האם לספר את יובל?

האם לספר את יובל? ../images/Emo4.gif

ואני לא מדברת על לגזור לו את הפוני, שזה דבר שאנחנו עושים כל שבוע, אלא תספורת ממש. מצד אחד, הוא עוד תינוק, ולמה להציק לו ואני גם אוהבת את השיער הארוך והיפה שלו. מצד שני, השיער כבר מציק לו, והוא לא אוהב להסתרק. אם מסדרים יפה יפה אחרי האמבטיה, השיער יראה פחות או יותר בסדר ויישאר בצידי האוזניים, אבל אחרי האמבטיה הוא עייף וכועס והורס לעצמו את התסרוקת. כשאני מנסה לתקן, הוא רק מתעצבן עוד יותר. אז רוב היום הוא מסתובב עם פאות לחיים יותר גדולות משל אלביס, ולא נראה לי שזה נוח לו. אני מתלבטת. מה אתם הייתם עושים?

מאיו

New member
תספורת

אני חשבתי לא לספר את אור עד גיל 3. כאשר הפוני הפריע לו - גזרתי את הפוני. כאשר השיער ממש הפריע לו, הרגשתי שזה לא הוגן שהשיער יציק לו רק כי אני חושבת ששיער אוך יפה לו. כך קרה שבגיל שנתיים סיפרנו את אור

כן. לספר. אצל ספר שמומחה בקטנטנים

ויש כאלה, או אפילו לבד, לאט ובעדינות.

אני סיפרתי את שגיא לפני כחודשיים.

לא היתה ברירה. זה כבר היה נראה נורא, והוא סתם סבל משיער בעיניים. הוא צרח ובכה (ובגלל זה אני לא חוזרת לשם. מה גם שעלה לי 60 ש"ח....), אבל נרגע בשניה שאחרי זה. אין מה להשוות. הוא נראָה, ועדיין נראֶה מסודר, ולכן זה כדאי.

איך את גוזרת לו את הפוני?

אנחנו צריכים לגזור להדר ואני מפחדת.... לגבי יובל - תחכי עד המפגש ואז נראה את שיערו הארוך ונקבל החלטת פורום דמוקרטית, עם זכות וטו לך, בדיוק כמו בסקרים של ליאור...

מאיו

New member
מרטיבה קצת, מחזיקה ביד אחת

וגוזרת ביד שניה. אחרי יום המטפלת עושה לו "תיקונים"

ypog

New member
../images/Emo91.gifאיך גוזרים פוני ???

מרטיבים, מדביקים סלוטייפ (כן,כן) וגוזרים על הקו העליון של הסלוטייפ. ככה אנחנו קיצרנו פוני לעפרי - יצא ישר והשיער לא התפזר לכל כיוון.

למעלה