האם ל..

frikin shin

New member
האם ל..

לד זפלין יש אוסף כלשהו?? עם שירים מוכרים שכאלה כמו: Stairway to heaven dazed and confused ועוד..

frikin shin

New member
אפשר רשימת שירים בבקשה../images/Emo9.gif

ולמה לא אוספים?? אם אני רק התחלתי לאהוב את הלהקה אז נחמד להתחיל עם אוסף.. לא?

אפשר להדחף? ../images/Emo9.gif

רשימת שירים(אני אתן ממש את ההכי-הכי לטעמי, כי באמת שכולם מצויינים): Since I've been loving you You shook me I can't quit you baby Babe I'me gonna leave you Immigrant song Tangerine Black dog Rock and roll The battle of evermore The song remains the same The ocean Whole lotta love Heartbreaker Houses of the holy - השיר.
Kashmir Achilles last stand המלצתי בעיקר מה-5 הראשונים, כי אותם אני מכירה יותר. ואוספים זה לא הכי נחמד, בעיקר כשמדובר בלהקות טובות. למרות שבזפלין הרעיון של סדר השירים לא הכי משנה, לכל אלבום יש סגנון משלו, וכל אחד מהם נשמע אחרת. לדוגמא, יהיה קשה למצוא הרבה קשר בין השלישי לראשון, הם לא דומים לחלוטין. בכל אופן, תהני לך :) ערב טוב.

frikin shin

New member
תודה רבה

אבל לא הבנתי איזה רשימה נתת לי?? של איזה אוסף??
וגם אני אוהבת שלכל דיסק יש את היחידויות שלו והסגנון אבל ככה אני יכולה לשמוע קצת מכל סגנון של לד זפלין ולהחליט אם אני רוצה באמת לקנות גם את האלבומים הבאים
.

חחח..קצת התבלבלתי../images/Emo163.gif

נתתי לך רשימה של שירים מומלצים
זו רשימת השירים ב-Remasters: DISC ONE 1. Communication Breakdown 2. Babe I'm Gonna Leave You 3. Good Times Bad Times 4. Dazed And Confused 5. Whole Lotta Love 6. Heartbreaker 7. Ramble On 8. Immigrant Song 9. Celebration Day 10. Since I've Been Loving You 11. Black Dog 12. Rock And Roll 13. The Battle Of Evermore 14. Misty Mountain Top 15. Stairway To Heaven DISC TWO 16. The Song Remains The Same 17. The Rain Song 18. D Yer Mak Er 19. No Quarter 20. Houses Of The Holy 21. Kashmir 22. Trampled Underfoot 23. Nobodys Fault But Mine 24. Achilles Last Stand 25. All My Love 26. In The Evening

jimorrison

New member
בדיוק...אני גם בעד אוספים

ככה את תוכלי להכיר יותר ואז לפנות לדיסקים...ככה אני התחלתי..יש גם את הארלי דייז ואת הלייטר דייז...שזה גם נחמד ד"א לי יש את כל הדיסקים של לד

שמיקי

New member
*פנאט...וזה..

הממ...כאילו.. בלע אין לי את המילים להסביר.. מישו יכול להסביר לו? חחח

שמיקי

New member
זה בצחוק...ומכאן בא האייקון../images/Emo3.gif

מעין מה יהיה איתך?

catch 2 2

New member
כן

Early days Latter days יש אפילו בדיסק כפול את שניהם -אני חושב... ולדיסק כםול ממש לא יקר 90 או 80 שקלים! דיסק 1: Good times bad times .1 Babe I'm gonna leave you .2 Dazed and confused .3 Communication breakdown .4 Whole lotta love .5 What is and what should never be .6 Saturday Immigrant song .7 Since I've been loving you .8 Black dog .9 Rock 'n' roll .10 Battle of evermore .11 When the levee breaks .12 Stairway to heaven .13 דיסק 2: Song remains the same .1 No quarter .2 Houses of the holy .3 Trampled underfoot .4 Kashmir .5 Ten years gone .6 Achilles last stand .7 Nobody's fault but mine .8 All my love .9

frikin shin

New member
שני דיסקים 80-90 ש"ח???

באמת לא יקר. תודה רבה
Early days Latter days ככה קוראים לו נכון?

catch 2 2

New member
דיסק כפול- כמו החומה ...

תראי, לא הייתי בחנות , אלא בדקתי בכמה מקומות, דרך האינטרנט בארץ ובחול ואלה בערך המחירים, גם כי זה אוסף וגם כי זפלין להקה ותיקה, לדוגמה הדיסקים הראשונים ממש זולים -משהו כמו 40-45ומעלה ... בטאוור רקורדס וחנויות מהסוג הזה יהיה מן הסתם הכי יקר , אלא אם מדובר במבצע.. בחנויות השכונתיות המחירים יותר שפויים , כמו באינטרנט ,פחות או יותר.

למעלה