האם להגיד?

א י מ א

New member
האם להגיד?

נפרדתי מחבר בן גילי שאין לו ילדים. הבוקר ביצעתי בדיקה ואני בהיריון ממנו. אין לי כוונה להשאיר את ההיריון. היש טעם או שלא, לספר לו?

נעמה3211

New member
לדעתי

אם את לא משאירה בכל מקרה, אז למה שיידע? אלא אם כן את חושבת שיש סיכוי שתחזרו ואז חבל שיהיה בינכם שקר כזה גדול. למה שיידע? מה הוא יוכל לעשות עם האינפורמציה, חוץ מלהתבאס?

וגם אם היא תפיל את האומלל

שזה כמו רצח לדעתי(אבל זה לא הנושא). עדיף שהוא התבאס מה יש? רק יודע להשתגל.

צפנתי

New member
לספר, אפילו רק לאחר מעשה, אפילו רק

בשביל למנוע את ההריון הלא רצוי הבא שלו עם בחורה אחרת. אני לא יודעת מה אמצעי המניעה שנקטתם, אבל שווה ללמוד את הלקח מהתקלה שקרתה לכם, סה"כ הפלה אינה עיניין של מה בכך, ואינה חוויה ניעמה כלל. במיוחד אם זה קרה כי הוא האמין שהוא "יודע להזהר ולגמור בחוץ" ואשליות נוספות שיש לו לגבי כישוריו למניעת הריון. חבל על הבחורה הבאה!!!

א י מ א

New member
החלטתי שלא להחליט, רק בעניין הזה.|נ

הסיבה היחידה שחשבתי שאולי זה עשוי לגרום לו מעט אושר כגבר, שהוא מסוגל גם לעבר ולא רק לשגל ואולייייייי זה דווקא יעציב אותו?? לא יודעת לא יודעת רק יודעת שהפרידה הפעם היא סופית, אז עדיף לא להגיד. שילך לחפש לשגל, כי יתכן שזה מה שהוא רוצה בלי מחויבות - ראש קטן, כך טוב לו, כך הוא רגיל. טוב, יאלה... אני יוצאת לחיים היפים. המשך יום נפלא לכולם.

seeyou

New member
זה לא מדובר ב"טעם"-../images/Emo54.gif

אם החלטת להיתפתר ממנו אז אין סיבה לעין לספר לו-אלא רק אם את רוצה שהוא ישלם על הנזק החלקי! קחי בחשבון שלפעמים אחרי הפלה קשה להיכנס להריון-או אם בכלל!

למעלה