האם מישהו זוכר...

9ball master

New member
האם מישהו זוכר...

אם היו השנה אליפויות ישראל ל: 1. נוער לגילאים 16-18 2. נוער לגילאים 13-15 3. נוער לגילאים 10-12 אני לא כל כך זוכר.... על סמך מה הוענקו תארי "אלוף ישראל" הנ"ל ???? מה שגם חלוקת הגילאים מוזרה, נהוג לחלק לשתיים 9-14 ו 15-18 אבל אז "הבן של" אולי לא מקבל כלום....

9ball master

New member
עוד שאלה...

"אלופי ישראל" במה??? סנוקר? פול? קארמבול? פשוט עושים בדיחה מהספורט!!!

pooltool

New member
זה לא יפה זה

אלופי ישראל בקומבינות !!! איפה אמנון לוי שצריך אותו !

JackR1

New member
בדיחה רצינית, העסק הזה

אני מבין שיש שחיטות, אבל ברמה כזאת גלויה וגסה??

Anin17

New member
שחיטות זו מילה חריפה

גם אם זה נכון וגם אם זה ידוע לכולם זה יכול להיחשב להוצאת דיבה

Anin17

New member
ד"א אגב ניסיתי לבדוק ללא הצלחה

את החוקים עפ"י רשם העמותות שהאיגודים נדרשים לעמוד עליהם

JackR1

New member
מעניין, מי יכול לברר בתחום הזה?

היו קריאות בפורום על התנהלות האיגוד והנזק שהוא גורם לשחקנים ולספורט הביליארד, אבל לכתוב בפורום לא יביא הרבה תועלת.. למי מהאנשים האלה יש מספיק ידע בתחום כדי לענות לי?

JackR1

New member
טוב, בזה אתה אכן צודק

פעם הבאה, אני אוציא מילים כאלה רק כשיהיה לי חומר לגשת איתו ישירות לבית המשפט + רשם העמותות. בינתיים, ראה מילה "שחיטות" כמבוטלת. ה"בדיחה" עדיין נשארת במקום

lior pi

New member
לאדון שגיא

קודם כל זוהי תגובה חד פעמית ולא יהיו יותר תגובות פה בעתיד, וזאת תגובתי: אל תזכיר בכלל אותי כאן בפורום ואל תתאר אותי גם לא כ"בן של..." ושום דבר אחר .. ובקשר למה שרשמת על הקטגוריות...מה אתה פתאום מחליט איזה קטגוריות יהיו? אני זכיתי בזכות ולא בחסד!! ואני השתתפתי באליפות הארץ לנוער והגעתי לשלבים אחרונים ובקטגוריית הגיל שלי זכיתי. כבר מההתחלה תיכננו את הקטגוריות ואני זכיתי! הקטגוריות האלה גם בטורנירי ה-"pontins" שבאנגליה ששם אני גם הולך להשתתף! כמו כן באליפות ישראל הגעתי ל-16 האחרונים בזכות ולא בחסד! אני מוכן לשחק נגד כל נער במדינת ישראל ולהוכיח את יכולתי ושוב! לא להזכיר אותי פה בחיים! וזהו אני לא רושם פה יותר ואני מקווה שלא תחזרו על זה שוב!!!

9ball master

New member
תרגיע !!!

1. מניין לך שאתה זה "הבן של".... אולי התכוונתי למישהו אחר.... 2. שאלתי עם היו תחרויות שנקראו "אליפות הארץ" לגילאים המוזכרים, היות ואני לא זוכר שהיו והן גם לא מוזכרות בלוח האירועים באתר האיגוד (מצורף צילום מסך) 3. אולי במקום להתקיף, תספר לנו היכן הייתה אליפות הארץ לנוער, מתי היא נערכה, כמה משתתפים היו בכל קבוצות גיל, איזה משחק שיחקו? האם נערכו 3 תחרויות נפרדות או שפשוט לקחו את מי שסיים הכי גבוה מכל קבוצת גיל (מאד לא מקובל!!!). 4. אם הייתה כזו תחרות (שלושה תחרויות נפרדות) וזכית בתחרות של קבוצת הגיל שלך אז כל הכבוד לך ומזל טוב!!! ואני מתכוון לכך ברצינות. 5. בתור "אלוף הארץ" ובתור חבר בנבחרת הנוער הנך ספורטאי לכל דבר ולכן לי ולכל אחד אחר יש את הזכות המלאה להזכיר אותך, בדיוק שאם תיכנס לפורום כדורגל תוכל לראות אנשים מדברים על שחקני כדורגל. אם יש לך בעיה עם זה, אז אולי אתה צריך לפרוש מפעילות ספורטיבית ציבורית ולפרוש לחיים פרטיים (אבל גם אז מותר לנו לדבר על "הישגיך" בעבר). חבל שאתה נגרר אחרי אחרים בצורת ההתבטאות שלך וחבל שזוהי הודעתך האחרונה כאן, להבדיל ממקומות אחרים, כאן כולם מוזמנים.

9ball master

New member
תוספת קטנה

לא החלטתי על הקטגוריות, אין לי שום זכות הצבעה בעיניין אבל אתה מוזמן לבדוק את האתר של התאחדות הפול העולמית (WPA), ישנם שתי קטגוריות: 1. גילאי 18 ומטה 2. גילאי 14 ומטה

9ball master

New member
תיקון

למעשה השנה קטגוריות הגיל עודכנו: 1. גילאי 19 ומטה - בנים 2. גילאי 19 ומטה - בנות 3. גילאי 14 ומטה - בנים 4. גילאי 14 ומטה - בנות To conform with age division standards set by the World Pool-Billiard Association, 19-year olds will now be able to compete in new 19 & Under Boys and Girls divisions, beginning with the 2006 Junior & Collegiate 9-Ball Championships [Junior Nationals]. Divisions played at this national event (and its qualifiers) will continue to match those fielded internationally, which are now: 19 & Under Boys, 14 & Under Boys, 19 & Under Girls and 14 & Under Girls.

למעלה