האם מד"א יתנו לי לתרום דם?

האם מד"א יתנו לי לתרום דם?

אני זוכרת שבבצפר לא נתנו לי איך שראו שיש לי אפי'... האם בקופת חולים יתנו לי לתרום?

באמת זה מעניין

אני הרבה פעמים רוצה לתרום דם ואני מצטער כי דבר ראשון זה בריא להחליף דם דבר שני מה יש בזה כבר בדם זה לא איזה נגיף בדם

חייםלוי

Member
מנהל
יש בדם ריכוז של התרופה או התרופות

שלוקחים. הריכוז הזה טוב למי שחולה באפילפסיה אבל רע לכל אחד אחר.

tebetha

New member
לגבי הדם

This damn keyboard won't write in hebrew.... any way, the thing is, when u give blood, and it's quite an amount, you are weak.Very weak.Pre seizure weak.And they are just afraid something will happen, cause it just might/ I was in Cambodia,where they REALLY need the blood, with all of their problems, and still, I decided not to give blood... So, no.We cannot give blood,not in school,the army, or anywhere else. I know, I'm bummed too.

tebetha

New member
סיפור מצחיק....

מצטערת על מקודם,פשוט לא התחלף לי לעברית.... מאז ומתמיד,נורא רציתי לתרום דם. קיצר באתי לפארמדיקית שעסקה בזה, ואמרתי לה שאני חולת אפילפסיה,לכל מקרה.היא סירבה לקחת ממני דם, וכששאלתי למה, היא ענתה, כי "את חולת אפילפסיה".הרמתי צעקה (הייתי בת 17,צעירה ופוחזת) שמה, וזה, והתרופות לא ישפיעו על המקבל, ושלא תעז להגיד אפילו שאפילפסיה מועברת בדם. היא הסתכלה עליי במבט נונשלנטי ואמרה "חומד,אני לא דואגת שלמטופל יהיה התקף, אלא שאת תפרכסי לי פה..." וזה עונה לכולנו על השאלה.
זה ממש מתסכל אותי שאני לא יכולה לתרום דם, אבל...

זה מה שאני אמרתי../images/Emo11.gif

כי כשבאו לקחת תרומות בתיכון שלי שנה שעברה מאוד שמחתי ורציתי חיכיתי בתור אני מתיישבת והיא אומר לי 'לא' ומסמנת על איפה שכתבתי שיש לי אפי'.. היה בא לי לבכות! זאת פשוט בושה! כן דואגים לי אבל יושבת לכם פה בחורה שרגילה למחטים ולבדיקות דם רבות עם הרבה מבחנות.. אז כן זה לא מתקרב לתרומה אבל זה יותר מהרבה אנשים שכן תורמים.. ולא מוכנים לקחת! אני עדין לוקחת את זה מאוד קשה.. מה אני יעשה:-\ אני כבר כל כך רוצה ללכת למקום שלא מכירים אותי ולא להגיד להם שיש לי אפי' וזהו!(אל תדאגו.. אני לא יעשה את זה)

לא צריך להתעצבן

זה דרך האדם להרגיש עליונות כביכול אך יש להבדיל בין עליונות לבין דברים שמבחינה רפואית או בריאותית או כל דבר זה לא טוב אז שיהיה לכם כל טוב

אני מבינה למה לא נותנים לי

אבל זה מעצבן אותי כי אני יודעת כמה זה חשוב ואני באמת רוצה..(אני אפילו רוצה להשיג תעודת תורם או משהו כזה..) ו.. עליונות?

tropical888

New member
אם את כל כך רוצה לתרום

צרי קשר עם "אדי" - המרכז לקידום השתלות בישראל והם ישמחו לצרף אותך ולשלוח לך כרטיס תורם מס' הטלפון שלהם 03-6957369 או כנסי ל- http://www.agudatadi.org.il/main.php בהצלחה!

למעלה