האם להישאר נשואה?

anats1

New member
האם להישאר נשואה?

אני נשואה זה 20 שנה. אם ל-3 ילדים. זה כ-3 שנים מאסתי בחיי הנישואים עם בן זוגי.אנחנו אמנם חיים ביחד ,אבל כאילו לבד. הוא כל הזמן נמצא בעבודה חוזר בשעות מאוחרות ( גם אני עובדת ומגיעה ב-17:00) אנחנו לא מדברים כמו זוג, לא יוצאים לבילויים ובכלל יש נתק כזה ביננו. אני חייבת לציין שהוא אבא נפלא והילדים מתים עליו . אבל האם בזכות זה אני צריכה להישאר ולהפסיד את חיי החופש והסיכוי לאהבה חדשה. אנא תנו לי כיוון

כיוון ראשון

הוא לנסות לתת צ´אנס לאהבה הישנה, זה קורה אצל המון זוגות אחרי שנים של חיי שגרה ושלושה ילדים. יש דרכים להתמודד עם זה. בסך הכל לא נשמע שרע לך איתו, פשוט האהבה נרדמה. תמצאי דרך להעיר אותה. אני לא חושבת שכדאי למהר ולפרק חיי נישואין בלי לנסות להציל אותם קודם. בהצלחה.

ענת

זו שאלה מורכבת וקשה שהתשובה עליה יכולה לבוא ממך,אף אחד לא יכול לומר לך איך לנהוג. אני למשל לאחר 15 שנות נשואין החלטתי שדי,איני מוכנה להמשיך לחיות בשקר עצמי אבל לכל אחד יש ראיה שונה. ממליצה לך בחם להכנס לפורום גרושים/ות כאן בתפוז,שם יש חברים שאחרי,לפני ובתוך התהליך,אולי גם להם יהיה מה לתרום.

dakdak

New member
הצעה

אני מסכים עם מה שאמרו פה מקודם - רק את יודעת במדויק את מצבך ואיך את מרגישה.מה שתכתבי לנו כאן בפורום לעולם לא יכול להעביר את מצבך במדויק מפאת קוצר המקום והזמן.הדבר היחיד שאני יכול להציע לך הוא את הקוים המנחים שאימצתי לעצמי בחיי בכל מה שנוגע לזוגיות: 1.לא להשאר במערכת יחסים כשאת סובלת. 2.לא להקריב את חייך האישיים למען ילדיך (בצורת חיי משפחה תקינים לכאורה כאשר למעשה את ובעלך "מזייפים".אני מאמין שילדים מרגישים בכאלה זיופים.כילד אני הרגשתי). 3.להזכיר לעצמך שמגיע לך לחוות סיפור אהבה שני במידה והראשון נגמר ואין רצון וסיכוי להמשיכו.אותו הדבר לגבי בעלך. מקווה שעזרתי וגם אם לא - מקוה שמצבך ישתפר ותחזרי להיות מאושרת.

למעלה