האם לבנות ....

chico senda r

New member
לפי מה שהבנתי זה...

אותיות מסמל את מספר הסנטימרטים או אינצ'ים מהפטמה ומטה והמספר היקף... או שאני טועה??(סביר להניח שטועה חח)

אממ אני לא בטוחה גם חח

אבל אני חושבת שהמספר מסמל את ההיקף והאותיות את הגודל של הכוס.. אבל שוב..אני לא בטוחה..

chico senda r

New member
../images/Emo12.gifכוס?!?

מאיפה הגעת פתאום??? בכל מקרה אני חושב שזה מהפטמה ומטה..אפשרי לברר אם יש מעוניינים...

chico senda r

New member
אההההההההה

קצת מאוחר אבל נתפס לי חחחח כוס כאילו cup (אם כתבתי נכון)....החלק שתומך ומחסה הכוונה?

chico senda r

New member
אייייי!!!!!

פצוע יד........אבל אחרי שסוף סוף יצאתי מהבית היום וראיתי את כל הפרחות של רחובות (לא שכולכן אבל היה מקרה חריג היום...) קשה לא לחזור חרמן....

chico senda r

New member
טוב......הוצאת את זה ממני...

נימפומן טבעי...אבל לפי טענתך...גם את בפורום אז גם חרמנית (לא שלא ידענו קודם חח) רוצה לעשות משהו בעניין?? יש תמיד את יום שלישי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין אני מלכה, כזו שולטת, אני תמיד צודקת
בנות לא חרמניות!!!!!! הן רק צמאות למין!!!!!!!!! {חחחחחחחחחחחחחח ניצן
} לא, אני שומרת אמונים
{זויינת
}

chico senda r

New member
תמותי....

חחחח........שומרת אמונים?? מי מה מו ואיך? למה אני לא מעודכן קיבינימאט?!?

chico senda r

New member
חחח מריה הקדושה מדברת...

יאללה שפכי מידע...או באיסי...רק תודיעי להתחבר אליו אם שם....

אני אני אני אני!!!

אני יסביר לך כי אני יאלד חמוד... A- איכסה פויה! B- יש על מה לדבר.. C- נחמד. D- |פאקינג שיט| DD- איכסה פויה.. טו ביג, סכנת חנק. יש גם מידות H ו- I אבל זה לבעלות סיליקון ו\או יצורות [ע"ע חברה של שצוליק טיאר]. *ערן אחרי 8658274 מסעי קניות של חזיה עם ידידותיו. [אני סתם מחפה על הפטיש שלי ללבוש חזיות בסתר P: ]*

The PeaceKeeper

New member
אני אומר נורמה...

אם תחטט בארכיונים של (על בנות ועל בנים, כן כן לפני שהיה סקס לנוער) תיראה שהנורה עלתה?! מוזר .. טוב.. אבל מוזר... עשיתי שם סקר! תיראה את זה! אך כן נורמלי..

למעלה