האם לכולם

Drive Guy

New member
אתה יכול לומר איזה לאונצר זה??

אתה יכול לומר איזה לאונצר זה?? בשורה התחתונה??

mikeoreli

New member
כן ואתה יכול לשנות זאת

באמצעות מספר תוכנות. אחת מהן, שאני ממליץ ועוד הרבה אחרים,( במיוחד BlastPPC מהפורום של פוקט פיסי פריק שכתב מאמר די מפורט ) היא WisBar שמאפשרת שליטה מלאה בשורת המשימות ובין התכונות המעולות שלה הם שהיא מציגה בשורה למעלה את כל התוכנות הפעילות וניתן בעזרת לעבור מתוכנה לתוכנה כמו בחלונות. התכונה השניה היא שתוכל בעזרתה לסגור תוכנות כמו בחלונות או לעשות להם Minimize. כמו כן, היא מאפשרת סקינים, היא חינמית ולוקחת מעט מאוד משאבים.

castroman

New member
אם כבר THEMES...

בעזרת כמה תוכנות, אפשר לעשות את הPPC כמו MAC OSX

castroman

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ידעתי שתגיד

castroman

New member
../images/Emo26.gif

About: This skin works best with the latest release of Dashboard. I am using version 1.3.001c. if you use older versons, some of the skin items show up in the wrong place or offcenter. Please view the "panther_how-to.jpg" file to see what works what. How to Install: Create a "Panther" folder in the *\program files\snoopsoft\dashboard\skins* folder and copy the contents of this file there. If you are running PocketPC 2002 then copy the Panther.tsk file to your "My Documents" folder on your device and select it in the *start/settings/today*. I included a WisBar skin in this file as well. In order to use the wisbar skin, you need to install the latest wisbar (google it). Let me know what you think מקווה שתבין
http://www.therealduckie.net/pantherdashboard.rar

mikeoreli

New member
שאלה

שמעתי בכל מני מקומות שהDashboard לא משהו בכלל : 1. גורמת לבעיות במכשיר 2. משתמשת בהרבה מאוד משאבים האם זה נכון ?

castroman

New member
זה נכון חלקי...

היא נתקעת מדי פעם, וכן יחסית לתוכנה כזאת - היא צורכת הרבה משאבים.

mikeoreli

New member
אם יש לך נסיון איתה

האם היית אומר שבשביל ממשק שונה היית מתקין אותה על הPPC למרות הבעיות הללו או שהם בעיות מינוריות ?

castroman

New member
אני לא משתמש בה, השתמשתי בה

רק בPPC 2000 כי אז באמת הTODAY היא מכוער, היום הTODAY נראה טוב מאוד, ואני מאושר עם מה שיש... בכל מקרה היא אמורה לעבוד טוב אבל יש לה קצת בעיות.

ron20

New member
מיקו, אני לא הייתי מתקין אותה ...

ולא ... לא בגלל מה שאתה חושב ...
התקנתי, ובאמת "הרגשתי" אותה ... צריך לזכור שלנו יש כבר את תוספת העברית שמכבידה ...

avivdv

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו שהתייעצתי איתו מה לקנות היום, הוא אמר לי מאק

למעלה