האם להרים ידיים ???

האם להרים ידיים ???

היי, התינוק יונק בלבד וכבר בן 6 שבועות. הייתי היום בטיפת חלב והוא עלה בשבוע רק 120 גרם. האחות אמרה שזה מאד גבולי. מה עושים ? יש לציין שיש הרבה חיתולים עם קקי ופיפי .... באם להרים ידיים ?? לתת תחליף ???? אני כבר לא מתעוררת בבוקר עם חולצה רטובה ולא מטפטפת. יש רעיון ????

d i n o l e

New member
ב 6 שבועות את לא מטפטפת כי הגוף

כבר התאזן והתחיל לייצר חלב בצורה יעילה. יעזור אם תכתבי מה המשקל לידה כמה ירד אחרי לידה\מתי החזיר את משקל הלידה ומה משקלו כיום בעקרון לא שוקלים תינוקות יונקים כל שבוע כי הם לא עולים לינארית . שבוע אחד יכולים לעלות במשקל ושבוע אחר רק בגובה. 120 גרם בשבוע זו עליה בסדר ואם באמת יש מספיק חיתולי פיפי וקקי, ואין לך כאבים כשהתינוק יונק. והוא רגוע ושמח אז נשמע שהכל בסדר .

השאלה היא מה את רוצה?

ממליצה להפגש עם יועצת הנקה ולברר איך מתנהלת ההנקה, איך התפיסה וההצמדות וכו'. לתת תמ"ל אפשר תמיד, אולי לא חייבים....

אלונה ע

New member
חסרים פרטים

זה שאת כבר לא מטפטפת זה לא סימן לכך שיש פחות חלב. מה משקל הלידה שלו? כמה שוקל היום? שבוע אחד לא מעיד על בעיה וחבל שבטיפת חלב במקום להסביר, לתמוך ולהרגיע הם רק מלחיצים.

YOu need to see a yoetset hanaka

If you are in the Tel Aviv area, you can come to our new little clinic in Lis. Here is the number to call to make an appointment: 03 6973113 If you are not in this area, you should see a yoetset hanaka near you. IN the meantime, make sure that your baby is latched well on the breast, that you are feeding him whenever he wants, offering both breasts. Look at this article to see if your baby is latched well. Before you give him artificial milk, try pumping and offering your milk in a bottle!!​

תודה על ההתייחסויות והנה

מס' פרטים נוספים. התינוק נולד במשקל של 3 קילו, השתחרר במשקל של 2.830 ושבוע אחרי הלידה עלה שוב ל-3 קילו. 9 ימים אחרי עלה ל-3.380 וכשבועיים וחצי אחרי עלה ל-3.800 ועכשיו שבוע אחרי עלה ל-3.920 אני מקפידה על הנקה נכונה -כלומר אחיזה ותפיסה מלאה של השד, הנקה משני הצדדים אם הוא רוצה וכו'. אני אכן מאזור ת"א ואולי באמת אתקשר לקבוע פגישה תודה

אלונה ע

New member
לעניות דעתי שבוע אחד הוא לא מדד

תשקלי בשבוע הבא ואם יש פה מגמה אז אכן תלכי למרפאת הנקה או תיפגשי עם יועצת הנקה בהצלחה

למעלה