבל הכסף הזה יכול לבוא באותה דרך אם נקצץ כמה שקלים פה ושם לשר איכות החסה. נכון, זה דיעה סנובית ובורגנית משהו, אבל מה לעשות? זה מה שאנחנו, וזה טבע האדם (ביחד עם מלחמות וחוסר הערכה עצמית).

YaLdoNet 4 EveR

New member
אצלכם מאחדים רשויות.. ../images/Emo176.gif

אצלנו מבטלים את הגרעינרים (או, קומונרים). כי אי אפשר לאחד מושבים, כידוע.
בכל מקרה, אני נגד איחוד, והשר לאיכות החסה והזרבוב יכול באמת לקצץ לעצמו קצת. קל להם לקצץ כל עוד זה לא פוגע בהם. בואו נתנקש בביביניהו. איזה זונה הוא.

BubaAa

New member
הא? ../images/Emo12.gif

מבטלים את הגרעינרים?? איך זה יכול להיות? יכולה להיות תנועה בלי גרעינרים?!

YaLdoNet 4 EveR

New member
^הסבר ארוך בפנים!^../images/Emo18.gif../images/Emo176.gif

אוקיי
גרעינרים הם בחורצ'יקים (סוגדת לגיא) שסיימו י"ב ודחו בשנה את הגיוס שלהם. הם לרוב מושבניקים (טוב, תלוי. מושבניקים נשלחים למושבים, האחרים.. למקומות אחרים
). הם ממויינים לגרעינים בכל רחבי הארץ *מבט מרוחק* ושם הם עושים דברים שאני לא יכולה לפרט כי התחיל "לא נפסיק לשיר"
טהטה

Mooa-Numi

New member
*הם ../images/Emo6.gif

לעזאזל, דווקא אהבתי את הנקודת אייקיו הזאת

CAROUSEL

New member
*האמ*

לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיר לא נפסיק לשיייייייר

SweeTLighT

New member
ברור ש...

לא יאחדו את המושבים-הרי תחשבו..לכל המושבים פה יש מועצה אחת גדולה...אז למי הם בדיוק יאחדו אותם? הבעיה היא עם המושבים... ופרדסיה לא רוצה להתאחד עם כפר-יונה כי א- המקום הזה הוא ברמה נמוכה יותר וברגע שיאחדו את פרדסיה הרמה פה גם תרד...דבר שני פרדסיה כבר לא תהיה "כפרון"...

פרדסיה זה לא כפרון ../images/Emo6.gif ../images/Emo175.gif

פרדסיה זה וונאבי עיר. בעלת איכות חיים. או שלא. אממ.. תתעלמו.

אני רוצה להבין...

האם את חושבת שאנשי כפר יונה לא מתאמצים בשביל הישוב שלהם? מה ההבדל הגדול בין שני הישובים? ההשווה בין כפר יונה לנתניה היא ממש לא במקום כי נתניה היא עיר (עם בנייה לגובה וכמות אדירה של תושבים) ואילו כפר יונה וגם פרדסיה הם ישובים כפריים. אני עדיין לא מבין מה הביג דיל.

yidan

New member
חתול תקשיב ותנסה להבין

בפרדסיה יש 6000 תושבים בכפר יונה יש 11000 תושבים פרדסיה זה ישוב וכפר יונה יותר קרובה לעיר פרדסיה יש איכות חיים בכפר יונה לא אחרי האיחוד אין איכות חיים יש17000 תושבים ואתם הופכים לעיר ומי שעבר לפרדסיה עבר בגלל איכות חיים ובגלל שזה לא עיר נ.ב. אני לא מפרדסיה

לא ברור לי

> וכפר יונה יותר קרובה לעיר לפי מה אתה קובע את זה? > פרדסיה יש איכות חיים בכפר יונה לא ואיך בדקת את זה?

keren14

New member
חייבת להגיב...

אני אף פעם לא רשמתי בפרום הזה,זאת הפעם הראשונה שלי.... לא רוצה להשמע מגעילה/סנובית או משהו כזה פשוט אומרת את דעתי.... אני חיייייייבת להגיב על האיחוד הזה! תראה, מסכים איתי לפרדסיה יש הרבה יותר כסף, ועל פי כתבה שקראתי באינטרנט בכפר יונה הרבה יותר אנשים נתמכי סעד, אצלנו יש פחות, אז ככה שהרבה יותר מתושבי פרדסיה יכולים להרשות לעצמם לשלם למועצה את מה שצריך, ובכפר יונה לא כולם משלמים, לכן, אצלנו נגטיד 98% שילמו אז נשאר פלוס כסף לחסות את אלה שלא שילמו ועוד לבנית קאנטרי, להשגיע בחינוך, לבנות עוד כיכר, סיפריה ועוד, וכפר יונה לא יודעת כמה לא משלמים למועצה אבל פחות, אז אין למועצה מספיק כסף לדברים האלה, הרמת חיים בפרדסיה היא גבוהה יותר! אז נאחד את הרשויות, תושבי פרדסיה יצטרכו לשלם על האנשים מכפר יונה שלא ישלמו... תושבי פרדסיה בחרו את המקום הזה לחיות בו בגלל שזה ישוב כפרי, אז אם מאחדים את הרשויות, נהפוך להיות עיר, אנחנו ל=א ר=ו=צ=י=ם! וכמו שרשמו בהודעות קודמות, יש הרבה יותר אנשים בכפר יונה, אז מן הסתם הרוב קובע, אז נגיד בחירות לראשות המועצה, ברור שתושבי כפר יונה ירצו את הראש מועצה שלהם, ולא את ימיני אז מה שיוצא במילים הכי פשוטות- פ ר ד ס י ה ת מ מ ן א ת כ פ ר - י ו נ ה, ו כ פ ר - י ו נ ה ת ש לו ט ב נ ו! ! ! (=פרדסיה תממן את כפר -יונה, וכפר יונה תשלוט בנו) מקווה שהצלחתי להעביר את המספר שלי כמו שרציתי

keren14

New member
טעויות....

נגטיד= נגיד לחסות= לכסות להשגיע= להשקיע

אני מלא שאלות היום

> לא רוצה להשמע מגעילה/סנובית או משהו זה לא הצליח הפעם. > אם מאחדים את הרשויות, נהפוך להיות עיר מה פתאום? כפר יונה היא לא עיר, ופרסדיה לא תהפוך לשום דבר שהיא לא תרצה להיות. ובכלל, לגבי כל הדיבורים האלה עם ירידה ברמת החיים, ירידת ערך הדירות ועוד שטויות בסגנון הזה: האם השכונות המזרחיות ה"נחשלות" של הרצליה משפיעות לרעה על הרצליה פיתוח?

למעלה