האם מדונה מעשנת?

KING OF POP

New member
לא נראה לי

היא שומרת על כושר ובריאות אז ככה שלא נראה לי

הילוש...

New member
אז ככה...:)

מדונה עישנה פעם נורא נורא מעט. היום היא כלל לא מעשנת.

GREENSsss

New member
כן בטח!!!!

ממקור שני שמכיר אישית את מדונה,,,, אני יכולה להבטיח לכם שהאישה הייתה בעבר קטר!!! נכון היום היא לא מעשנת, אבל היא בעבר טחנה כל כך הרבה שחבל לכם על הזמן!

הילוש...

New member
שטות...

זה בכלל לא נכון . מדונה לא עישנה בעבר כמו קטר. אני לא מאמינה לאף אחד חוץ מלמדונה עצמה ב 94 ראיון ל- MTV ואני מצטטת: "... אני לא מעשנת הרבה, בד"כ אני מעשנת לפני צילומים לווידאוקליפ, כדי לא לאכול הרבה..." בשבילי זה המקור הכי אמין. יש לי את זה מוקלט בוידאו.!

GREENSsss

New member
יש דבר בתעשיית הבידור שנקרא

לשקר/לא לספר את האמת. יש אנשים בתעשיית הבידור שלוחצים על הכוכבים שלא לגלות פרטים מסויימים על מנת שאנשים קלים להשפעה שרואים בדמות כמשהו אלוהי ורוצים לחקות אותה, לא יעשו. נכון שמדונה לפעמים לא דופקת חשבון, אבל לא צריך לקחת כל מילה שלה למסגר ולתלות על הקיר. יש דברים שהכוכבים אומרים, בעין רוצים או לא, על מנת לספק את המפיקים מלמעלה. לפני שהתפרסמה ובשנות ה-80 מדונה אכן עישנה המון והורידה את המימון מתישהוא בשנות ה-90. זהו. אבל מה זה משנה.

ורד18

New member
אתה ממש צודק

לא צריך לקחת כל דבר של מדונה כמובן מאליו,למרות שאני ממש מעריצה אותה אני מבינה שהיא גם בן-אדם ככה שעם היא רוצה לשמור קצת על הפרטיות שלה ולא לספר כל פרט קטן על חיהם (כולל כמה הם מעשנים) אז הם מספרים דברים קצת אחרים. ודרך אגב- הילה את לא חושבת שאת מגזימה בהערצה שלך? זה נשמע כאילו את חיה את החיים של מדונה ועושה כל מה שהיא עושה (ראי לימוד קבלה) את יודעת את יכולה העריץ אותה ועדיין לעשות דברים שייחדו גם אותך, והכי חשוב- אל תתייחסי לכל דבר שהיא אומרת כאילו הוא קדוש, בשביל מה זה טוב??.

למעלה