האם לבטל הכל??..

85roni

New member
האם לבטל הכל??..

נמצאת שנתיים במערכת זוגית (שנה מתוכה גרים יחד) לפני חצי שנה היתה הצעת נישואין, לפני כ3 חודשים הבן זוג השתנה,התחיל להתנהג באלימות מילולית ופיזית לא קשה(דברים קטנים שמרמזים שלבן אדם אין סבלנות כלפיי) החתונה קרובה מתמיד חברותיי אומרות לי לבטל את החתונה ושאין לו כבוד אליי מתבטא בדברים הקטנים כי אם הוא מרשה לעצמו להתנהג כך עכשיו אז מה יהיה אחריי??? אני מאוד חוששת דיברת איתו על הדברים והוא הבטיח שזה לא יקרה שנית וזה באמת לא קרה ,חוץ מיזה אני מרגישה שהוא לא אוהב אותי מספיק, אנחנו שוכבים מעט מאוד לעומת זוג נורמלי שנמצא במערכת יחסים התחלתית - גם בתחילת הקשר סקס שני ומעלה בשבוע תמיד היה ביוזמתי - נכון להיום כבר נמאס לי ליזום כי הוא מכבה אותי, - כי לטענתו אני דורשת יותר מידי .כמו כן גם לא בא לי כבר כמו פעם (אני בחורה מאוד מינית)מרגישה שלא בא לי לשכב איתו כמו פעם ולא בגלל שהוא לא מושך אותי בגלל מה שהוא גרם לי להרגיש ) הוא טיפוס דיי אוגואיסט במיטה (ומיחוצה לה,) כשהוא חרמן הוא יוזם את הסקס וזה קורה בד"כ פעם בשבוע כשאני רציתי סקס בדגש על רציתי זה היה מבחינתי כל השבוע ואם לא כל השבוע אז ברוב השבוע וגם כשרציתי יותר מפעם אחת הוא לא ממש היה נלהב מהעניין זרק לי הערות חוזרות ונישנות של מה עוד פעם את רוצה.. וכו וכו,, הוא לא היה דואג לפנק אותי אם זה בנשיקות,מסאז ליטופים כאלה ואחרים אלא ישר היה ניגש לעניין.. למרות שבזמנו תמיד דאגתי לפנק אותו .) חשוב לציין שרק לאחרונה דברים החלו להשתנות בכיון המיני הוא יותר מנסה להשקיע אבל אני מרגישה שהוא עושה את זה כי אני בכלל לא רוצה בטח ובטח שלא יוזמת יותר, כמו כן הוא לא מסוגל ללכת יד ביד יותר מ 10 דקות איתי לא מבטא אהבה בפומבי (רק במיטה)כשדברתי איתו על כך הוא טען שאני רואה רק שלילי ,ושאני בלחץ מהחתונה..., אני אוהבת אותו הוא בחור טוב מעיד על עצמו שהוא לא טיפוס רומנטי(אני ההפך הגמור אך איתו אני לא מרגישה שאני רוצה להיות רומנטית כי הוא לא מתאמץ להיות איתי רומנטי- למרות דיבורים חוזרים ונישנים איתו על כך שהוא לא צריך להפסיק לחזר דוגמא לכך: מאוד נפגעתי ממנו שלא עשה לי כלום ליום אהבה למרות שהסברתי לו ובכיתי לו שזה כן חשוב לי כן להרגיש מחוזרת וכן חשוב לי לציין את היום הזה, אבל למרות הכל ביום האהבה האחרון קבע עם חברים שלו לפוקר בטענה שהיום זה לא מזיז לו ולא מעניין אותו אחרי ריב שנגמר כמעט בפרידה ביטל עם חברים שלו והלכנו למסעדה, כל הדברים הרומנטים שעשה לי היו תמיד אחרי מריבות ועקשנות בדחיפה שלי ) אני מרגישה שהוא אגואיסט עושה מה שנוח לו הזה, מתבטא בכך שלא מעוניין לקחת חלק במטלות בית לא יעשה דברים מיוזמתו רק אחרי המון הערות "וחפירות שלי" כדי שדברים יזוזו כך גם בכל ההכנות לחתונה המתקרבת אך אתמול היה הקש ששבר אותי, קבענו מראש שנלך בשישי בצהריים לקנות נעליים לחתונה ביפו כי שם יש מקום שמייצרים את הנעליים למידות הרגל לשנינו ושלוקח זמן עד שההזמנה תהיה מוכנה כי יש המון ביקושים לחנות הזו)...הוא התעקש לא ללכת כי הוא רוצה ללכת עם חבר למשחק כדורגל ואני התעקשתי שנלך )הוא שם אותי בחנות בזמן שהלך לתדלק ולחפש חניה אני שלא הרגשתי טוב בדרך לשם כניראה בגלל אוכל מקולקל הקאתי בפתח החנות הוא לאחר 20 ד' התקשר אליי ושואל אם סיימתי אמרתי לו שעדיין לא התחלתי כיון שלא הרגשתי טוב הוא אמר לי שנלך ואנוח בבית, בקשתי ממנו להחנות מול החנות ושיהיה איתי כי אני לא מרגישה טוב ושאני רק אשאיר לו מידות ואשלם ואז נלך , הוא לא רצה לצאת מהרכב והיה לחוץ לנסוע למשחק עם חבר שלו התקשר אליי ואמר שהוא נוסע למשחק ויחזור לקחת אותי כשהוא יסתיים וניתק, אחרי מס דקות היו לי סחרחורות והמשכתי לא להרגיש טוב גם בחנות התקשרתי אליו והוא לא ענה לי פעמיים אחרי מס דקות ארוכות שלח לי הודעה שאין לו סוללה ושהוא סוגר את הנייד ושיתקשר אחרי שיסתיים המשחק, שלחתי הודעה מיד אח"כ וכתבתי לו שאיני מרגישה טוב אחרי שלא התקשר ולא התייחס נסעתי ממש בשארית כוחותי לתחנת האוטובוס לכיוון חברה (ידעתי שאת השבת הזו איני רוצה לבלות איתו )אחרי 40 דקות שלח לי הודעה שיצא לפני שיסתיים המשחק ועד עכשיו אנו לא מדברים ממש לא רוצה לחיות אם אדם כזה אגואיסט. אני עדיין אוהבת אותו ,, אך לא חושבת שזה מספיק כדי לבנות קשר וחיים משותפים לעתיד..חשוב לי לציין שגם אני בחורה לא קלה ודיי עקשנית בגלל זה אני עדיין שם למרות הכל בתקווה שכן נוכל להצליח אני לא יודעת מה לעשות??(חשוב לי לציין אני בחורה שנראת טוב ואפילו יפה, עם מעגל חברתי גדול לא חסרים לי מחזרים לפניו וגם אחריו (חברות שלי אומרות שאיני כמו פעם שהוא הוריד לי את הבטחון שלי בעצמי ) לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת לייעוץ זוגי,. אני אובדת עצות האם לבטל את כל החתונה?? חשוב לי לציין שדיברתי איתו על כל הנושאים שמפריעים לי בקשר בבכי ובכאב רב , אני נלחמת על הקשר הוא מודע לכל הספקות שלי נכון להיום ממש שוקלת ברצינות לבטל את הכל. היום צריכה להחליט אם ללכת סופית או להשאר

גארוטה

New member
יש בפוסט שלך

יותר ספקות מבטחון. אז אולי לא לבטל אבל בטח אם להסתמך על כל מה שכתבת, לדחות,
נכון שיהיו כאלה שיגידו שאתם שניכם במתח ולחץ מהחתונה אבל זו לא נראית לי הסיבה, יש פה (ובו)
לפי תיאור שלך, הרבה יותר שלילי מחיובי. את מתארת בנאדם לא קשוב, מזלזל, לא מכבד שאין ביניכם
ולו דבר אחד מחבר ששווה להילחם עליו אז על מה ולמה לעשות מסביב לזה מסיבה עם טבעת ורב ולהתחבט
על צבע המפות?

seeyou

New member
כן !!לא בגלל שהתחיל להתנהג באלימות מילולית

אלא

בגלל הפער בצרכים המינים שלכם

הוא השתנה לאחרונה בגלל הלחץ הנפשי שגברים מפתחים לפני החתונה

גם כאשר אין פער בתחילת הזוגיות יש להבין שעם הזמן וההרגל הריגושים פחתים מאוד ואם את חפצה סקס ממנו אז תצטרכי ליזום או לחילופין לחפש בחוץ

אקסיומה-גברים יוזמים בדרך כלל עם נשים של אחרים גם אם הן פחות יפות ממה שיש להם בבית

אם את מצפה שגבר שלך יתחיל ליזום כפי שיוזם מאהב או גבר זר אז את לא נמצאת במציאות

יוסי

סנורקה6

New member
לדעתי אין להם פער בצרכים המיניים

הוא פשוט עושה לה דווקא/מנסה "לחנך" אותה. לדעתי הוא מעוצבן שהיא חושבת על עצמה שהיא נראית טוב והוא מנסה להוריד לה ככה את הביטחון. וכשהיא מפסיקה ליזום הוא נשבר כי גם הוא רוצה את הסקס.

chenby

New member
קראתי את ה-3 שורות הראשונות

אין לי מושג מה שאר המגילה, אבל לבטל!
את רוצה חתונה או חיי נישואין?
כי אם את רוצה, חתונה תהיה, תהיי עאלק מלכה ליום אחד, ומוכה לשאר הימים..
ואם תעזבי ולא תהיה חתונה עכשיו, תהיה חתונה בהמשך, אבל עם מישהו שגם יהיו לך איתו חיים טובים.

כתבת הרבה, חלק דברים מאוד משמעותיים

כמו הפתיל הקצר והפערים במיניות, חלק פחות משמעותיים כמו יום האהבה (המצאה אמריקאית מגוחכת שנועדה למכור עוד כמה פרחים ושוקלדים מיותרים) ורומנטיקה (נקודה כואבת אצל הרבה זוגות, אבל בהחלט לא עילה בפני עצמה לפרידה). אבל אם התוצאה הסופית היא שרוב הזמן את לא יכולה להגיד לעצמך שלמרות המגרעות טוב לך איתו ואת מאושרת, אז...
ובכל זאת, לפני ששוברים את הכלים, תשאלי אותו (וגם את עצמך) מה אצלך גורם לו להתנהג ככה, אולי את באה ב"דרישות" גבוהות יותר ממה שהוא מסוגל לתת? אולי את משתלטת על סדר היום הזוגי והוא מרגיש נשלט וההתנהגות המגעילה שלו היא דרכו למרוד בסמכות שלקחת לעצמך?
אני לא חושבת שצריך לבטל את החתונה, אבל מאוד מומלץ לדחות בכמה חודשים, לפחות עד שתגלו אם מה שקורה זה כשלון היחסים או משהו שקשור לשינויים במאזן הכוחות ביניכם.

סטנגה Joe

New member
זה מה שתעשי

דמייני לעצמך איך תראה זוגיות איתו עוד 10 שנים. קחי בחשבון שאנשים לא ממש נוטים להשתנות.
פלוס משכנתא ופלוס ילדים.
אם אהבת את התמונה, תמשיכי.
אם לא - תבטלי ....

nirity1

New member
אוי , הרגת אותי

אני לא מבינה אותך. את כותבת מגילה על כל מה שלא בסדר ואז את גם כותבת שאת אוהבת אותו ושהוא בחור טוב. לא נשמע שאת סגורה על זה שאת אוהבת אותו או שהוא בחור טוב בכלל.
דעתי היא שאם תתחתני איתו עוד נראה אותך בפורום כמה וכמה פעמים

אייבורי

New member
הוא צודק

אין טעם ללכת לטיפול זוגי
שכל המטרה שלו, לחנך את הסורר שיעשה כרצונך.

עכשיו נסכים שאת כוסית על עם מלא מחזרים, זה עדיין לא פוטר אותך
מהתבגרות והבנה שבן זוג, זה לא בדיוק פודל שעושה כרצונך
ולמרבה ההפתעה, עלולות להיות לו דעות ואף רצונות (כמו ללכת למשחק) ממש ממש לבד על דעת עצמו.

אחרי שתקבלי את העובדה הזאת, אפשר יהיה להתקדם.

muse18

New member
תגובה
לא הכל כזה נורא

תבטלי
רואים בבירור שטוב- מזה לא יצא .
וזה לא קשור לעקשנות שלך, ההתנהגות הזאת שלו האלימות הזאת זה לא מגיע לך, לדרוש יותר מפעם אחת סקס בשבוע זאת עקשנות? לא נראה לי...זה טבעי, אתם לא מתאימים מבחינה מינית וזה טבעי שתרצי יותר מפעם אחת בשבוע אין בזה משהו לא בסדר...

יום האהבה זה טיפשי נכון אבל אם הוא ידע שזה כלכך חשוב לך הוא היה שם את הדעות שלו על היום הזה בצד וגורם לארוסה שלו קצת כייף לערב אחד זה כל כך קשה מבחינתו? (אל תחשבי שזה יותר מדיי, גברים עושים את זה).
כל העניין עם החנות נעליים בכלל גורם להרגשה שלא אכפת לו ממך. איך את מרגישה. מהרצונות והצרכים שלך, מהדברים שישמחו אותך. ולא זאת לא בקשה גדולה לבקש מהארוס שלך לבוא איתך לחנות נעליים כדי לקנות נעליים לחתונה של שניכם. גם אם הוא לא רצה מה לעשות גברים לא מתחברים לזה, אבל מאיך שהוא הגיב לכך שאת לא מרגישה טוב נתן לך לחזור באוטובוס כי משחק כדורגל עם החבר זה הרבה יותר חשוב אה?

ומילא זה היה בעניין מסויים אחד שאפשר לפתור, אך יש פה בעייה מאוד רחבה. הבן אדם מכבה אותך,
אולי הוא בחור טוב כמו שאת אומרת אבל לא אלייך. תיהיי בטוחה.

אם את כל זה את מתארת ועדיין לא עזבת אותו בטח את חושבת על מה אנשים אחרים יחשבו, מה יהיה איתך. תביני, מגיע לך יותר טוב מזה, ותחשבי על עצמך קודם כל, ולא על אחרים. חיים רק פעם אחת, מגיע לך שיהיה לך טוב.
תחשבי על עצמך, את רוצה להמשיך לחיות עם הבן אדם הזה כל חייך? עזבי את הבולשיט הזה של אוהבת, תסתכלי איך הוא מתנהג אלייך, את יכולה להרגיש אליו אהבה עצומה נו אז.. זה תירוץ של נשים מוכות.

סנורקה6

New member
נראה לי שהוא עושה הכל בכוונה

גם הקטע של הסקס, גם הקטע של יום האהבה, כאילו הכל זה להשפיט אותה. בקטע של הנעליים נראה לי שהוא חשב שהיא מנסה לשלוט בו עם מניפולציות של "לא מרגישה טוב" אז הוא דווקא סגר לה את הטלפון ונתן לה לחזור לבד והתעלם. כאילו כדי להראות לה שהיא לא תשפיט אותו. זה לא שלא מספיק אכפת לו לדעתי, הוא בפירוש עושה דווקא. כמו שכתבה כאן לפניי, כאילו למרוד בסמכות שהיא לקחה לעצמה, להראות לה שהוא יקבע ולא היא, אפילו אם מה שהיא עושה זה לטובתו וגם מה שהוא רוצה אם זו לא הייתה החלטה שלו זה לא יהיה. לא יודעת איך מתמודדים עם זה אבל ככה זה נראה לי.

לפי כל מה שכתבת

בהתייחס גם לזמנים שציינת בהתחלה- אתם יחד שנתיים,לפני חצי שנה הוא הציע והמצב על הפנים כבר 3 חודשים,
אולי את באמת לחוצה מהחתונה? אולי הוא בלחץ?
אולי משהו בהתנהגות שלך השתנה גם וגורם לו להרגיש שהוא חנוק. לחוץ? תחת מכבש הפגנת אהבה?

השאלה היא- מה היה בניכם ואיך הוא היה קודם? לפני נגיד שנה, שנה וחצי?

לדעתי, את וגם הוא צריכים לנשום אוויר ולהירגע!
לא להלחיץ, לא להילחץ. לזכור למה אתם יחד. ליהנות, לעשות כיף, לאפשר לכל אחד להיות מי שהוא ואיך שהוא.

אם יש משהו מהותי שהיה שם מתחילת הקשר ועכשיו מחריף זה כבר עניין אחר,
אם זה תופעות לגמרי חדשות, שווה לבדוק מה גרם להן להופיע פתאום

מריוס זכריה

Member
מנהל
את לא תבטלי שום דבר

החתונה תקרה, ואני מאחל לכם מזל טוב.

אני חייב, עם זאת, להעיר שהכישורים של שניכם לזוגיות רחוקים מהלחזיק זוג נשוי בחיים האמיתיים. נסו ללכת יחד לסדנה כלשהי על זוגיות (לאוו דווקא טיפול זוגי - יש מלא סדנאות כיפיות ומעניינות). יש לשניכם הרבה עבודה לעשות.

ואני מציע לך להבא לא להשתמש ב"מרגישה לא טוב" ו"מקיאה" כשיטות להפעלת בן הזוג. השיטות הללו מובילות ממחלות פסיכוסומטיות הישר למחלות אמיתיות. תזהרי כי את משחקת באש.

את פרינססה מפונקת

שרגילה לקבל את כל מה שהיא רוצה - זה גרוע מאוד מבחינתך לא לקבל.

הדבר היחיד שיותר גרוע בשבילך מלא לקבל את מה שאת רוצה זה כן לקבל - כשזה קורה את במיידי מאבדת עניין ועוברת הלאה.

זו הסיבה שלמרות יופייך הרב ועדת המעריצים הנלהבים מצאת את עצמך בסוף עם דגנרט עקשן ואגואיסט - זה בדיוק מה שאת צריכה.

אז תנגבי את הדמעות וגשי לחדר האיפור - האורחים מחכים, ושיהיה במזל.

יש לי כמה דברים לומר.

תסתכלי עלי, עכשיו עליו, עכשיו על עצמך, עכשיו שוב עלי, עכשיו על המקלדת שלך, ושוב עלי, ושוב על המקלדת שלך, תתמקדי בצד הימני של המקלדת שלך, ושוב עלי, ועכשיו שוב על הצד הימני של המקלדת, תתמקדי במקש של ה- Enter ותשתמשי בו !
זה בנושא הזה :)

ולגופו של עניין.
אני לא הייתי קושר את חיי עם בת זוג שצרכינו/יכולותינו המיניות שונות במידה כה רבה כפי שאת מתארת.
גם לא הייתי קושר את חיי עם בת זוג אלימה - פיזית או מילולית
אבל זה אני.

ממה שאת כותבת, אני מריח סוג של לחץ חתונה מצידך, ולכן חושש שגם אם ברור לך שזה לא בשבילך, את תתחתני בשביל ללבוש את השמלה הלבנה.
האופק כאן לא נראה משהו לעניות דעתי.

שיהיה בהצלחה

noazg

New member
מה את עושה שם?

את מתארת מערכת יחסים שאין לך מה לחפש בה.
מעבר לזה, אם יש אלימות, בטח ובטח שאין לך מה לעשות שם.

Juicy 2

New member
היי לך

קראתי את הודעתך למרות שקצת היה קשה כי לא היו פיסקאות והכל נכתב ברצף אבל, לא נורא לבסוף הצלחתי להבין פחות או יותר את המקום שאת נמצאת בו וזה מקום לא קל בכלל. אני יכולה לומר כשיש ספקות לפני חתונה צריך להתייחס לזה בכובד ראש. אני לא יודעת אם יצא לך לקרוא הודעות שלי פה לאחרונה אבל, אני נישאתי לא לפני הרבה זמן ועכשיו נמצאת לצערי בהליך גירושים מכוער כי יכול להיות שעצמתי עיניים לפני החתונה מנורות אזהרה שהבהבו לי לגבי האדם שנישאתי לו. אבל, אני אופטימסטית מטבעי אמרתי "הכל יהיה בסדר" ותראי איפה אנחנו היום.

אני לא אומרת שחלילה זה יהיה התסריט שלך. אבל תראי, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שאם יש אלימות בקשר וזלזול מדובר במערכת יחסים לא בריאה נכון? השאלה הנשאלת מה משאיר אותך שם. אני לא אומרת לך רוצי עכשיו תבטלי את החתונה במיידי ותנוסי על נפשך. אבל, אם את באמת מאמינה שיש בינכם אהבה אמיתית, מישהו שיכול להיות לך פרטנר ראוי, דמות שתהיי גאה שיהיה אב לילדייך הייתי ממליצה לך בחום ללכת לטיפול זוגי ויפה שעה אחת קודם.

אחרי החתונה יש יותר לחצים, עומס כלכלי תחושה של מחוייבות ומערכות יחסים שגם ככה שבירות לא עומדות בזה במבחן הזמן (מי כמוני יודע). אני לפני החתונה גם דחפתי אותנו לטיפול זוגי אבל אחרי כמה פגישות בודדות בן הזוג החליט שנמאס לו והוא לא רוצה להמשיך בזה כי רוב העבודה התמקדה בו ולא התאים לו. גם ההוצאה על הטיפולים הציקה לו. היום בדיעבד אני חושבת שאני טיפשה שלא התעקשתי על זה יותר אולי היינו במצב אחר.

אל תחשבי יותר מדי על מה יגידו אם תבטלי את החתונה, איך יגיבו וכל זה. אם בסופו של דבר תחליטי עם עצמך שזה לא האדם שאת מרגישה שאת רוצה להזדקן עימו ולהקים עימו בית את יודעת מה טוב לך. למה את צריכה לספוג אלימות תגידי לי? אז היום זו "אלימות קלה" להגדרתך ובהמשך אחרי שכבר תהיה טבעת על היד זה עלול להגמר במשהו שנקרא עליו בעיתונים. עצרו הכל, שבו לשיחה, דברו על הבעיות שלכם ותנו לעצמכם את המתנה הראשונה לחתונה. טיפול זוגי. זו המתנה הכי טובה שתוכלו לתת לעצמכם.

כי זו השקעה לטווח ארוך. אני מאחלת לך שתוכלי לברר עם עצמך מה הכי טוב לך ושתשכילו להתייחס לנורות האזהרה ברצינות הראויה.

למעלה