האם לעבור מורה?

terra2

New member
האם לעבור מורה?

אחרי 4 טסטים נראה לי שכדאי להפרד ממהמורה האם זה כדאי נפשית וכלכלית? אני גבר דרך אגב...

adidas88

New member
תקשיב

העובדה שעשית 4 טסטים לא חייבת להיות קשורה למורה שלך....יכול להיות שפשוט בטסט לא הולך לך טוב. תבדוק מה הבעיה-אם זאת בעיה אצל המורה, למשל הוא אינו מעיר לך הערות או מוריד לך את הבטחון העצמי או דברים בסגנון-אז הבעיה אצל המורה אבל אם בשיעורים אתה נוהג טוב ורק בטסטים אתה מועד אז כנראה שזה לא בעיה אצל המורה
אם החלטת שהבעיה אאצל המורה-תעבור! אין ספק. שיהיה בהצלחה!

terra2

New member
תודה רבה

נראה לי שהבעיה היא גם אצלי וגם אצל המורה - המורה מוריד לי את הביטחון ואני נהיה לחוץ בטסטים כנראה אחליף מורה ואנסה להיות פחות לחוץ

adidas88

New member
סבבה

זאת בעייה של המורה אם הוא מוריד לך את הבטחון העצמי.... תעבור מורה לדעתי ושיהיה המון המון בהצלחה!!

Mis Anna

New member
לדעתי

סביבה חדשה תעשה לך טוב... תקבל המלצות מחברים או אפילו תצטרף עם מישהו לשיעור ותראה איך מתנהל אצלו שיעור ותשווה למורה שלך ותראה אם מתאים לך.. בכל מקרה בהצלחה..

הממ רק אתה יודע.

לדעתי כן, תלך אבל למישהו שאתה מכיר, שמראש תגיד לו מה המצב ושלא ימרח אותך מחדש. להיות עם עוד מורה זה יכול רק להוסיף, אני לא יודעת עד כמה למורה הראשון שלך יש מה לחדש לך...תנסה, מקסימום לא ילך תחזור אל הראשון... אבל צריך להתחשב בטסטים, מגיע היה לך להכשל ?! או שאתה מרגיש שעשית את הכי טוב שלך וזה פשוט לא הולך...? אם האפשרות השניה היא נכונה אז לעבור... בהצלחה מותק.

gold ayelet

New member
אני עברתי מורה...

עשיתי 2 טסטים אצל המורה הראשון ואז עברתי מורה... אבל עשיתי הפסקה של חודש וחצי וזה לא טוב.... עכשיו הרכבים שלהם ממש שונים אז צריך קצת להתרגל....אבל אצלי נראה לי שזה היה לטובה... כי ש דברים שהמורה הקודם שלי בכלל לא העיר לי עליהם.. למשל -אני מסובבת לימין בלי יד רודפת יד.. והוא בחיים לא העיר לי על זה או כשאני בצומת תמיד הייתי מעיברה לניוטרל ויאלה סתלבט... נשענתי על החלון וזה... וזה לא עושה רושם טוב על הטסטרים צריך להיות עם ידיים על ההגה מוכנים תמיד.. עכשיו המורה הקודם שלי אמרתי לו אחרי הטסט אולי אני יעבור לאוטמטי והוא אמר לי שלעבור מורה זה לפחות 10-15 שיעורים.. והוא צדק.. אבל אולי זה שווה את זה... עוד נראה.. אני יעדכן בהמשך.. והכי חשוב: תלך למורה שחברים שלך היו אצלו ויש תוצאות.. אל תלך למורה שאף אחד לא שמע עליו.. ואתה צריך מורה שאתה יודע שהוא ישר ואתה סומך עליו אחרת זה סתם...אתה תרגיש שאתה מבזבז כסף..אתה חייב אמון במורה ! ואממ בעיקרון זהו.. מקווה שעזרתי..אני אישית שמחה שעברתי מורה בהצלחה!!

למעלה