האם ללמוד Python ?

האם ללמוד Python ?

שאלה קטנה חברים
עד כה למדתי CPP (מסיים שנה א במדמח)
שנה הבאה אני רואה שנלמד C # ,
יש לי 3 שאלות
1- האם כדאי להתחיל ללמוד Python עצמאי עכשיו ? האם זה יתרום לי במשרות סטודנט?
2- אשמח לקבל קישור לאתר שמעביר קורס Python חינמי(קורסה הוא בתשלום ויש 1 אחר בחינם, שכחתי אותו)
3- מה ההבדל המשמעותי בין Python ל CPP

נ.ב. עוד שאלה קטנה
רציתי להירשם לכאן
https://hackita02.hasadna.org.il/program/
ואמרו שכדאי ללמוד GIT, מחיפוש באינטרנט זה טכנולוגיה כלשהי לניהול גירסאות בלינוקס
האם זה רק על לינוקס(ואז אצטרך להוריד לינוקס למחשב ?) אשמח לכמה מילים על זה ,איך זה יהיה יעיל בשבילי אם אני מפתח על ווינדוס כרגע
, תודה

BravoMan

Active member
כמה דברים:

1. לימוד שפה ברמה של קורס אוניברסיטאי לא ממש מספיק לצורכי עבודה, זו רק התחלה - הבסיס.
&nbsp
2. Python היא שפה מאוד נחמדה ושימושית, אבל תשאל את עצמך האם יש לך זמן להשקיע בה כמו שצריך או שאולי כדאי לך לחזק חומר קיים.
&nbsp
3. ++C היא שפה מתקמפלת עם טיפוסים קשיחים שקרובה לחומרה.
Python הוא בערך ההפך - שפת סקריפט דינמית לחלוטין שאינה תלויה חומרה או מערכת הפעלה. אולי בכל זאת כדאי שתתנסה, זה ירחיב לך אופקים.
&nbsp
4. git קיימת לכל הפלטפורמות כולל Windows ו-Mac. (היא התחילה בלינוקס כי פיתח אותה לינוס טורבלדס)
היא חובה עבור כל מי שרוצה להיות מתכנת, כי הרבה מאוד חברות עובדות איתה.
&nbsp
ניהול גרסאות זה א'-ב' של עבודת תכנות רצינית לא משנה מה השפה, לכן אולי כדאי שתשקיע בלמידה של git לפני שאתה קופץ ל-Python, מה גם שאאל"ט באקדמיה לא ממש שמים דגש על ניהול גרסאות וחבל.
&nbsp
5. היום מתכנת שלא יודע לינוקס, לפחות בצורה בסיסית, לא שווה הרבה.
אל תשכח, שלינוקס זו לא מערכת עלומה לשולחן העבודה. זה משהו שנמצא בכל מקום, מהטלפון שלך, עד הטלוויזיה שלך, ורוב הסיכויים שגם בתוך המכונית שלך. בטח שבטח בשרתים למיניהם.
הכירות בסיסית לא תזיק, והתמחות בהחלט תפתח בפניך משרות.

פרסאוס

New member
פייתון לא אמורה להיות קשה אם CPP

הייתה לך סבירה או קל מזה.
אני הייתי מציע להרוג שתי ציפורים במכה אחת וללמוד git דרך קוד דוגמא בפייתון.
למעשה באתר שלהם בעצמם הם מסבירים עם שפת סקריפט כלשהי (לא זוכר אם רובי או פייתון אבל אחת מהן)

למעלה