האם לאמץ כלב?

denies

New member
האם לאמץ כלב? ../images/Emo13.gif

היי לכולם! אני בדילמת אימוץ, ואשמח לשמוע את דעתכם. אני רוצה כלב כבר המון זמן, מאז שמת הכלב המשפחתי שהיה איתנו 15 שנים.. אני גרה לבד בדירה, ועובדת מחוץ לבית רוב שעות היום. ברור לי שאני אקח כלב מעמותה, וזה יהיה שיפור באיכות חייו (וכמובן שלא יחסר לו כלום במובני אוכל, אהבה, טיפולים וטרינריים ועוד), אבל עדיין מדאיגה אותי העובדה שהוא יהיה לבד רוב הזמן (דוגיסיטר לרבע שעה זה לא מספיק בעיני). הרי כשזה יהיה הכלב שלי זה לא ישנה לי אם לפני זה הוא היה בתנאים גרועים יותר, אם הוא יהיה אומלל כי הוא בודד.. הייתם לוקחים כלב בכזה מצב? או יותר טוב - מישהו נמצא בכזה מצב ויכול לספר איך מסתדרים? המון תודה..

Doctor Sue

New member
../images/Emo45.gif אני תמיד בעד לאמץ אם...

החיסרון היחידי זה זמן איכות - ניתן להשלים פערים בזמן שאתם כן ביחד, ניתן להשאיר לו צעצועים ותעסוקה אחרת אבל החיסרון הזה הוא כלום לעומת היתרון - שלכלב יש בית ובעלים שאוהבים אותו ודואגים לו
מה שכן - חייבים לדאוג לו שייצא לפחות 3 פעמים ביום (אפשר לפני ואחרי העבודה, ובעזרת דוגווקר)

denies

New member
תודה על התשובה!

ובאמת - עדיף 2 כלבים? כמה זה משמעותי מבחינת הטיפול?

כבר נאמר כאן בעבר,

שאם מתכוונים לאמץ שני כלבים, אז עדיף אחד אחרי השני, ולא שניים בבת אחת. את צריכה, כמובן, לחשוב בינך לבין עצמך, האם המצב הכלכלי שלך מאפשר זאת.

ברור שעדיף לאמץ!

תחשבי מה הוא יקבל: אהבה, חיבוקים, אוכל מסודר, משחקים, בית חם, שייכות, וכו' נראה לי שלהיות בבית יום שלם לבד זה מחיר שהוא יהיה מוכן לשלם
הבן שלי עבד כדוגווקר תקופה ולא היה חסר לכלבים האלה כלום. נראו ממש מאושרים. היו לבד מ-7 בבוקר ועד 5-6 בערב. בהצלחה!

year of the cat

New member
את יכולה לאמץ כלב מבוגר

שידוע ככלב "שטיח" אנחנו אימצנו כלבה בת 8 שהיום היא בת 12 יש לנו גינה עם גישה חופשית לתוך הבית והרבה כלבים וחתולים ותמיד יש אנשים בבית וגם ילד קטן ובכל זאת היא ממש מתעקשת להיות כל היום בבית רק לקראת טיולים היא שמחה מאוד וממש "מתעוררת לחיים" אם תאמצי כלבה כזאת, גם תעשי מצווה וזה גם יהיה טוב לכל הצדדים אגב, הכלבה המדהימה שלנו הגיעה מחונכת ומאוד שקטה לא היו שום בעיות איתה, להיפך, ממש כלבה נפלאה
עוד פתרון אפשרי, הוא למצוא שני כלבים שנמצאו ביחד וקשורים אחד לשני שגם מחפשים בית אומן וזאת תהיה הזדמנות נפלאה לבדוק איך כולכם מסתדרים

טון טון1

New member
לאמץ ../images/Emo45.gif

כלב שיהיה איתך יהיה מאושר, אם תמצאי כלב שיכול להשאר זמן רב בבית ולהיות רגוע הוא פשוט ישן בזמן שאינך נמצאת. וכשתגיעי מהעבודה הוא יפרוק המון אנרגיה בעזרתך, טיול ארוך ומשחקים יפצו על כל הזמן שאינך איתו. לאט לאט הוא יתרגל לשגרת היום , לדעתי הוא לא יהיה עצוב, הוא פשוט ישן. וזה ברור שיהיה לו שיפור בתנאים , כמו שאמרת, יש כלבים בכלביות שיוצאים לטיול אחת לשבוע ושאר הזמן הם בכלובים
אז לא משנה מה או איך, אצלך הוא יהיה מאושר יותר ויכיר לך תודה מיליון פעמים על שנתת לו סיכוי.

למעלה