האם מישהו יודע מה קרה לו?

ActiveTA

New member
האם מישהו יודע מה קרה לו?

היום בבוקר ראיתי חתול פצוע ברחוב בלוך בת"א והודעתי לעירייה, אך הפקח לא הצליח למצוא אותו (הייתי חייבת להגיע לעבודה...) האם מישהו יודע איך אני יכולה לברר אם מישהו אסף אותו? הוא היה חתול מאוד ידידותי וילל לכל מי שעבר ברחוב. אם מישהו פה לקח אותו לוטרינר, אני אשמח אם תוכל/י לכתוב את זה פה, תודה

אם הפקח היה מוצא אותו היו הורגים את

החתול, כנראה זה לא קשור לווטרינר הטוב, המלאך של חתולי ת"א, ד"ר גלין. כשצלצלתי למחלקה הווטרינרית של ת"א ושאלתי מה יעשו לחתול פצוע אמרו לי שלא נתנו תקציב לטיפול ווטרינרי לחתולי רחוב והתקציב הוא למרפאת עיקורים או למטרדים או למניעת צער בעלי חיים. כשאני צלצלתי בקשר לחתול פצוע שאלתי מה יעשו בו. את שאלת אם יטפלו בחתול או יהרגו אותו? לי ענו: "אין לנו תקציב לטפל בכל החתולים הפצועים בתל אביב." הם אמרו גם: "אחרי שהסברנו את רוצה לדווח לנו או לקחת אותו לווטרינר פרטי בעצמך?" אמרתי להם תודה רבה מכל הלב על מה שהם אמרו כי אם הייתי מצלצלת אחרי שדרשתי מהם לקחת את החתול והייתי מוצאת שהרגו אותו בגלל שדיווחתי הייתי חושבת שאני הרגתי אותו. אני חושבת שתמיד צריך לשאול מה יעשו בחתול ואם יטפלו בו. אני חושבת שאם לא לוקחים חתול לווטרינר פרטי צריך לעזוב אותו כי הוא לא צריך למהר למוות. אולי יהיה אדם אחר שיסכים לקחת את החתול לווטרינר פרטי. יש ווטרינרים פרטיים שמבקשים רק על החומרים ומטפלים בחינם.

ActiveTA

New member
.

דיברתי עם וטרינר והוא המליץ לי להתקשר ל-106. כשדיברתי איתם הדגשתי שאני אשלם את כל ההוצאות. אין צורך להתקיף בנימה כזאת.

לדעתי זו לא היתה התקפה

הפקחים ובתי המחסה וחתול פצוע זה בדרך כלל הרדמה סופית!

זו לא התקפה. את רצית לעזור

למה שאתקיף אותך? רצית לעזור לחתול פצוע. אני כותבת לך כדי שתדעי שלא טוב לקרוא לפיקוח עירוני כשחתול פצוע או חולה. מה אמר הווטרינר הפרטי שהמליץ לך לקרוא ל106? אולי הוא חשב שהחתול סובל והוא צריך הרדמת חסד. 106 אמרו לך שהם יקחו ממך כסף ומה הם יעשו לחתול? אני לא בטוחה שמותר להם לקחת כסף. הם אמרו שהם יקחו כסף? לאן הם רצו לקחת את החתול? אני אומרת לך רק כדי שתדעי לפעם הבאה ואחרים ידעו לא לקרוא לפיקוח העירוני כדי לטפל בחתולים שיש להם סיכוי לחיות. את לא צריכה לדבר עם ווטרינר פרטי על מה שיעשו הפיקוח העירוני. את צריכה לחקור את הפיקוח העירוני או את הווטרינר בעצמו אבל לא להתקיף אותם כי הם בסדר גמור. הם מלאכים ורוצים לעזור אבל לא תמיד הם יכולים כי ההסגרים ומרפאות העיקור לא בנויים לטיפול ממושך. אני שאלתי את הפיקוח העירוני מה יקרה לחתול והם ענו לי כדי שאטפל אצל ווטרינר פרטי והחתול לא ימות אצלם. יש כמה ווטרינרים בתל אביב שמטפלים בחתולי רחוב וחלק לא לוקחים כסף או לוקחים מעט. הפיקוח העירוני היה מוכן להביא חתול למרפאה של ווטרינר פרטי או שהם רצו להביא אותו אליהם? שאלת? אם חתול פצוע יגיע לפיקוח אני חושבת שהסיכוי הגדול הוא שירדימו אותו.

למעלה