האם מדיטציה יכולה..?

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
האם מדיטציה יכולה..?

לשנות את ההרכב הכימי של הגוף..? ואם כן,איך היא יכולה לשנות לטובה..? והאם היא יכולה לשנות גם לרעה..?

smile2life

New member
אם אתה מגדיר את המח וחלק מהגוף

אז כן ותפרשן לבד. אין לי סבלנות להתחיל לשפוך את כל מה שניסו ללמד אותי באנטומיה ופיזיולוגיה אבל זה קשור למלטונין וסרטונין או משהו כזה

drall

New member
ברור שהיא יכולה

הרי אמרנו שהאדם הוא אינטגרציה ושלא קיים קלאץ´ בין הגוף לנפש. בכל מקרה, מדברים על שינוי בחומציות הדם ובמתח החשמלי במערכת העצבים. יותר מזה אני לא יודע דרול

אינקה

New member
טרנספורמציה מלאה!!!

שינויים בטונוס (מתח השרירים), שינויים ברמת האנרגייה, שינויים בלחץ התוך גולגלתי והבטני, שיפור התקשורת העצבית בשל הזדקפות עמוד השדרה ושחרור העצבים אשר בין החוליות, שינוי אופן הנשימה מספק עיסוי שונה (והרמוני) של האיברים בחלל הבטן וחשיפת איזורים בריאות לרמות חמצון שונות, פלוס ערכים מוספים כתוצאה מהרפייה "נפשית", היעדר גירויים והמדיטציה עצמה יכולים בהחלט להשפיע על: * המערכת החיסונית * מערכת ההפרשה הפנימית (המערכת ההורמונלית) * זרימת דם ונוזל הלימפה * תפקוד אברים פנימיים: כבד, טחול, מעיים וכו´ * ראייה * חילוף חומרים. ובטח יש עוד, אבל די במה שאמרנו כדי לבצע שינויים של ממש. האם מדיטציה יכולה להזיק? מדיטציה לא, אבל אימונים "אלימים" ובלתי הרמוניים בדרך למדיטציה כנראה שכן.

למעלה