האם מישהו יודע?

Penny_Lane

New member
האם מישהו יודע?

האם מישהו יודע מה קורה עם האלבום החדש של הגאנס החדשים? chinese democracy הוא היה אמור לצאת ביוני השנה והוא לא יצא... אז אם מישהו יודע... שתפו אותי

zambush

New member
גם אני לא יודע

וציפיתי בדיוק כמוך לדיסק הזה. תבדוק באתר הזה, אולי הוא יגיד משהו

crap*

New member
בדקתי...

אני פני ליין ועכשיו עם כינוי אחר כי הייתי דרך המחשב של חברה שלי... והאלבום היה צריך לצאת מזמן והוא(אקסל) פשוט מושך את זה... אבל זה היה מין תאריך די כזה סופי.. וזה בכל זאת לא יוצא לצערי... האם יש לך במקרה את הדיסק הראשון של slash`s snakepit? אני אמשיך לחכות!

crap*

New member
אני יודעת מי את

קיצר תקשיבי אני צריכה את הדיסקים:lies spaghetti live era 87-93 עד יום רביעי.... אני אחזיר אני צריכה לצרוב המחשב שלי מטומטם.. תביאי אותם לאורלי והיא תביא לי

GnR_GiRl

New member
בסדר

אני אצרוב אותם אצל אירה אם את רוצה אני כל הזמן שוכחת להביא לה את הדיסקים

crap*

New member
לא בסדר

את כבר ``צורבת`` אותם חודשיים... תביא לי... תודה

Hell is beige

New member
סלאש הוא זבל

כל מה שהוא עשה כבר עשו לפניו והרבה יותר טוב הוא מנגן מהר, יש לו יכולת טכנית מדהימה, אני לא אגיד שלא. אבל הוא מנגן כמו מכונה - הוא לא מעביר שום רגש (פרט לNovember rain). פשוט בלתי אפשרי לשמוע אותו.

KamikazA

New member
אי אפשר להגיד שאין לסלאש רגש

אולי אין לו רגש כמו הנדריקס וגדולים אחרים אבל יש לו הרבה יותר רגש מהרבה גיטריסטים אחרים שאינ מכיר כמו יינגווי קירק האמט(אל תהרגו אותי) ועוד...

Hell is beige

New member
אבל

יינגווי מנגן נאו-קלאסיקה - זה סגנון שהוא מכני מיסודו סלאש מנגן סגנון שאמור להיות טעון ברגש

like_hell

New member
אאאממממ.... היי

היי.. hell אחותי... מה המצב?...... נ.ב: המפגש יתקיים?....... ומי ממוסחר..? like_hell

crap*

New member
סלאש

בלה בלה... ממוסחר... בסדר לא אתחיל להווכח איתך כי די נמאס לי כבר מסוגיית המסחור שכולם אובסיסיביים לגביה... וזה לא מפריע לך לשמוע אותו כל היום.... בקשר לנושא של אין לו נשמה... כנראה אתה לא ממש בקיא בחומר מצטערת להגיד לך... sweet child o` mine paradise city וכל השירים שלהם... נו באמת... ממש לא מסכימה איתכם...

crap*

New member
סלאש2

אמרו הרבה דברים על סלאש... אבל שאין לו רגש... זה האיש והגיטרה... על סמך מה אתה מבסס את טענותיך אדוני?

GnR_GiRl

New member
היה לו רגש....

עד שהוא התחיל יותר מדי להתלהב מעצמו במחשבה שהוא הגיטריסט הכי טוב.

Penny_Lane

New member
בלי רגש...!?!? ;-p

סלאש גיטריסט מעולה!! (אגב זו לא *crap) וכל מה שתגידו לא יישנה את זה.. אכן האיש והגיטרה..! מה זאת אומרת מנגן בלי רגש?! הוא מנגן עם המון רגש... אתה רוצה להגיד שחוץ מ november rain כל מה שהוא ניגן היה סתם.. כמו מכונה... אני ממש לא חושבת כך!... אני לא אומרת שהוא הגיטריסט הכי טוב.. וידה, ידה, ידה... אבל.. בכל זאת..

crap*

New member
סלאש3

מסכימה עם פני... בלי רגש... מתלהב מעצמו?? ניסוח די ילדותי ומבוסס על מה? חלומות בהקיץ. מקורבי סלאש יקרים שמכירים אותו כ``כ טוב אולי תשיגו לי חתימה? טמטום! סתם הורסים את המוסיקה!

למעלה