האם מישהו יודע?

סמסרה1

New member
האם מישהו יודע?

כשמרסקים כדור ומכניסים אותו לשתייה החמה וזה עומד בתרמוס סגור שלוש ארבע שעות בערך, האם זה אפקטיבי?

magy

New member
בטח שלא כמו

כדור שנבלע כמו שהוא בלי עירוב חום וחומרים זרים למשך זמן ממושך. כל האפקט הולך לאיבוד........לדעתי מיץ תפוזים טוב כשהוא סחוט טרי ונשתה מיידית וכל יתר ופרי אחר אחרי מספר שעות או במים חמים......הכל הולך לאיבוד..... כל הויטמינים

סמסרה1

New member
to magi

היי באמת שיש קצת שיפור. אמנם לא כפי שהיה כשבני נטל הכדורים . כנראה שמשהו כן נכנס. אבל, זה לא מספיק.

סמסרה1

New member
to magy

בוקר טוב אמש היינו בני ואני בביקורת אצל הפסיכיאטר. אמר לי, שלמרות שחברת התרופות שמיצרת את הזיפרקסה אמרה שאין לרסק הכדור אז עשיתי טוב מאוד. הוא אמר שבמחלקות בלית ברירה הם עשו זאת וראו שזה עבד. וגם אני ראיתי שזה קצת עובד. אבל, אתמול הבן שלי הסכים לקבל זריקה. ועכשו יצטרך לעת עתה לקבל זריקה אחת לשבועיים. ואני מקווה שיהיה טוב. ותודה על תגובותייך.

magy

New member
כל טוב סמסרה.............בהצלחה

וקיפצי לבקר איפה שרצית

סמסרה1

New member
היי

רציתי לספר לכם, שמצבו של בני הרבה יותר טוב. אם הוא יתמיד בהמשך הטיפול עוד יהיה טוב .

jinjetta

New member
אני שמחה לשמוע..

ואכן, סביר להניח שהתמדה בטיפול רק תיטיב עמו. אחת הבעיות היא שאנשים מתחילים להרגיש יותר טוב אחרי תקופה מסוימת של טיפול, ואז מפסיקים, מה שעלול להוביל לנסיגה... שיהיה בהצלחה ורק טוב

סמסרה1

New member
שאלה

בגלל הטיפול לבן שלי יש תיאבון מופרז. וצ'יק צ'אק מבחור בעל גוף שרירי וחתיך הוא ממש משמין וזה קורה ממש במהירות. אני מנסה לשכנע אותו להרשם להתעמלות או לחשר כושר כי הוא לא מעוניין למשל לצעוד כזה כל יום. האם הפעילות הגופנית אכן תעזור? ככה הוא הולך ומשתפר. ואני מקווה שזה מה שיהיה.

jinjetta

New member
זה מפריע לו או לך?

אני לא חושבת שמה שהוא צריך זה שיעמדו לו על הראש עכשיו עם איך שהוא נראה. את יכולה להציע לו לעשות פעילות גופנית מסוימת, אבל לא הייתי ממליצה להטריד אותו יותר מדי. יתכן שהטיפול התרופתי גורם להשמנה (יש תרופות כאלה), ואז לא בטוח שפעילות גופנית יכולה לעזור הרבה (כי לא מדובר בשריפת קלוריות). את יכולה להמליץ לו להתייעץ עם תזונאי או עם הרופא המטפל.. ושוב, לבדוק אם ההשמנה מפריעה *לו*. זה זמן שבו הוא צריך תמיכה ועידוד, ולא הערות על מראהו. אם הוא לא מעוניין יש לכבד את רצונו.

השמנה זו אכן תופעת הלוואי הלא נעימה

תופעת ההשמנה היא אכן התופעה הלא נעימה שבטיפול התרופתי הזה.גם אני העליתי במשקל(יש טיפ טיפה בטן).צריך לאכול מהכל במידה ולשאוף לעסוק באופן סדיר בפעילות גופנית.נקווה שתהיינה תרופות שהשמנה היא לא חלק מתופעות הלוואי שלהן.

סמסרה1

New member
השמנה

היי מה שקורה בעקבות הטיפול התיאבון של בני אדיר משהו לא נורמלי. כן, הצעתי לו להרשם לפעילות גופנית. עדיין הוא לא נרשם. אבל, תודה לאל, התרופות מחוללות פלאים.

magy

New member
יש כדורים

שגורמים להשמנה... זיפרקסה ידועה כמשמינה אבל גם ריספרדל שידוע כלא משמין - גרם להשמנה במקרה שאני מכירה..... העיקר שמרגיש טוב.............ושההגיון יעבוד טוב יותר הוא יתחיל ללכת קצת.......ולעשות כושר ולשמור על דיאטה.........מתאימה וזה יסתדר ........... רק בהתחלה משמינים .....אחר כך.......זה נעצר.....

סמסרה1

New member
רק שאני לא אשבר

אין לי כבר הרבה כוח. מחר לבן שלי יש ביקורת אצל הפסיכיאטר. והוא צריך לקבל זריקה. הזכרתי לבני והוא מסרב ללכת לרופא בטענה שהוא כבר בסדר....

למעלה