האם מישהו יכול להמליץ לי

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
האם מישהו יכול להמליץ לי

על איזה ספר של HDAD? אני לא דיסלקטית ואני כותבת מצויין בלי שגיאות, ובמתמטיקה אני טובה ויש לי זיכרון טוב, אבל אני חולמנית... אני לא תמיד מבינה את מה שמסבירים או מקריאים לי.. לפעמים לוקח לי שעה להבין 2 משפטים בעברית מרוב שאני קוראת אותם שוב ושוב ולא מבינה כ"כ (כי אני חושבת על דברים אחרים) מה גם שאני היפרקטיבית, לא יכולה לשבת בשקט ותמיד מרגישה צורך להתנוענע, ויש לי חוסר שקט נפשי יש פה בפורום עוד מישהו במצבי?? עלי לציין שרק בגלל הבעיה הזו לא הייתי טובה בלימודים (שהשפה היא עברית ואנגלית) אמנם בלוגיקה, מתמטיקה, הנדסה הייתי מצויינת (אפילו מעל הממוצע)

ester_lewin

New member
טיפול קינסיולוגי

עברי טיפול קינסיולוגי- מוח אחד. למטה יש הסבר מקיף על מהות הטיפול.

m_katzmann

New member
אלי, לא כל אחד יכול היום לחלום

אלי היקרה, לא כל אחד מרשה לעצמו היום לחלום ולך יש את זה - שמרי על יכולתך, כי היא שמצעידה אותך תמיד קדימה. למעשה את יודעת בדיוק מה שמפריע לך - את מרוכזת בבעיות אחרות ולכן לא יכולה להתרכז במה שחשוב לך. קודם את צריכה לפתור את הבעיות האחרות כדי שראשך יהיה פנוי ללמידה. היכולת שלך לחלום רק תעזור לך בזה. עזבי את הספרים, לכי לאיזו סדנה שתפתח את המחסומים שבך או קבלי טיפולים בדמיון מודרך,מוח אחד או קנסיולוגיה. נראה לי שאצלך הטיפול אפילו לא יערך זמן רב משום שאת כל כך מודעת לעצמך ומשום שיש בך את היכולת לחלום. מאיה

מירי1

New member
אשמח לעזור

אלי שלום, שמח לנסות לעזור ולכוון אותך למידע מתאים לבעייתך. בתור מי שעובדת ועוסקת בתחום ליקויי למידה אני נתקלת רבות בתלמידים ובוגרים בעלי בעיה דומה. אם תפרטי מעט לגבי גילך, מסגרת לימודים או עבודה אוכל לכוון אותך לספרות מתאימה או טיפול מומלץ. אשמח ליעץ לך כאן או בפורום אחר אותו אני מנהלת באתר "דיבורים" פורום קשיי למידה (בקטגוריית ילדים ונוער). בהצלחה, מירי (מאבחנת דידקטית ומורה להוראה מתקנת).

ELY

New member
אני מודה מאוד לכולכם!!!

באמת תודה רבה... אני באמת חולמנית, אבל הבעיה היא שלפעמים אני חולמת כשאני מצטיינת בלימודים (במקרה עכשיו אני לומדת בבית) ולא יכולה להמשיך ללמוד כי אני חולמת... אני מאוד רוצה לעשות כמה דברים בו זמנית.. (כושר, עבודה, לימודים) ואצלי הבעיה היא או זה או זה (למשל עכשיו זה כושר באובססיה ואני מזניחה את האחרים..) בכל מקרה תודה, אני באמת משתדלת להיות מודעת לכל הבעיות שלי וזה מה שבאמת עוזר לי כי אני מנסה לפתור לבד.. אני בת 21 איפה נמצא הפורום שלך מירי?

מירי1

New member
פורום קשיי למידה

אלי הפורום שלי נמצא ב - "דיבורים": תחת ילדים ונוער . הכתובת אינטרנט: http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum.cgi?forum6147

ספר מצויין!!

ADD שאלות ותשובות מאת: ד"ר אדוארד מ. האלוול וד"ר ג´ון ג´. רייטי. בהוצאת אור עם. מקיף הרבה נושאים, מתעסק גם במתבגרים וגם במבוגרים.

למעלה