האם לנסות לשפר GRE?

האם לנסות לשפר GRE?

ניגשתי למבחן GRE לפני כמה חודשים וקיבלתי 162 (במילולי) ו-143 (בכמותי). אני חושבת שאת המילולי אולי אצליח לשפר קצת. את הכמותי כנראה לא ממש, ובכל מקרה אצטרך להקדיש לכך כמה חודשים של למידה אינטנסיבית ואני לא בטוחה שזה שווה את זה בשביל כמה נקודות. יש גם את העלות הגבוהה של המבחן. מצד שני, בפורום של gradcafe חלק מהכותבים טוענים שציון GRE נמוך פירושו שלא עוברים את המיון הראשוני של הgraduateschool ואז התיק בכלל לא מגיע לחוג שאליו נרשמתי. התחום הוא במדעי הרוח.

John the Savage

New member
162 נחשב לציון יפה עבור סטודנטים זרים

בהנחה שאנגלית היא לא שפת אם אצלך ואת ניגשת גם לטופל, זה בהחלט ציון מכובד גם לתחום שלך. ומכיוון שאת במדעי הרוח, הציון הכמותי פחות קריטי.

אילו היית במצב בו את מרגישה שלא מיצית את היכולת שלך במבחן וסביר שתוכלי לשפר ב-2-3 נקודות עם שבוע למידה נוסף, הייתי בעד ללכת על זה. עבור אמריקאים, ההבדל בין 162 ל-165 יכול להיות קריטי (מעבר מהאחוזון ה-89 לאחוזון ה-95), עבור סטודנטים זרים - הרבה פחות. אם את מדברת על כמה חודשים של למידה אינטנסיבית, לדעתי יש דברים יותר מועילים שניתן לעשות בזמן הזה.

תודה רבה

נראה לי שבאמת עדיף להשקיע את הזמן הזה בכתיבת התזה, כדי שתהיה לי דוגמת כתיבה טובה.

Mark E Smith

New member
ממש לא בטוח שהכמותי לא יהיה קריטי

143 זה ציון מאוד נמוך (אחוזון 15). זה בהחלט יכול להכשיל אותה ברמת הסינון הראשוני, אלא אם כן הם אומרים במפורש שהQ לא רלוונטי.
&nbsp
לOP: במקומך הייתי מנסה שוב, ועל הדרך משפר את המילולי בעוד כמה נקודות. הם בודקים דברים מאוד ספציפיים בחלק המתמטי, ולדעתי למידה לא אינטנסיבית תוכל להעלות אותך לאזור ה50%. בנוגע לחלק המילולי, יש אתרים שמתחזקים רשימות מעודכנות של המילים הנדירות שכנראה תראי במבחן. אם קיבלת 162 סביר להניח שאין לך בעיה בהבנת הנקרא - בטווח הציונים הזה אפשר להרוויח לא מעט נקודות מלמידה בע"פ של 400-500 מילים (אני השתמשתי בMagoosh, זה בחינם).
&nbsp
בהצלחה!

d a p h n a

New member
זה תלוי באיזה תחום של מדעי הרוח

אבל לפחות בתחום שלי מרצים שדיברתי איתם בזמנו אמרו לי במפורש שאף אחד לא מסתכל בכלל על החלק הכמותי.

אור302

New member
דווקא חבל, הצלחתי כל כך יפה.

שיפור של 300 נקודות בערך ביחס למבחן שבתחילת הקורס. תמיד ידעתי שיש בי מתמטיקאי חבוי. אני חושב שמה שמאפשר לו לצאת ב-GRE הוא העובדה שאין זמן לחשוב ולסבך. אמר לי המורה שלי לפסיכומטרי: הפסיכומטרי מנציח שטחיות ואתה חושב יותר מדי. הציון היה בהתאם.

אור302

New member
סביר יותר שמי שמוציא גבוה בכמותי

מסוגל לחשוב בשטחיות ולהמשיך להעמיק. אנשי הרוח, מה לעשות, מסוגלים רק להעמיק, גם כשאין צורך ואולי גם אין מקום. אני זוכר עצמי מתווכח עם הספר "אבל אפשר גם להבין כך וגם כך וניתן לפרש את הנתונים בדרך זו או זו" - לזה אין מקום בבחינה.

oligomerization

New member
לא יודע לגבי החוג שלך

לא יודע לגבי החוג שלך, אבל לדוגמא בביולוגיה יש סינון ראשוני (חלק מהאונברסיטאות רושמות את הציון GRE המינמלי ואצל חלק צריך לעשות reverse engineering בgradcafe.

לגבי שיפור של הציון, אישתי שיפרה משמעותית את הציון שלה...זה בהחלט אפשרי

למעלה