האם לטפל במגנטים???

elibe

New member
האם לטפל במגנטים???

יש לי אחיין עם ADHD . אין לי אפילו את המקום להתחיל לספר אילו צרות הדבר גורם לו ולאימו. לאחרונה הוצע לנו ע"י מכרה לטפל במגנטים. אני מבחינתי מוכן לנסות כל דבר ולו רק אם קיים סיכוי להקל על הילד. האם למישהו יש איזה נסיון עם טיפול כזה? האם שמעתם דברים חיוביים או שליליים בנושא. אינני חבר בפורום זה אך אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל בנושא.

zivadina

New member
טיפול במגנטים

אין מחקר על התועלת בטיפול במגנטים. היה כאן דיון על מגנטים, והיו 1-2 שנהנו ממזרון מגנטים. אבל היו אחרים שלא הפיקו תועלת. נראה שעיקר התועלת שהוכחה היא למי שמוכר מגנטים בצמידים, מזרונים וכו'.

05 מיכל

New member
הבעיה עם זה,

הבעיה עם טיפול מסוג זה, היא שאין לך איך לדעת מה עוד הוא יכול לעשות בגוף חוץ ממה שאתה מתכוון שהוא יעשה. במילים אחרות: אין לך דרך לדעת אם הוא לא עלול להזיק. בעיקרון, אם זה משפיע על הגוף, זה יכול גם להשפיע לא טוב. אני מאמינה בדרכים שיש מאחוריהן ניסיון ומחקר מסודר. לדעתי, אחרת אנחנו מסתכנים.

לא לנסות כל דבר!!!

יש כל כך הרבה דברים לנסות ואסור לבזבז את הכסף והאמון של הילד על דברים שלא עושים רושם טוב על אף אדם רלוונטי לילד. אתם חייבים להחליט מה הקריטריונים שלפיהם אתם מחליטים מה כן ומה לא לנסות. זה שהחברה שלכם כן מוכנה לנסות מגנטים ואני, למשל, לא, זה לא רלוונטי לכם. כלום לא פוטר אתכם משיקול דעת עצמאי.

למעלה