האם יתן משהו....

noamm

New member
האם יתן משהו....

לעשות חממה קטנה מהעדנית ששתלתי בה עגבניות צ'רי ובזיליקום? כמה זמן צריך לקחת עד שרואים ביצבוץ ראשון של גבעול? תודה :)

Rוני

New member
בהחלט אפשר לשים כיסוי

כדי לשמור על לחות נדמה לי שלקח לשרי 10 ימים עד שראיתי בצבוץ של ירוק מהאדמה, אבל לא בטוחה. סבלנות זה שם המשחק. ולשמור על קרקע לחה ומיקום בצל לשלב הנביטה. אתמול זרעתי עגבניות שרי. נראה כמה זמן ייקח

לִיאֲת

New member
תגידו, למה להסתבך?

עגבניה זה אחד הצמחים שהכי קל לגדל מזרעים. פשוט זורקים כמה זרעים ומשקים. למה צריך כיסויים? רוצה שתילי עגבניות? בואי אלי, אני כל הזמן מנכשת את העודפים שנובטים לי בכל מקום. לא יודעת לגבי בזיליקום, אבל לפי הנביטות שצצו בחצר שלי בכל מיני מקומות, נדמה לי שאותו דבר נכון גם לגביו.

Rוני

New member
הנה יש לך מה לשלוח לי במשלוחה

עגבניות שרי? תזרקי אצלי. רגילות? אפשר גם למרות שעם רגילות לא הצלחתי.

doram44

New member
תגידו...

איך נכנסים לסבב הדברים הטובים האלה שאתם מחלקים???? בזיליקום ועגבניות אפשר לגדל גם בגג... הקיץ בפתח.

Rוני

New member
מבקשים מה שרוצים

אם יש לתת אומרים מה יש הכי פשוט בעולם

doram44

New member
ממפגש..

מה אני רוצה.. דברים שאפשר לגדל בבית בקיץ המרפסת היא דרום מזרחית ובקייץ יש המון שמש חמה ושורפת וגם כול מיני מזיקים.. איחס (לפני שנה היו כנימות ומנהרות ואוף עד שהצלחתי להתפטר מזה.. מתו לי צמחי תבלין,לימון זעיר,לבנדרים לסוגיהם.. כובע נזיר השתגע ופרח דווקא כול הקייץ גם יסמין התאושש בקיץ. ושאלה מתי מוציאים את כול הבצלים והפקעות של פירחי החורף.. בנתיים הם ממש בשיא הפריחה.. ומתי לדשן ובמה הכי טוב. יש לי מלא עציצים קטנים ובינוניים לא אדניות גדולות.

לא פיספסת דבר, כולם מטיילים ומדברים

אני התחלתי לקנות, עד למפגש- אלוהים גדול או אללהו אכבר

למעלה