האם לאהבה יש גיל?

heaven1

New member
האם לאהבה יש גיל?

האם בתחילת דרכנו לאהבה ... בגיל הנעורים אנחנו אוהבים בצורה אחרת? מתלהבים יותר? מייחלים יותר? מנסים יותר האם בגיל מסויים אנחנו מאבדים מהתמימות שלנו ואוהבים שונה? אוהבים בצורה בוגרת יותר או אולי מאבדים את הרגש .. כי נפגענו יותר ולמדנו יותר מה אתם חושבים? אתם חושבים שאהבתם אחרת בגילאים שונים?

אני חושבת

שכן זה כך בהתחלה האבות שלי היו תמימות הייתי מאמינה לכל אחד אבל לאט התפקחתי והבנתי שלא תמיד זאת אהבה זה לפעמים רק משיכה מסויימת לאדם או רגש קרוב ולא בהכרח אהבה מה איתך?

heaven1

New member
אני החלטתי להכנס לכל הקטע של זוגיות

טיפה מאוחר (רק בגיל 19..) מתוך בחירה אבל אני תמימה ואוהבת להיות תמימה באהבה אני מתמכרת (-:

ב א ר י

New member
לאהבה אין גיל !!!

אבל בכל גיל אופן האהבה הינו שונה לחלוטין !!! אני לא חושב שאהבתי בגיל 17, תהיה דומה לאהבתי כיום שזה 7 שנים אחרי. בהחלט יש שוני בצורות האהבה בגילאים השונים. לפי מיטב ידיעתי זה הולך כך: גיל העשרה-אלו רק הסקרנות וההורמונים אוהבים. גיל העשרים-לומדים מהי אהבה אמיתית. גיל השלושים-ארבעים-לומדים להעניק אהבה אמיתית גיל החמישים והלאה-האהבה היא בין שני הזוג כה עמוקה ואמיתית שלא ניתן להפרידם. תקנו אותי אם אני טועה.

אהבה

תמים פרושו טהור, אהבת נעורים כזו היא , טהורה והיא אהבה לשם אהבה. בחלוף השנים מפנה התמימות את מקומה לאינטרסים ,משקעים,אגו ואגואיסטיות, בכל מקום שאוהבים משהוא כמות שהוא אזי התמימות עדיין קיימת. ומכאן שאין הכרח שהתמימות תאבד עם השנים. עמוד האש של האהבה - תמים תהיה עם אהבתך.

למעלה