האם נכונה השמועה ...האם לספר או לא![]()
מתלבטת מאוד האם לספר להוריו של בעלי,למשפחה המורחבת,לחברות?.היחידה שיודעת בינתיים זאת אימי.מה דעתכם/ן?.
לא נכונה, אבל...........האם נכונה השמועה ...
שכרגע מאוד קשה להשיג תרומת ביציות ברומניה ?תחילת הסיפור לפני מספר חודשים שאשה בת 60+ ילדה ברומניה לאחר תרומת ביציות. הבנתי שכל משרד הבריאות הרומני זועזע קשות ומאז יש בעיות עם תרומת ביציות מרומניה.מישהו/מישהי יודע/ת ?. כי אז, אולי לא כדאי בתקופה כזאת ללכת על מסלול רומניה. בוודאי תהיה תקופת המתנה ארוכה מאוד.
need infoלא נכונה, אבל...........
השמועה לא נכונה. אבל, לפני כמה חודשים ורופא מאחד המכונים הישראלים שמתעסק בהבאת עוברים קופאים לארץ נחשד סחר בלתי חוקי של עוברים לאירופה. (את שם המכון אני לא יכול למסור פה ואם את רוצה, אני יעשה ימסור לך במסר אישי) בעקבות זאת, שילטונות רומניה אסרו על הוצאת עוברים קפואים מתחומה כמו בכל אירופה. ניתן להגיעה לשם לבצע החזרות אבל לא ניתן להוציא ולהביא עוברים קופאים משם לפה. אותו מכון למעשה דפק את עצמו ועוד שתי מסלולים העובדים אם רומניה. לעקבות זאת מסלול בני-ציון שידרגה את המסלול והוסיפו עוד ביציות (8 לעומת 6-7 כפי שהיה כאשר אנחנו היינו שם לפני שנה) ופתחו עוד האופציה של 4+4 טריים בדומה לאסותא. כרגע המסלול היחד שיש להם יכולת להביא עוברים קופאים לארץ זה אסוטא ומקייב והם העוברים שנשארים מהחזרת טריים שלהם שם.
לפי השאלות וההמלצות שלך בפורוםneed info
תוכל לשלוח לי את שם המכון באימייל כי חוששני שמדובר במכון בו אני מטופלת. [email protected]
היי שייניהאם לספר או לא![]()
מתלבטת מאוד האם לספר להוריו של בעלי,למשפחה המורחבת,לחברות?.היחידה שיודעת בינתיים זאת אימי.מה דעתכם/ן?.
ברוכה הבאה שייני ליהאם לספר או לא![]()
אני סיפרתי לכמה אנשים:האם לספר או לא![]()
אני לא חושבת שאספר...אני סיפרתי לכמה אנשים:
להורי, אחי ואחותי, וחברי הקרובים. אני גם התייעצתי עם כולם (חברי) לפני שהחלטתי לעשות תרומה- כי התלבטתי בין זה לבין אימוץ במשך זמן ממושך, ולא יכולתי להחליט. חברי הבינו יפה את ההתלבטות שלי אחרי שהצגתי את כל מחשבותי ורגשותי בנושא ומאוד תמכו בי לגבי התרומה, וגם הורי חשבו שזה רעיון מוצלח- הם מאוד רצו שיהיה לי תינוק ושאחווה משהו קרוב ככלל האפשר להורות ביולוגית. רק אחותי הרימה גבה, אך זה היה צפוי כי גם אחותי לא יכולה ללדת, ויש לה ילד מאומץ, ואני חושבת שזה קצת איים עליה, מה שמאוד מובן. כשהצגתי את הנושא לראשונה, כולם התעלפו- זה היה נראה להם נורא מוזר ומשונה כל האופצייה הזאת ועברתי את שלבי ההחלטה והאדפטציה לרעיון יחד איתם. אני יודעת שבסופו של דבר הם היו תומכים בי בכל החלטה שהייתי עושה. בעקרון, חושבת שמה שצריך להנחות אותך זה האישיות שלך. האם את בנאדם סודי? כזו שרגילה לשמור הרבה דברים לעצמה ואמרגישה בנוח עם זה, או שאת זקוקה לתמיכה מילולית ולשיתוף באופן שוטף וגורף? בכל מקרה, בהצלחה בהחלטה כה לחי אוריינית
אנחנו סיפרנו למשפחה הקרובההאם לספר או לא![]()
אני סיפרתי לאחיהאם לספר או לא![]()
אצלי זה לא סוד.האם לספר או לא![]()
דעתי וקישורים לדיונים קודמיםהאם לספר או לא![]()
החלטה קשההאם לספר או לא![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.