האם לדעתכם יש כאן..

skito

New member
האם לדעתכם יש כאן..

פגיעה ברגשות: בפורום בלי צנזורה רשמתי(כהומור) כדלקמן: "שאלוהים ישלם לכם אלא שכעת אין לו גרוש על התחת" ומה עשה מר שלומי מנהל הפורום?? להלןהודעתו בעקבות מחאה של אדם אחד : "מחקתי לך את ההודעה.פגעת ברגשות.אני לצערך,מסכים עם פ"ש.במדינה מוסלמית; אתה זוכר את סלמן רושדי? (טוב,זה בהקצנה,אבל מה שכתבת,הוא לא לעניין!) אי לכך ה"בדיחה"וכל האשכול,הולכים פייפן! שלומי" האם יש למישהו דעה בנושא?

לאלוהים לא היה אי-פעם גרוש על התחת

חבל שלא נותנים לאנשים לאמר את מה שהם רוצים, אנחנו חיים בדמוקרטיה ועד כמה שידוע לי הוא לא ניסה להסיט...

לאלוהים לא היה אי-פעם גרוש על התחת

חבל שלא נותנים לאנשים לאמר את מה שהם רוצים, אנחנו חיים בדמוקרטיה ועד כמה שידוע לי הוא לא ניסה להסית...

היי

אני מצטערת, אבל אנחנו באמת לא מכירים את הפורום, את החברים בו ואת האוירה ולכן אני חושבת שזה לא הוגן להעביר ויכוח כזה לכאן - טוב? קישה

מ י ק ה

New member
לא כדאי להסתבך עם אלוקים....../images/Emo129.gif

stiko היקר- נכון צנזורה קיימת במדינות חשוכות אבל טאקט קיים גם במדינות נאורות, אם לדעת מנהל הפורום פגעת ברגשות הכותבים - זכותו המלאה והחוקית ואפילו המוסרית למחוק את הודעתך!
קל מאוד לנפנף בזכות הדיבור אבל לא תמיד זה נכון.
ועוד אוסיף- אתה כתבת את הדבר כהומור ואילו משהו נפגע מזה ברצינות- וכאן נכנסת משוואה מענינת לדיון- האם ההומור שלי יכול לבוא על חשבון פגיעה ברגשותיו של אדם אחר??
וחוץ מזה אוסיף שההודעה שלך היא לא ממש מחכימה או מבריקה בצורה יוצאת דופן- (סתם דעתי האישית )
ללמוד להתיחס לדעות של אחרים בכבוד - זה כלל ראשון בהתנהגות חברתית מקווה שתעכל את התיחסותי- למרות שהיא בטח לא מה שציפית
מ י ק ה

אוקי....

שאלה יותר חשובה... אם מישו יגיד משו ש"פוגע" באמונה שלי, למה שאני יעלב ? האם האמונה שלי חלשה עד כדי כך שני יפגע אם מישו יאמר משו חסר טאקט ? אישית, אני סבור שאני יודע במה אני מאמין ובמה לא דעות סותרות, חוסר טאקט, בדיחות ושאר מיני תגובות לא יפגעו בי אדרבה, יאתגרו אותי ויחזקו \ ישפרו אותי. אבל זה אני.

אוקי....(2)

דבר נוסף... כבוד תמיד קיים. ובלי איתגור ודעות שונות משלי (גם אם הן לא במקום....) לא הייתי יכול לעמוד על טיב אמונתי. תחשבו על זה.

shonshon5

New member
מיקה, זה לא בדיוק כזה חד וחלק..

ברמת העקרון, ועפ"י המידות הטובות שלאורן התחנכנו בהקשר של זהירות ראויה לכבוד האדם, אני כמעט מסכים לעמדה שלך. אבל! אחת מאבני היסוד העיקריים בעולם האינטרנט הוא החופש לומר ולהביע את כל מה שברצונך, ללא כפיה וללא צנזורה. במגבלה אחת: כל עוד זה נעשה במקום המתאים. והפירוש המעשי לנ"ל: הפורומים הם מקרה פרטי של העולם הוירטואלי, מעין "בועות קהילתיות" שכל אחת מתנהלת בהתאם לחוקים כלליים (תקנות הפורטל המאחסן את מערכת הפורומים) וחוקים "מקומיים" לכל פורום ופורום על פי אופיו ועל פי דעת המנהל אותו. לכן, בפורום בו ארגיש נפגע, מאויים או סתם לא בנוח בגלל צורת ההתבטאות של חבריו - פשוט לא אשתתף. אין לי שום בעיה עם העניין הזה. אישית, אני מרגיש הרבה יותר רע כאשר מוחקים הודעות.. אבי

skito

New member
מי אמר שאבא שלי

זה האבא שלו אלוהים שייך לי באותה מידה הוא לא שייך רק לפלוני אלמוני כל אחד והאלוהים שלו... לא נורא כרגע אלוהים משלם להם אבל אני משוכנע שהצ´ק יחזור ... הכל בהומור גברתי כי הומור לא מיועד לחמור אלא לאדם והמבין יבין תודה .. יאללללללה איתכם כולה בדיחה נעשתה פדיחההההה

למעלה