האם מישהו יודע?

GnR_GiRl

New member
אף אחד לא הורס כלום

זאת האמת. לא אשמתי שקשה לך להתמודד איתה.

GnR_GiRl

New member
סלאש הוא גיטריסט מצוין

יש לו רגש! אבל רק אמרתי שהוא ממוסחר, וההצלחה עלתה לו לראש.

Hell is beige

New member
על מה אני מבסס את טענותי

על העובדה שאני מכיר בערך כל שיר שיצא להם אי פעם על זה שפעם גם אני הייתי, איך את אומרת, ``גרופי`` שלהם על זה שבתור בן אדם שחי על גיטרה ושמע עשרות עם לא מאות גיטריסטים שאף אחד לא מכיר ומנגן בעצמו מפסיק זמן ובמספיק מקומות בשביל לדעת להבחין בין נגינה מכאנית לבין רגש. (שונא להתרברב בעצמי, אבל לפעמים זה החרכי) ועכשיו תורך, למה את כזאת בטוחה שאת יודעת למי יש רגש ולמי לא, אני אתן לך את הדוגמא הכי מוקצנת - Live Are שיר 4, נדמה לי, גרסאת Ska של Move to the city, הסולו של סלאש לפני החצוצרה (או הקלידים, לא זוכר את הסדר), פשוט עושה לי כאב ראש, אולי צריך יכולת טכנית מדהימה בשביל לבצע את זה, אבל זה עדיין נשמע כמו כלב במטחנת בשר.

crap*

New member
סלאש4

זה סולו נורא קצר...וזה סולו יפה... לא אוהב? בעיה שלך... לכל מוסיקאי יש רגש... הוא לא השקיע את כל חייו לנגינת גיטרה במשך 22 שנה מאז גיל 15... בגלל שלא היה לו רגש הוא כי הוא היה משועמם רצח... בכל זאת אחד הדברים הכי שלא במקום להגיד... אז הוא עושה את זה בשביל מה? בתחילת הדרך כדי לחיות בדירה אחת עם חמישה אנשים כמו במזבלה כי אין לו רגש?!?!?!?! ועם כל הכבוד ליכולות שלך כגיטריסט...

Hell is beige

New member
יש יוצאי דופן

בסוויט צ`יילד הוא מראה רגש בהחלט (חוץ מהסולו האחרון) בנובמבר ריין גם בסיביל וור ובעוד כמה שירים אבל ברוב השירים כמו Rocket queen, Move to the city, Mr brownstone, Out to get me, Nihgtrain ועוד כמה הסולואים שלו פשוט מביאים לי בחילה

crap*

New member
סלאש5

אז כנראה לא התחברת לאלבום הזה שנחשב לאלבום די גדול... בחילה? ניסוח מדהים! כל הכבוד...

crap*

New member
פני היקרה

שךום וברכה?!?!?!?! על מה את מדברת? סתם. על הקטע של האלבום...לא. חיים קשים

למעלה