האם כישלון?

נעהאל

New member
האם כישלון?

האם לפי כמות ההשמעות של precious illusions אפשר לומר שהוא כישלון מסחרי? :(

j u n k

New member
אני בספק בכלל ש..

זה הקליפ הרשמי של השיר...נקווה מאוווווווד שלא..

Rוית

New member
כן זה הקליפ הרשמי..

הקליפ בו רואים הופעה חיה וגם קטעים מאחורי ההופעה, זה הקליפ הרשמי (לי בכל אופן לא ידוע על קליפ אחר, וזה גם לא הגיוני שיהיו שני קליפים) אבל גם אותי זה מאוד מפתיע זה שלא מנגנים אותו
שמים אותו בשעות הקטנות של הלילה.., בשעות האלו בכל אופן אני ראיתי אותו לראשונה.. אהה כן, ופעם אחת בבוקר בVH1, אבל חוץ מזה לא משדרים אותו!!! מישהו יודע מה זה ההתנכלות הזו מאלאניס

j u n k

New member
אני אסביר לך למה..

אני לא חושבת שזה הקליפ הרשמי...בגלל שכולם אמרו שהיא הצטלמה לקליפ...אבל אלו לא צילומים של קליפ רישמיאלו סתם קטעים מאחורי הקלעים. אז אני באמת שלא יודעת לא נשמע הגיוני , *מבולבלת* בקיצור עוד סיפור...היום הייתה תוכנית על U2 ואחרי זה הייתה פירסומת של אם טי וי בה יורדים חזק על אלאניס...רואים איזה מסוממת עם שיער ארוך ערומה לחלוטין (כאשר יש לה תחתון בצבע גוף והשיער "מחביא את פרותיה חח) והיא עשו אותה גם מכוערת וגם שמנה
סיפור עצוב (למרות שאני חייבת להודות שצחקתי..)

Rוית

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בMTV צחקו על אלאניס??? באמת משהו מוזר קורא פה
למה היתה הפרסומת בכלל?, או שסתם צחקו עליה בשביל הכיף?!

נעהאל

New member
ולמה הם לא שמים אותה ב..

star rotation שלהם? למי שלא יודע זה שמראים קליפ חדש של זמר מפורסם לפחות פעם בשעתיים בשביל להחדיר אותו.וזה בvh1 הם שמו את שקירה ועכשיו איזה זמר לטיני ששכחתי איך קוראים לו. אני בכל אופן כתבתי להם אי מייל של תלונה, אין סיכוי שזה יעזור אבל...

נכון.....

שיצא השיר של דסטניז צ´יילד "נסטי גירל" אני זוכרת שהוא עלה כל חמש דקות (ואני לא מגזימה ) ואני בקושי רואה תקליפ של ההופעה או שיצא "הנס קלין" (פחחח בעיברית עקומה שכמוני)

למעלה