האם יתכן? מחזור לאחר 24 יום?

ro1ro1

New member
האם יתכן? מחזור לאחר 24 יום?

ביום שני שעבר עברתי הזרעה ראשונה ,כשיום קודם קיבלתי כוריגון ,שהבנתי שיכול להשפיע על הקדמת המחזור ,האם כך? יש לזה הסבר רפואי ? ובלי קשר...לא הצגתי עדין את עצמי.ונראה לי שני הולכת לבלות פה הרבה.. .. בוגרת קורס "מנסים "......(סיימתי בהצלחה -:) בעלת שחלה פוליציסיטית ,ביוץ מתעתע.... והחודש גם נוספו לי שתי ציסטות שאני מבינה שאני אצטרך לבדוק לפני התחלת איקקלומין לא? נעים להכיר -:)

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרצרה

אני לא מבינה בכוריגון והשפעותיו. בקרוב תקבלי תשובות מאלו שיודעות. אבל מה רע במחזור של 24 יום? או ב-22? אלו מחזורים שנחשבים נורמליים, אם כי קצרים במקצת.

ro1ro1

New member
אין בעיה בכלל,להיפך

זה משמח אותי,להתחיל מחזור טיפולים כ"כ מהר, המחזור הקודם הגיע אחרי 45 יום!!!! ותודה על הwelcome .

ellieg

New member
כמה זמן המחזור מהביוץ/כוריגון../images/Emo35.gif

נראה לי אם הצד הלוטאלי (חלק של אחרי הביוץ) קצר מ 12 יום נהוג לתת תמיכה. אצלי התמיכה הוא אנדומטרין(סוג של פרוגסטרון), אבל יש עוד המון סוגים. ברוכה הבאה ובהצלחה

ro1ro1

New member
כן ,אכן קצר....

הביוץ היה בין יום ראשון לשני (שבוע שעבר ) כלומר שלב לוטאלי בן 9-10 ימים,ואני גם חובשת שאני אצטרך לקבל תמיכת פרוגסטרון,ןזה לאור העובדה,שביום ה 21 קיבלתי תוצאה של 10 nmo/l . את מקבלת תמיכה בנרות או זריקות?

ellieg

New member
אנדומטרין

הם מין נרות (רשום נרות, אבל יותר דומה לטבליה). מאוד נוח פעמיים ביום.

ro1ro1

New member
ואם אפשר עוד שאלה

באיזה שלב לוקחים אותם? לאחר הביוץ? בכל מקרה אני כנראה אצטרך לפגוש את הרופא שלי השבוע....אני מקווה שהוא יסכים עם המסקנות שלנו -:)

את הנרות לוקחים

מההזרעה או מהביוץ אם זה בלי הזרעה. פעמיים ביום. אני כבר מציעה לך את מה שהציעו לי כאן ואימצתי, להחזיר עם האצבע שלך ולא עם מתקן ההחדרה. אני מצליחה עם האצבע הרבה יותר עמוק. בקשר למחזור 24 יום, אצלי הוא כרגיל כך, אבל זה בגלל ביוץ ביום ה-10.

ro1ro1

New member
היי ליאורי ...יש לי סימפטיה לשם שלך

-:) אצבע מן הסתם נשמע לי עדיף מכל מתקן החדרה אחר ותודה על הטיפ.אני מניחה שזה כו להכניס טמפון ללא מוליך נכון? הנרות לא מפרישים החוצה כל מיני.......????

מה זה מפרישים!!! את האם אמא שלהם

ובאמת תדאגי לקחת איתך תחתוניות להחלפה במשך היום

ellieg

New member
או תחתונים להחלפה

וסנו אוקסיג'ן עוזרת עם הכביסה (לא ניסיתי קליה).

תמר27

New member
אופסססססססס אני ../images/Emo163.gif

כתבתי תגובה, ושלחתי אותה כמסר
(אני אאשים גם בזה את הפרוגינובה, בסדר ?!) אז בקצרה : ברוכה הבאה
ובהצלחה !

ro1ro1

New member
ראיתי שהיה מסר

אבל הוא נתן לי שגיאה ולא נתן לי לקרוא. אם תרצי ,אשמח לקרוא שוב מה כתבת.

נועם@בת

New member
כורגיון לא אמור לקצר את המחזור

כוריגון מביא לביוץ. במידה והכל תקין יהיה הריון, במדיה ופחות תקין הוסת תופיע 12-15 יום אחרי הכוריגון. אם השלב הלוטאלי קצר מיד, כלומר 10 ימים ומטה יש צורך בתמיכת פרוגסטרון. בהצלחה, ואת לא חייבת להשאר כאן יותר מידי זמן
נועם

ro1ro1

New member
תודה, ומכאן נגזרת שאלת מיליון הדולר

מה לא תקין...? ******* לאללה הפתרונות....

debby12

New member
מנהל
גם לי היה שלב לוטאלי קצר

זה בעייתי כי ההשתרשות קורית רק 5-11 יום מהביוץ ואם הרירית כבר נושרת או בדרך החוצה בשלב הזה - יש בעיה של תזמון. על פי מיטב הבנתי מה שאמור לשמור על הרירית 14 יום זה הגופיף הצהוב כלומר מה שנשאר על השחלה אחרי הביוץ. ולדעתי האישית זה מראה שהגופיף הצהוב לא עושה את עבודתו כמו שצריך (לא צריך להיעלב - מתגברים אותו...) מנסיוני האישי ברגע שהרופא שלי הסכים לנסות תמיכה אחרי ההזרעה (למרות שלא היה דיכוי, כאמור זה היתה רק הזרעה) - אז היתה הפעם שנקלטתי - אז שווה לנסות. עוד נקודה לשים לב זה מנגנון התמיכה הטיפה שונה. תמיכה ע"י כוריגון היא למעשה תמיכה עקיפה כי היא נועדה לתמרץ את הגופיף הצהוב להפריש פרוגסטרון שיתמוך ברירית (והיא גם מעלה את ה E2 באיזשהו מנגנון שאני לא זוכרת]. לעומת זאת תמיכה ע"י פרוגסטרון לנרתיק (אנדומטרין או אוטרוגסטן) היא תמיכה ישירה - פשוט דוחפים לגוף פרוגסטרון ולא סומכים על גופיף צהוב שיעשה את עבודתו. מהסיבה הזו אני העדפתי תמיד תמיכה פרוגסטרונית ישירה (כי על המערכת ההורמונלית העקומה בה ניחנתי לא כדאי לסמוך או להניח הנחות מראש - עדיף "להכתיב" לה מבחוץ את הפרוגסטרון וזהו...) אשמח לספר עוד פרטים במסר - אם בא לך.

ro1ro1

New member
ואני חשבתי שאני יודעת משהו....

מהיומים שאני פה ,אני רק למדה ונהיית חכמה יותר ...(לא יודעת כמה הרופאים אוהבים את זה ) בכל מקרה זה חודש ראשון שהמחזור שלי כ"כ קצר, ואני משתכנעת מרגע לרגע שנרות,זה מה שאני צריכה. ולא ,לא נעלבתי -:)גם לא הגופיף הצהוב שלי -:) גם המערכת ההורמונלית שלי מן הסתם..לא מבריקה..

debby12

New member
מנהל
אם את רוצה להרשים - אמרי מעתה:

תמיכה פרוגסטטיבית (סגול בגימל, קמץ בט' הראשון, ב' רפויה) במקום "תמיכה פרוגסטרונית". זה המונח שרופאים משתמשים בו - ולאלה מביניהם שאוהבים להתנשא שימוש במונח הדומה נותן להם הזדמנות פז לתקן אותך... רגע של עברית....

למעלה