האם לורן גראם נשואה? עם ילדים?

Mo Cuishle

New member
את מבלבלת בין שני דברים

בשום תרבות חברתית לא מחשיבים נשים בנות 50-60 לאידאל היופי. בתרבויות שונות היופי משתנה בין שמנות לרזות, גבוהות לנמוכות, כהות לבהירות, ופה נכנסת גם תעשיית היופי והשיפוץ המזעזעת. נשים בנות 50-60 מתנגדות להזדקנות ומשפצות את גופן בכל צורה, וזה לדעתי פסול ועצוב. אבל הן עושות זאת על מנת להמשיך ולהיחשב אובייקט מיני (שזה כשלעצמו חורה לי, אבל כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, אלו האינסטינקטים שקבע לנו הטבע- אישה סקסית, שנחשבת לאובייקט מיני, תמצא ביתר קלות בן זוג). זה פתטי למדי שנשים בגיל הזה רוצות להמשיך ולהראות אובייקט מיני, וכאן הכוונה שלי לבלבול בין שני עניינים- יופי, כמו היופי שהתכוונת שיש להלן מירן, ויופי של "אובייקט מיני", כמו שהתכוונו לגבי לורן. אני לא רומזת שזו שהחמיאה ללורן ראתה בה אובייקט מיני, אבל זה סוג היופי שאליו מתכוונים כשאומרים "פצצה", "נראית טוב" וכו'. אישה בת 50-60 יכולה להיות יפה, אבל יופי הנעורים, שמשדר גם מיניות, כבר פג. לכן לומר שאישה בת 60 היא יפה, זה נכון במובן היפה של המילה, אבל לא במובן המיני והשכיח בקרב תרבות היופי. האמת שאנו דיי טוחנות מים פה, כי אנחנו מסכימות בבסיס, הנקודה שלי היא שלומר שנשים בנות 60 יכולות להיות שיא היופי זה אולי פמיניסטי, אבל לעולם לא ישקף את הלך הרוח בחברה שלנו.

NorthernStar

New member
עכשיו את באמת טועה

מעבר לעובדה שרבים מחשיבים נשים בוגרות יותר יפות (לא סתם הזכרתי את הלן מירן), בשנים האחרונות נעשתה תזוזה מבורכת בתעשיית הקולנוע והטלויזיה, ויש לא מעט דוגמאות קונטמפורניות של הצגת האישה הבוגרת כסקסית: דיאן קיטון (Because I said so) והקמפיין שלה להזדקנות טבעית; הקמפיין הפרסומי של dove, המציג בין היתר נשים פוסט מנפוזיות בעירום וכו'. למה פתטי להרגיש סקסית גם בגיל 60 או 80? כי הכתיבו לך שלסבתות אין דחפים מיניים? צורת המחשבה הזאת המקרבנת את המיניות הנשית היא הפתטית!

Mo Cuishle

New member
למה החלטת שאמרתי שזה פתטי להרגיש סקסית?

אני אמרתי שזה פתטי שנשים בכוח מנסות לחזור להיות האובייקט המיני שהן היו פעם, בין היתר באמצעות ניתוחים ואיפור כבד. ושום דבר ממה שאמרת לא מוכיח שאני טועה, וגם אין פה טועה או צודקת, זה עניין של דעה באופן כללי, ואם בעינייך אישה בת 80 היא סקסית, זאת זכותך לחשוב ככה. בעיני, אישה בת 80 לא תהיה סקסית אם היא מזדקנת באופן טבעי ומכובד. להרגיש סקסית זה משהו אחר, זה כבר עניין סובייקטיבי. באופן אובייקטיבי, מאחר ובגיל 80 אף אישה לא אמורה להביא ילדים לעולם ולשדר מיניות, צורתה החיצונית כבר לא משדרת מיניות, ומרבית האוכלוסייה לא תסתכל על אישה בת 80 כסקסית.

OנעמיO

New member
מצטטת:

"אישה בת 50-60 יכולה להיות יפה, אבל יופי הנעורים, שמשדר גם מיניות, כבר פג. לכן לומר שאישה בת 60 היא יפה, זה נכון במובן היפה של המילה, אבל לא במובן המיני והשכיח בקרב תרבות היופי. האמת שאנו דיי טוחנות מים פה, כי אנחנו מסכימות בבסיס, הנקודה שלי היא שלומר שנשים בנות 60 יכולות להיות שיא היופי זה אולי פמיניסטי, אבל לעולם לא ישקף את הלך הרוח בחברה שלנו". לא הייתי מנסחת את זה טוב יותר בעצמי

McFreaKy

New member
אם זה משנה משהו...

אין לי בעיה לומר שהיא נראית פצצה ומדהימה גם לא לגילה ובלי קשר, זה יותר טוב? היא פשוט אישה יפה, אין מה לומר. יותר מזה, היא יפה היום ובתחילת הסידרה אותו דבר בעייני ואולי היום אפילו יותר יפה. אבל, בכל זאת, לדעתי, זה בכל זאת לא פשע לומר שהיא נראית יותר טוב לגילה מרוב הנשים. ופה אני לא סותר את מה שאת אומרת שאי אפשר להראות טוב בגיל הזה אלא שהרוב פשוט לא נראות יותר טוב ליד בנות 18 או 20 ומעולם לא אמרתי ואף אחד לא אמר שכל בנות ה-18 או ה-20 יפהפיות, בכלל לא, בכלל, יופי לא כזה קשור לגיל, זה לא שמישהי מגיעה לגיל מסוים היא פתאום מכוערת, פשוט יש יפים יותר ויפים פחות ובדר"כ אלא שיפים יותר עדיין יראו קצת יותר טוב גם בגיל מבוגר יותר "בגילם"... ובקשר למה שאמרת על זה שמי אמר שקמטים והזדקנות זה לא יפה? אף אחד לא אמר, יש לזה שם, זה נקרא טעם אישי. יש כאלה שזה עושה להם את זה ויש כאלה שלא, כמו שיש כאלה שאוהבים בלונדיניות ויש כאלה שאוהבים שחורות. מה שכן, אני אסתכן ואגיד, בלי לבדוק בסקרים וסטטסטיקות, שרוב האנשים יחשבו שמה לעשות, בדר"כ כלל צעיר יותר = יפה יותר. גם בנשים וגם בגברים.

snier1991

New member
כי בגיל 18 סיימת להתפתח

ההורמונים ירדו הפצעונים חלפו את בסופו של דבר נראית בשיאך והיא אפשר להגיד עליה שהיא נראית טוב לגילה(בגיל 18) כי גילה עם כל הרצון של הפמינזם זה השיא מבחינת יופי ולכן בן אדם אינטליגנטי כמוך יכול להבין שזה מטומטם להגיד את נראית טוב לגילך למי שבת 18 אז כן לורן נראית טוב מאד לגילה היא לא נראית בת 40 לא שזה גורע מבנות ה40 אבל היא נראית כמו בת 30 ואפילו פחות קצת וכן זה עושה אותה יפה יותר(וזה בדיוק אותו דבר לגבי גברים) כי בנות 40 שלרוב אחרי לידות ובכלל אחרי הרבה שנים נראות פחות טוב מבנות ה18 שהדבר הכי משמעותי שעברו בחיים זה בחינת בגרות במתמטיקה אבל מה אני מבין הרי את הגדרת אותי שונא נשים נכון?

Alaithlos

New member
הגבתי לכאן, כי אני מתייחסת לכל מה שבא אחרי זה

על זה אתם מתווכחים?

למעלה