האם כדאי לנסוע לניו-יורק לבד?

magal101

New member
האם כדאי לנסוע לניו-יורק לבד?

במאי אני יוצא להשתלמות במזרח ארה"ב של שבוע ובטיסה אני עובר בניו-יורק. יש באפשרותי להישאר כמה ימים בניו-יורק. העניין הוא שאני אהיה שם לבד ואני חושש שאני לא אהנה, האם אתם ממליצים להגיע לניו-יורק לבד. הסיכוי שאני אגיע לארה"ב לאיזור בשנים הקרובות נמוך ומאוד חבל לי לפספס את ניו-יורק אבל מצד שני, אני חושש שארגיש שם לבד ולא אהנה. מה דעתכם?

cookie1

New member
כן!

אפשר להנות שם גם לגמרי לבד. פשוט להסתובב ברחובות, לבקר במוזיאונים, ללכת להופעות.

itayla

New member
תיסע

לפעמים אין יותר טוב מאתה וניו יורק אחד על אחד משהו שלא ניסיתי אבל נשמע מעניין זה שונה לחוות את זה לבד מאשר עם אנשים אני אומר תנסה אתה רק תהנה

NYC 5th

New member
בתור אחד בNY כבר 4 שנים כמעט

NY היא עיר שיש בה הכל מהכל ולכל כמות של אנשים!!! אני ממש אוהב ללכת לסנטרל פארק לבד, לרוץ או לרדת לזרוק קצת לסל לבד שלידי בניינים מפלצתיים. או אפילו ללכת בטיימס סקוור ללא מעש. מצד שני ממש כיף שם עם אנשים ,יש לי חבר שיש לו סירת מנוע והוא חונה אותה במעגן ב UPPER WEST SIDE אנחנו משתוללים שם איתה ושטים לפסל החירות. קיצור אם זה רק כמה ימים הייתי קופץ על ההזדמנות במקומך. אם זה שנים אז אולי זה יכול לשעמם מתי שהוא אבל גם לבד אפשר להנות לכמה ימים

rachel21

New member
בתור אחת ב ny כבר 4 שנים

יש הרבה מה לעשות בניו יורק לבד. תעשה חיים.

laisraeli

New member
ניו יורק

אין שום בעיה לטייל בניו יורק לבד אתה צריך להבין שאתה חלק ממליוני אנשים מטיילים ולא כתוב לך על המצח אני ישראלי www.laisrael.net

למעלה