האם מישהו יודע?

DA RAPBOY

New member
האם מישהו יודע?

מיהו KEN KANIF שEMINEM יורד עליו בכל הדיסקים שלו? ושאלה על השיר מהדיסק החדש של אמינם : למה אמינם מתכוון ב"רשימה" ב-TILL I COLLAPSE בבית שני: Reggie, Jay-Z, Tupac and Biggie, Andre from Outkast, Jada, Kurupt, Nas and then me

Oleg Silver

New member
הנה התשובות

1.קן קניף זאת דמות שאיזה בן-אדם (לא זוכר ת´שם שלו) עשה בסקיט שנקרה "קן קניף" בדיסק של אמינם "THE SLIM SHADY LP" ומאוחר יותר אמינם עשה בעצמו את הדמות בדיסק הבא שלו "THE MARSHALL MATHERS LP". וכנראה ללא הרשות של אותו הבן-אדם ולכן אמינם כאילו בביף איתו. 2.אמינם מציין את כל הראפרים האלה ואז הוא אומר "ואז רק אני" כי הוא מציין שהוא לא מקבל את הכבוד שמגיע לו והוא בחיים לא יהיה ברשימת הכבוד הנ"ל. באותו השיר הוא גם אומר "I FEEL LIKE I NEVER GET THE PROPS I DESERVE" שזה בעצם הוא אומר שהוא לא יקבל אף פעם את הכבוד שמגיע לו.

elekamit

New member
ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאא!!!

חחחחחחח סליחה על הטופיק העצבני! אבל זאת אחת מהיציאות הכי טובות שלו וזה ממש חבל שאנשים לא מבינים אותה, מה שאמינם אומר זה שתנסו להנות כל עוד אתם ה"להיט", יעני במיטבכם. וכשאתם כבר סחוטים וגמורים ולאנשים נמאס ממכם תודו בזה ואל תנסו לסחוב את זה ע"י הוצאת דיסקים מרובים וכל מיני כאלה..., ואז הוא נותן רשימה של האנשים ה"סחוטים" לפי דעתו, ובסוף הוא גם נמצא שם: So while you’re in it try to get as much shit as you can and when your run is over just admit when its at its end. Cause I’m at the end of my wits with half this shit that gets in. I got a list here’s the order of my list that it’s in. It goes, Reggie, Jay-Z, Tupac and Biggie, Andre from Outcast, Jada, Kurupt, Nas and then me. כאפיש מאאאאאן?

Oleg Silver

New member
דווקא כן

אני ראיתי ראיון עם אמינם על הדיסק החדש והמנחה שאל אותו בדיוק על השורה הזאת ועל הרשימה ומה שאני כתבתי בהודעה שלי זה בדיוק מה שאמינם אמר. אז זה לא אני המצאתי זה מה שאמינם אמר

Wakizashi

New member
רק לחדד את התשובה במעט:

למרות שכבר העניין דוסקס נרחבות בפורום, אציין שוב כי אותו ראפר שהמציא את קן קאניף מלחתחילה הינו הראפר Aristotle מקבוצת Dilated Peoples.

למעלה