האם לפי דעתכם.....

maof

New member
האם לפי דעתכם.....

סיכון מחושב מבטיח ומביא איתו הצלחה בטוחה
מעוף

maof

New member
אז אם כך.....

לא כדאי לחת סיכונים...תמיד ללכת שיש לנו הצלחה של 100%
מעוף

T i g e r R o n

New member
אה...../images/Emo35.gif

איך הבנת את זה
תיקח סיכונים, תחשב ותסתכן. יש מקרים שאני לוקח סיכונים גם כאשר האחוזים לרעתי, עושה מה נכון לי באותו הרגע, לוקח את הסיכון גם שאפסיד. ואתה יודע מה ?, לא תמיד אני מפסיד

לא בהכרח!

סיכון הוא סיכון- גם אם הוא מחושב...יש הפתעות שקשה לחשב. שווה סיכון?(רק אתה יודע)- בדר"כ עושים מאזנים מה יוצא מה מפסיד-איפה "יכאב" יותר!!!

maof

New member
תמיד יש לנו את האפשרות לחשב../images/Emo35.gif

הרי יש דברים שהם לא עוסקים במיספרים. מעוף

n o g a1

New member
תלוי כיצד מודדים הצלחה

לוקחים סיכון מחושב ... התוצאה רצויה = הצלחה או כל תוצאה תהווה הצלחה???? לפעמים עצם המעשה , ההעזה , התהליך , האתגר , ההתמודדות כל אלו הם כשלעצמם הצלחה במקרה זה כל סיכון הוא הצלחה בטוחה.

maof

New member
נניח ש........

החולה מת.....אבל הניתוח הצליח
מעוף

maof

New member
סליחה שלקחתי לעצמי את הזכות לענות

זה עוד יותר פשוט...."אין חכם כבעל ניסיון" מעוף

סיכון מחושב..לפחות ניסית

סיכון מחושב לא ערובה להצלחה..אבל לשבת ולגלג אצבעות לא יביא לשום נסיון להגיע להצלחה..וגם אם אינו סיכון מחושב ורק משהו ספונטני..לקחת סיכון זה לעשות מעשה. וזה כל ההבדל.

יערית

New member
מה זה

סיכון מחושב?האם אדם ששומע שהוא חולה ריאות קשה מחליט להמשיך לעשן ,לוקח על עצמו סיכון מחושב? הצלחה אין-מוות בטוח ! האם אדם מהיר רגליים,מחליט לשחק באש ולרוץ בין מדרכה למדרכה לוקח סיכון מחושב, שאולי הוא יידרס באחת מהריצות למרות המיקצועיות שלו? הצלחה?50 /50 האם לקחת את כל כספי ולהשקיע במניות שבאותו יום הצליחו מאד בבורסה,יביא איתו הצלחה ליום המחרת או בימים הקרובים? האם זה סיכון מחושב?{זה דפקטיות לא סיכון מחושב} אז למה התכוונת מעופי?

maof

New member
יערית היקרה...רק בגלל ששאלת../images/Emo13.gif

ואני יודע שאת רוצה לילמוד את תורת ההיסתברות והסיכוים
אם בנושא הסיגריות עסקינו....אז זה מאוד פשוט. הסיגריות גורמות לנזק, אבל אני אוהב ורוצה לעשן. השיקול שלי להפסיק לעשן ולהנות מהרגע, או לחשוב על העתיד שיביא איתו שינוי באיכות הכושר הגופני שלי, זה ניקרא "תיכנון ארוך טווח". אם בנושא הריצה עסקינו...זה גם פשוט
כי הסיכוי שאני אחליק ואסובב את הקרסול גדול מדי, הסיכון שמישהו ידרוס אותי גדול. ולכן הסיכון למרות שהוא מחושב...לא מצדיק את ההימור, כי אני לא רוצה שאחרים יפגעו בי את הפגיעה בעצמי אני מעדיף לעשות לבד ללא עזרתם של אחרים. ואם בנושא כספים ומניות עסקינו...שבזה אני טוב
אז לגבי הנושא הזה...אני מהמר רק על כספי שלי, וחי את חיי לפי הכיס שלי ולא של אחרים. את מבינה יערית....זה ממש לא דפקטיות...זה סיכון מחושב
זאת כל "התורה" על רגל אחת
לנסות ולחשב את התוצאות של מעשינו, ולא לפעול באימפולסיביות. ותמיד אני מוכן לתת ולהעביר שיעורים פרטים למי שלא הבין, ורוצה באמת ללמוד
מעוף

יערית

New member
כנראה שצריכה

קפה ועדיין לא שתיתי בכדי להבין :) ואתה יודע שגם שיעורים פרטיים לא יעזרו,חישובים זה לא הצד החזק שלי

maof

New member
הרי את יודעת ששורים זה מזל עיקש

והצד החזק שלהם זה התמדה
ואני לא מאמין בחוסר יכולת....אלא ברצון
מעוף

שים לב, יש פה פרדוכס..

סיכון??...הצלחה בטוחה?...לא מסתדר. עצם השימוש במילה סיכון, מבהיר לנו כי אין מדובר פה במשהוא בטוח. מה שכן הייתי אומר שסיכון מחושב מבטיח סיכוי גבוה יותר להצלחה.

למעלה