האם כדאי להתחתן?

וטוב לי

New member
האם כדאי להתחתן?

אני גרושה +2 הוא גרוש +1 ביחד כבר שש שנים ולא גרים ביחד.. בזמן האחרון יש הרבה חתונות מסביבי אחותי התחתנה אח של חבר שלי מתחתן היום (הוא גרוש והם בקושי כמה חודשים ביחד וכבר מתחתנים) ואני פתאום מוצאת את עצמי מקנאה ורוצה גם להתחתן.. אבל יש בי צד אחר שאומר לי לא להתחתן ובשביל מה..הייתי רוצה לשמוע מי בעד חתונה מי נגד ולמה..כל תשובה תתקבל בברכה..

לדעתי, ורק לדעתי האישית

ציותר לעשות את אותה הטעות פעמיים.

ובכלל, לדעתי היום מיוצר לגמרי להינשא.
אין שום בעיה לחיות יחד, לנהל חיים משותפים, כולל ילדים משותפים גם בלי הרבנות ובלי בלבולי מוח.
במיוחד לנשים לא כשאי להינשא בימינו: הן מתפרנסות בעצמן, כשאין נישואין - אוטומטית הילד שהן יולדות הוא שלהן במשמורת (כך שאם יש גירושין השאלה אצל מי יהיו הילדים אינה רלוונטית), אם האב ידוע והילדים מקבלים את שמו - גובה המזונות ידוע מראש. הכל יותר פשוט.
מודה שאני לבנותי ממליצה לא להינשא - זה מטופש בעיני. אפילו נישואין ראשונים מיותרים. שניים על אחת כמה וכמה בעיני.
גם ככה אנחנו יודעים כבר שנישואין הם לא ערבות לכך שהכל יהיה בסדר.

בדד1

New member
אצל הנוצרים

קוראים לזה להגיש את הלחי השניה
סטירה אחת שקיבלת לא מספיקה לך?
6 שנים שאתם במצב מסויים ולא מספק אותך (חכי עוד 6 ואולי זה יעבור לך

וטוב לי

New member
לא ממש הבנתי את התשובה

זה שלא ממולץ להתחתן הבנתי את היתר "6 שנים שאתם במצב מסוים ולא מספק אותך " לא הבנתי..טוב שכך לא טוב שכך מה?

בדד1

New member
מומלץ להתחתן

אין דבר כזה, זו החלטה אישית של כל אחד ואחד
להתחתן זה בדרך כלל קל אבל להתגרש זה כבר להכניס רבנים למיטה שלך

את חיה איתו כבר 6 שנים, מה רע לך במצב הקיים?
אגב אם 6 שנים והנושא לא עלה עדיין, תתנהגי בזהירות, יכול להיות שהצפת הנושא תבריח אותו

יש הבדל מאד מאד גדול

בין לא לחיות יחד, לבין לחיות יחד.
החותמת של הרבנות היא רק בשולי הדברים

אם את לא דתיה

תחשבי אם לילה אחד של אשליה מתקתקה מצדיק הילכדות נוספת בציפרני הממסד הרבני. אני חי עם בת זוגי כבר עשר שנים ללא נישואין, אבל עם הסכם לחיים משותפים בחתימת בית המשפט למשפחה. לא כל כך רומנטי, אבל נותן לי תחושת גאווה על כך שאני נמנע מקשר עם הרבנים.
&nbsp

ye44

New member
שאלת אותו אם הוא רוצה

להתחתן ? 6 שנים זה פרק זמן יחסית ארוך אם את באמת רוצה להתמסד שוב וזאת משאלת לבך לאחר הגירושין אז קחי ריזיקה ותעשי את הצעד הראשון,אם הייתם גרים ביחד והוא היה
&nbsp
מסרב אז יכול להיות שהוא איתך מטעמי נוחות, יעביר איתך את הזמן עד סיום המזונות ויפרוש כנפיים למישהי אחרת אבל אתם לא גרים ביחד ואני יוצא מנקודת הנחה שאת לא
&nbsp
תומכת בו כלכלית אז הכל עניין של רצון של שני הצדדים, אני אישית גרוש 11 שנה ונשוי פעם שנייה כבר 5 שנים ואת האמת לא האמנתי בחיי שפרק ב' ממוסד יהיה הרבה
&nbsp
יותר טוב, כך שלפני שאת עושה צעד לכיוון נישואין תבקשי ממנו לעבור לגור ביחד תשרפי איתו עוד שנתיים שלוש ואז תראי אם אתם באמת מתאימים במתכונת שלכם סביר להניח
&nbsp
שהוא אוהב את החופש שלו ואת הלבד שלו ופה קבור הכלב אין ספק שיש סיכוי ברגע שתציעי לו לעבור לגור ביחד הוא יפרוש כנפיים יש פה סיכון מסוים מבחינתך אבל לפחות
&nbsp
תראי את האמת .עזבי אותך מכל הססמאות של מי צריך להתמסד בשנית טוב לי עם הלבד רוב אלו שכותבים את זה היו מתים להתחתן רק אין להם עם מי אז הססמאות מרגיעות
&nbsp
להם את האגו ואם הם באמת מתכוונים לזה אז הם גומרים ערירים את חייהם מול ארבע קירות במקרה הטוב בבית אבות או בדירה קרה וריקה,לא טוב האדם לבדו !

למעלה