האם לדעתכם צריך להפריט את

fireman

New member
האם לדעתכם צריך להפריט את

התחבורה הציבורית בבאר שבע? אנא התייחסו לכל הייתרונות והחסרונות בתשובתכם

fireman

New member
האוטובוסים שייכים

לחברת התחבורה ציבורית ששיכת לעיריית באר שבע ולא לגורם פרטי כמו דן\אגד\מטרופולין...

לא כמו בגוש דן והסביבה ???

מה זאת אומרת לא של "אגד" או של "דן" מה יש עוד חבורות אוטובוסים מלבד אגד ודן

fireman

New member
בהחלט לא

התחבורה הציבורית בבאר שבע היא גוף השייך לעיריית באר שבע המממנת ומתפעלת את שרותי האוטובוסים בעיר באופן חלקי, החלק השני בא מהמיסים שאנו משלמים ומעלות מחיר הנסיעה שימו לב, המחיר בתחבורה הציבורית בעיר באר שבע הוא זול באופן משמעותי מעלות נסיעה בדן או באגד בקווים הפנימיים אך ורק בגלל העובדה שהעיריה מסבסדת את עלות הנסיעה לתושבים עיריית באר שבע סופגת המון הפסדים בגלל התחבורה הציבורית ויש כוונות רבות להפריט את התחבורה הציבורית שתהיה כמו באזור המרכז ותופעל ע"י יזם פרטי, מידע בדוק ובטוח שהגיע אליי אומר שחברת מטרופולין שמפעילה את הקו בין באר שבע לתל אביב היא אחת מהמתמודדות לרכוש את החלק השולט בתחבורה הציבורית לצערי לא ידוע לי אם גם אגד ודן מגישות את מועמדותן למכרז כמובן שלהפרטת התחבורה הציבורית יש גם יתרונות וגם חסרונות כמו אוטובוסים חדישים ומתקדמים יותר, שיפור בתדירות ותוספות קווים אבל מנגד העלאת מחירי הנסיעה האופן משמעותי של כ50% דבר שיפגע בעיקר באוכלוסיות שמשתמשות בתחבורה הציבורית כאמצעי תחבורה עיקרי.

twigy

New member
אני אגיד לכם את מיב אמת צריך להפריט

צריך להפריט את משרד הרישוי זאת פשוט שערוריה 106 שקל על מבחן תאוריה מעל ל-300 שקל עלויות של טסט זה פשוט בזיון מה שהולך שם, מוצצים את הדם של הציבור והוא שותק כי הוא התרגל.

אני הייתי מציע להפריט את...

הבטוח הלאומו ששם יש מליוני דולרים עומדים ללא שימוששששששששש משרדי הרישיו, זה כלום, לעומות מה שגובה הבטוח הלאומי.

דודו21

New member
מס הכנסה יותר טוב אתה חושב

ומה עם מ.ע.מ שהוסיפו להם עוד אחוז שמן

twigy

New member
אתה יודעים מה באמת אבסורד ?

המדינה שהיא המעסיק הכי גדול במשק, היא בעצם מתבססת על השוק החופשי, על החברות והעסקים הקטנים, עכשיו לעובדי המדינה תמיד תהיה משכורת קבועה, כי זה משכורת שהם מקבלים ממשלם המיסים, וזה לא משנה כמה טובם הם יהיו או כמה דפוקים הם יהיו. וזה אבסורד, וזה גורם לכך שדברים יתנהלו כאן בצורה חובבנית, שיטחית, כי בסוף החודש לכל עובדי הממשלה מובטחת משכורת, בלי קשר ליעילותם. אני מתערב איתכם שאם המדינה הייתה מנוהלת ע"י חברות פרטיות, קודם כל חצי מהעובדים במשרדי הממשלה כבר היו מזמן מפוטרים, כי פשוט אין בהם שום צורך, נוסף על כך היינו יכולים לראות מערכת הרבה יותר יעילה - הרבה יותר מורים צעירים במשרד החינוך במקום הקשישות בנות ה-60 (יש שמועה שהמורה שלנו להיסטוריה חוותה באמת את כל מה שהיא מספרת לנו
), שלא מוכנות לפרוש. בקיצור אני ממש לא מבין את זה, אני לא מבין למה אני צריך לשלם על מבחן תאוריה שבודקים בדיון בדקה וחצי, 106 שקלים, אני לא מבין למה אני צריך לשלם אגרת טלויזיה לערוץ שאני בכלל לא רואה ושמציג תכנים משנות ה-60, הרבה דברים אני לא מבין במדינה הזאת, ואני בטוח שעוד הרבה אנשים לא מבינים. אבל ככה אנחנו ישראלים, אם פוגעים לנו בלאומיות אנחנו צועקים, אם פוגעים לנו בכיס, אנחנו שותקים וממשיכים לשלם, אדישים זה לא מילה.

לעזאזלללללללללללללללללללללללללללללל

משעמם לכם שאתם כותבים לי על התחבורה ה"ציבורית בב"ש" את מי אתם חושבים שזה מענין אולי תדבר על דברים יותר מענינים כמו סקס כמו אמצעי מניעה ואם משהו השיתמש בזה פעם אתם יודעים דברים שמועילים להמשך החיים יש פה קידס.. אני ממש ממש ממש לא מנסה להיות מעצבנת אבל אני ממש ממש ממש רוצה להיות כנה איתכם זההההההההה משעמםםםםםםםםםם

גילי בת יפיפה, חחחחח

ניתן לדבר על מה שאת רוצה פתחי נושא לדיון ואנחנו נמישךךךךך הלאה עד אין סוףףףףףףףףף

twigy

New member
גילי היקרה

תכירי בעובדה שלא כל נושא של שיחה מעניין את כולם, אם משהו לא מעניין אותך, את מוזמנת לשתוק ולא להגיב, אף אחד לא אמר לך מה לקרוא ומה לא לקרוא, אף אחד לא אמר לך על מה לדבר, אז תחסכי מאיתנו את הביקורת הלא עניינית שלך, ואל תקבעי גם את בשבילנו מה מעניין ומה לא. ולכי צפי ב"ויוה" או משהו.

myofer

New member
זה תלוי מה חשוב לך יותר../images/Emo160.gif

אין ספק כי התחבורה הציבורית הזולה במדינה נמצאת בבאר שבע. הבעיה היא שרמת השירות היא בהתאם, אוטובוסים צפופים ומלוכלכים (חלק מהנהגים יכולים להיות יותר אדיבים). אולי אפשר באופן נסיוני להעביר חלק מהקווים לחברה פרטית תחת פיקוח של העריה ולפעול בהמשך על פי התוצאות. אם הדבר לא יגרום לשיפור רמת השירות בחברה הציבורית והחברה הפרטית תעמוד בכל התנאים אז יוגדלו מספר הקווים אשר יועברו לחברה הפרטית.

למעלה