האם לדעתכם יש כאן ..

skito

New member
האם לדעתכם יש כאן ..

פגיעה ברגשות: בפורום בלי צנזורה רשמתי(כהומור) כדלקמן: "שאלוהים ישלם לכם אלא שכעת אין לו גרוש על התחת" ומה עשה מר שלומי מנהל הפורום?? להלן הודעתו בעקבות מחאה של אדם אחד : "מחקתי לך את ההודעה.פגעת ברגשות.אני לצערך,מסכים עם פ"ש.במדינה מוסלמית; אתה זוכר את סלמן רושדי? (טוב,זה בהקצנה,אבל מה שכתבת,הוא לא לעניין!) אי לכך ה"בדיחה"וכל האשכול,הולכים פייפן! שלומי" האם יש למישהו דעה בנושא?

מבעבעת

New member
מנהל הפורום הוא אלוהים?

סקיטו. אני לא חושבת שיש לך קייס. מנהל הפורום הוא כמו שמו. הוא מנהל את הפורום כראות עיניו. אני לא הייתי הולכת לשוחח במקום שלא נעים לי שם. בגלל זה אני פה. אתה איתנו?

skito

New member
מבעבעת ../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

שמח את מבעבעת תודה לך

e-magine

New member
שמע, אחי ../images/Emo96.gif

עזוב אותי מביקורת על פורומים אחרים, זה לא הקטע שלנו כאן, יש לי הצעה בשבילך, אם אתה חושב שהמחיקה לא היתה צודקת, אתה יכול לפנות להנהלת הפורומים, בפורום תפוז אונליין, מופיע ברשימת הפורומים אחרון באשכול מחשבים וגם למעלה בראש עמוד הפורומים. תאמין לי שיש לנו כאן מספיק נושאים לשיחה שנוגעים לנו ולא לפורומים אחרים.

e-magine

New member
וירטואלי יקר,

אנא המנע מניהול דיונים שלא שייכים לפורום הזה. אם הדיון הזה יימשך, אאלץ למחוק את כל השרשור הזה. אני מקווה שהעניין הזה סגור אחרי שאני מבקש את זה בפעם השניה והאחרונה.

למעלה