האם מישהו היה אצל פרופ' נוייפלד

• פותח הנושא dnl9
  • פורסם בתאריך

dnl9

New member
האם מישהו היה אצל פרופ' נוייפלד

אך היא? האם היא מקבל גם באופן פרטי ? איפו ? וכמה עולה ביקור אצלה תודה רבה

רוני 260

New member
הייתי אצלה באופן פרטי היא לוקחת

בסביבות האלף שח היא גרה ליד תל השומר היא נראה לי הכי טובה בתחום שמעתי שיש עוד אחד אבל אני לא יודע מה השם שלו

dnl9

New member
למה?? תספר/י לי עליה

במה היא עזרה לך . איפו היא מקבלת וכמה היא לוקחת על ביקור

פרופ' נויפלד...

היא אפילפטולוגית למבוגרים, הבת שלכם בת 9 , ישנם אפילפטולוגים אשר מומחיותם היא ילדים ברשימה זו: ד”ר אורי קרמר – אפילפטולוג 03-6974839 03-6974517 03-5402639 ד”ר איתי ברגר - אפילפטולוג 02-6555374 ד”ר אלי שחר 04-8542545 ד”ר ברוריה בן-זאב 03-5302577 ד”ר הדסה גולדברג – אפילפטולוגית 03-9253615 ד”ר נתן ברנד 03-5303030 ד”ר נתן וטמברג 03-5028141 ד”ר שרה קיויתי 03-6770947 ובנוסף יש גם את ד"ר היימן שכותב אצלנו בפורום ומקבל בביה"ח אסף הרופא,סביר להניח שהרשימה איננה מעודכנת , עלינו לעדכנה מדי פעם, אם יש לכם שמות נוספים נשמח לעדכנה. כמו-כן ישנה תמיד אפשרות להגיע לנוירולוג מומחה באפילפסיה דרך הקופה אליה אתם שייכים דרך הביטוח המושלם,(אם בביטוח המושלם לא בטוחים לגבי מומחיות הרופא,אתם יכולים להתקשר ולשאול או לבדוק באינטרנט לאחר שקיבלתם את שמו ומשם להמשיך הלאה)אולי אחד הרופאים המומלצים כאן עובד כרופא עצמאי ולא כרופא פרטי, המשמעות של כך היא מאוד חשובה מבחינה כלכלית. ישנם לא מעט רופאים מומחים אשר עובדים גם בבתי חולים וגם במרפאות של קופ"ח ומקבלים את המטופלים בעבור 12 ש"ח עבור רבעון(עצמאים), שווה לבדוק לפני שניגשים לבדיקה אצל רופא פרטי... בהצלחה

ufo11

New member
אני מטופל אצלה בנושא האפילפסיה...

היא אנושית ומקסימה!מוכנה לעזור בכל עת! היא לוקחת פחות מד"ר נויפלד ומקבלת פרטי אצלה בבית. פשוט רופאה מעולה!

למעלה